АНКЕТА: Одобрявате ли руските атаки срещу ИД и Ал-Кайда?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Re: АНКЕТА: Одобрявате ли руските атаки срещу ИД и Ал-Кайда?

Мнениеот Цецо Чука » 10 окт 2015 12:43

Captain Stottlemeyer написа:П.П. Война не се печели само по въздуха. Рано или късно Путин ще трябва да започне военни действия по суша.

Абе тъпанар с промит мозък, спри да повтаряш като папагал малоумната теза на натовските несъстоятелници бе.
Не можело без руски войници,олигофрен, армията на Асад, Хизбула,Иранската и Иракската армии КАКВО СА АКО НЕ ВОЙСКА НА ТЕРЕН бе тъпанар?
Щели да почнат да идват ковчези-надай се булка на пиян к*р...

Ако има класация за форумен несъстоятелник Нумеро уно, ти задължително ше си у тройката...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 10 окт 2015 12:45

Цецо Чука написа:Интересен факт е че според анкетите над 90% от българите подкрепят ударите на Русия.
Бахти, в самата Русия този процент е някъде около 75.
Храна за размисъл за Бацо...

Според някои форумни "експерти", щом резултатът е над 90% одобрение, значи сме тоталитарна държава 8-)
Последна промяна от CTAHKO на 10 окт 2015 12:46, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 окт 2015 12:46

pampi написа:
THE G.A.M.E написа:Интересно е да се замислим върху факта, че Русия владееше цяла Украйна, а сега владеят едва 1/3-та от нея. :lol:

Карикатурите са си карикатури, но фактите и реалноста, са съвсем друго нещо. :geek:

Няма да е лошо наистина да се замислиш... :lol:
Украйна висеше на врата на Русия като воденичен камък и руснаците я търпяха само заради Крим. Сега драги, Украйна увисна на нашия врат, щото макар и най-бедния член, но все пак сме член на ЕС и от нашия джоб ще трябва да им даваме по нещо, за да не умрат от глад. Като се вземе предвид анархията, корупцията и бандитизма в тая държава, ЕС ще го духа здраво... Главната цел на "умниците" от Големия брат, беше да ударят Русия, лишавайки я от Крим и базата на ЧМ флот... Уви, получиха един отзад, Русия прибра и богатите Домбас и Приднестровие и рестото е за нас, като ЕС...
Е те това е реалността, вместо да му избодат очите, му изписаха веждите на Путин...

И това е логична гледна точка... НО !?

Ясно е, че Русия ползваше Украйна, като буфер между себе си и ЕС/НАТО.
А сега тоя "буфер" е още по-близо до Москва.
За Русия загубата на Украйна... И Балтика, е голям удар.
Западните структури се приближават все по-близко до сърцето на Русия. ;)

Примката се стяга ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Мнениеот ndrangheta » 10 окт 2015 12:46

CTAHKO написа:
ndrangheta написа:Не мога да понасям Асад - всеки път като чуя за политически лидер, които е наследил баща си и печели избори с 99% от гласовете в продължение на 20 години, ми става ясно че това е един корумпиран и кръвожаден тиранин, тарикат, търгаш и мръсник.

Уоу 8-) Ми дай да видим тогава люлката на "демокрацията" - любимите ви САЩ 8-) Джорд Буш - 2 мандата. Синът му Буш младши - 2 мандата, а сега идва и внучето на дъртия рептил 8-) Ама според вас са демокрация 8-)

Извади ми къде съм казал че САЩ са демокрация, камо ли люлка. Малкото демокрация коята има там може да се търси на местно (общинско) ниво. На федерално ниво демокрацията е фасадна. Не знам този термин "люлка" от къде си чул и го повтаряш. Демокрация има от древна Гърция, а може би и отпреди това.

P.S. Каквото съм казал за Асад го твърдя и за цялата фамилия Буш.
Последна промяна от ndrangheta на 10 окт 2015 12:52, променено общо 1 път.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 10 окт 2015 12:47

Цецо Чука написа:
Captain Stottlemeyer написа:П.П. Война не се печели само по въздуха. Рано или късно Путин ще трябва да започне военни действия по суша.

Абе тъпанар с промит мозък, спри да повтаряш като папагал малоумната теза на натовските несъстоятелници бе.
Не можело без руски войници,олигофрен, армията на Асад, Хизбула,Иранската и Иракската армии КАКВО СА АКО НЕ ВОЙСКА НА ТЕРЕН бе тъпанар?
Щели да почнат да идват ковчези-надай се булка на пиян к*р...

Ако има класация за форумен несъстоятелник Нумеро уно, ти задължително ше си у тройката...

Само след теб, нобелов лауреате от Коматево... :lol: Между другото, в Сирия отдавна има руски войски и сухопътна техника, засега в ограничено количество, но това откъде ще го знаеш, пък и кой ли да ти го каже!?.. :roll: :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 10 окт 2015 12:48

Captain Stottlemeyer написа:
П.П. Война не се печели само по въздуха. Рано или късно Путин ще трябва да започне военни действия по суша. Десетгодишният афганистански сериал "Черно лале: Товар 200" сме го гледали. За децата, които не знаят: "Черното лале" е самолет АН-12, а "товар 200" са ковчези, които не са празни... 8-)

Капитане, има кой да воюва по суша, не бери грижа на руснаците. До сега ние, щото сме от НАТО, нали така, вместо да бомбим ИД, атакувахме от въздуха войските на Асад и те не можеха да мръдна. Ми обърна се палачинката и затова ревем в купом, слагам и нас, заради нашия главнокомандващ Роската... Иранците, като наши праисторически братя, няма да се посрамят при сухопътните битки, вервай ми... :lol:
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Paco_Radev
Контакти:

Мнениеот Paco_Radev » 10 окт 2015 12:50

Станко, пак изби рибата. Абсолютно прав си за приемственоста в САЩ, едно нещо искам да кажа, кой каквото и да харесва не бива обаче да не вижда нещата в цялост.
Ето една статия от американец, който няма как да бъде обвинен че е "русофил", просто човека казва истината, която не бива да дразни , тя е такава каквато е, и трябва да я приемем, в смисъл тези които виждат само хубавото са или глупави, или нарочно не искат да виждат реалноста.

http://www.salon.com/2015/10/06/noam_ch ... y_partner/

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 окт 2015 12:52

Captain Stottlemeyer написа:Между другото, в Сирия отдавна има руски войски и сухопътна техника, засега в ограничено количество

Щеше да има още повече, ако в един конкретен регион ( мисля Новоросийск беше ) обикновенните войници не скочиха и отказаха да заминат за Сирия.

Ест. по-стар КГБ-обичай, Държавата предприе съдебни мерки и отказалите ще бъдат съдени за... Предателство към Родината. :lol:
Обаче, родителите на въпросните военнослужещи, са предприели контра-съдебни мерки и нещата ще станат интересни.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 10 окт 2015 12:54

ndrangheta написа:
CTAHKO написа:
ndrangheta написа:Не мога да понасям Асад - всеки път като чуя за политически лидер, които е наследил баща си и печели избори с 99% от гласовете в продължение на 20 години, ми става ясно че това е един корумпиран и кръвожаден тиранин, тарикат, търгаш и мръсник.

Уоу 8-) Ми дай да видим тогава люлката на "демокрацията" - любимите ви САЩ 8-) Джорд Буш - 2 мандата. Синът му Буш младши - 2 мандата, а сега идва и внучето на дъртия рептил 8-) Ама според вас са демокрация 8-)

Извади ми къде съм казал че САЩ са демокрация, камо ли люлка. Малкото демокрация коята има там може да се търси на местно (общинско) ниво. На федерално ниво демокрацията е фасадна. Не знам този термин "люлка" от къде си чул и го повтаряш. Демокрация има от древна Гърция, а може би и отпреди това.

Не говоря конкретно за теб, а за двойните стандарти и промивката на мозъците 8-) Кой решава, че Буш има право да наследи баща си и дядо си, а Асад няма 8-) Да не говорим, че има и държава в ЕС, където нещата не са по-различни 8-) Та тази държава демократичнали е според твоите критерии или не е 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Paco_Radev
Контакти:

Мнениеот Paco_Radev » 10 окт 2015 12:57

THE G.A.M.E, може ли по-конкретно инфо, защото в търсене на истината трябва да се знае че войниците(всичките там са професионални войници) за Сирия се натискат, защото получават много по-големи заплати.
Апропо същото е и с нашите войски зад граница, всички искат да участват, защото парите са в пъти повече ;)
Последна промяна от Paco_Radev на 10 окт 2015 12:59, променено общо 1 път.

Върни се в “Свободна зона”