iliev72 написа:Да помислим малко логически.Да кажем , че съм напуснал БГ и съм се уредил добре в чужбина и съм се интегрирал в обществото както твърдят болшинството пишещи в темата.Тогава защо въобще да се сещам за България и да вися нон стоп в БГ форуми.Усещате , че в това което сте написали и това което правите няма логика.Ако сте толкова(дори на половината) добре колкото описвате въобще няма да сте в този форум и да пишете в тази тема , а ще си живеете живота и няма да ви пука.Вие сами си отговорете колко сте добре в чужбина.Аз няма да го направя защото косвено вече сте ми отговорили колко сте добре като емигранти.
Това,че ти няма да се сещаш за България,не означава,че и другите ще го правят.Виж няколко примера,за успели в чужбина българи,които не са забравили родината.
Борис Христов,Кабаиванска,Кристо,Васко Василев и други не толкова известни на широката публика.Моите деца са в Германия,но следят и коментират с мен почти
всичко и ги боли.Дъщерята завърши в Карлсруе и кара трета година докторантура в Берлин,сина е студент в Кобленц.Дали ще се върнат-божа работа,но не са зле.