Медиите на Пеевски в шах ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Re: Медиите на Пеевски в шах ?

Мнениеот veselinsk » 09 окт 2015 10:48

Ето черно-белите фенове, които ни обвиняват,че сме се кланяли на мутри. Точно вие ли???

Изображение
Изображение

Bradat-brat
Контакти:

Мнениеот Bradat-brat » 09 окт 2015 11:12

Видях тази сутрин заглавията в вестници, които се преписват на Пеевски. Не, това не значи - "шах" - това са заглавия характерни, за отдавна отминали времена, а не отговори на мислещи и грамотни хора. Стила е характерен за времето, когато "запада" питаше нещо "изтока" а той отговаряше "Вие, защо биете негрите". В днешната част от интервюто се поставя основния въпрос на проваления преход в България, на това люшкане, на грабителството и тоталното обедняване на народа и това е мястото на политиците в бизнеса! Най-важните думи в това интервю, за мен са свързани именно с това, че си взимаш някой си "Пеевски" за да имаш покровителството на властта, иначе от бизнеса ти нищо няма да остане и другото, че българските политици са неприлично богати. Как със заплати от по 3-4 хиляди лева, може да станеш богаташ като крез?

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 09 окт 2015 11:54

На хартия Сашко и Васето са собственици на ония, но на хартия и на Булгартабак КОЙ нямаше нищо общо !!! ОТРИЧАЙТЕ полумесеци

Thunderheart
Контакти:

Мнениеот Thunderheart » 09 окт 2015 11:59

Модератор ЛокоПД написа:
Жълто-черен Пловдив написа:
Модератор ЛокоПД написа:
lpfc_1926 написа:Траят си, защото е намесен и Доган в интервюто. А там ще трябва да се пипа с мноооого меки ръкавици!!! :lol:

"Доган ми каза, че е късно. Не знам какво точно е било късно. Но това означава едно. Че съм бил наклеветен. Твърдо.";

Интересно Доган като какъв се явява на Цецоу Василев,за да му казва дали е късно,ли не - ментор,консултант,приятел,съдружник... :roll: Щото,както твърдяха някои хора,тук в този форум,РодолюбецЪ,който им строеше "Колизеума" ,по никакъв начин не е свързан с Доган,Пеевски и като цяло,с финансите на ДПС.

Доган се явява такъв, какъвто е в момента на вашия Бащица - кукловод. А пък вашите насрани легенди ходят като леки жени след Бащицата при всяко негово идване в Пловдив. Пресен пример - Колодрума. Жалка унизителна история.

Намерил се кой да ми говори за жалки,унизителни истории и насрани легенди... :lol: Жалко и унизително е,да отидеш с делегация и букет при майката на Пеевски,да я молиш да те вземе,за да ти бъде "добра стопанка"/цитирам/,а след години,ни лук ял,ни лук мирисал,да критикуваш медиите на "един успял мъж на 30"...

Еб@ти наглеците са лаутските муслими! Едно време ходиха с букети при Левент Назифоглу, ръкопляскаха му, а сега говорят за другите.
Всяка година правят панахиди пред паметника, който вдигнаха на наркотрафикант, лежал в затвора за изнасилване и заподозрян за убийството на брат си! На мача им с Монтана, даже и траспарант вдигнаха, докато пееха "Един е Жору Илияф..."

Наглост и шизофрения Вълчо style!

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 09 окт 2015 12:12

Yoda_ написа:Уважаеми господа,
Четейки писанията Ви, предполагам, че повечето от Вас са неуки, необразовани, неамбициозни, в по-голямата си част безработни и въобще нетърсещи работа младежи, изповядващи чалгарската философия и чалгарската ценностна система. Предполагам, също така, че повечето сте нискоквалифицирани, без образование или занаят, хора, стоящи много ниско на социалната стълбица, и най-важното - без никакви перспективи за бъдещо израстване или подобряване на социалното Ви положение...

Въпреки това, ще Ви задам няколко въпроса, на които бих желал да си сложите ръка на сърцето и да ми отговорите абсолютно честно :

За миг само си представете, че Вие сте били на мястото на "успелия млад бизнесмен" Делян Пеевски, в самото начало... Нима щяхте да се дръпнете като ущипана госпожица, и да откажете всички облаги, които ДП е приел, а именно - много пари, силни фирми, мощна икономическа и политическа власт ??
Нима щяхте да си кажете : Не, аз предпочитам да съм прост и беден български цървул, драскащ безмислици по форумите, вместо да управлявам държавата ??

Или на мястото на Цецо Василев или всички други държавни лапачи, Вие нямаше да направите като тях - да гребете с пълни шепи облагите, за сметка на овцете ??

Не, уважаеми господа, каквото и да кажете сега, Вие щяхте да постъпите по същия начин, всичко останало е към баснята, че гроздето е кисело !

:lol:

Това мнение е образец за всички комунисти. Хвала, другарю! :!: "Крадецът си мисли, че всички крадат."

MAXHOB

Мнениеот MAXHOB » 09 окт 2015 12:15

Bradat-brat написа:Видях тази сутрин заглавията в вестници, които се преписват на Пеевски. Не, това не значи - "шах" - това са заглавия характерни, за отдавна отминали времена, а не отговори на мислещи и грамотни хора.....

Ами те пишат за неграмотни като теб. :lol:
ПрЕписват ОТ вестниците на Пеевски.
или
ПрИписват ..НА Пеевски?
Тази тема е за такива от провинцията- неграмотни , неуки , озлобени.
А що неща знам лично за Кузели.., Кулезич, пардон... :lol:
Металиците от Сопот, наричащи се карначета и розовите от В група, наричащи се шопари са турци.

Потребителски аватар
ИРТИШ2013

Мнениеот ИРТИШ2013 » 09 окт 2015 12:33

MAXHOB написа:
Bradat-brat написа:Видях тази сутрин заглавията в вестници, които се преписват на Пеевски. Не, това не значи - "шах" - това са заглавия характерни, за отдавна отминали времена, а не отговори на мислещи и грамотни хора.....

или
ПрИписват ..НА Пеевски?
Металиците от Сопот, наричащи се карначета и розовите от В група, наричащи се шопари са турци.

ЯКО ЛИЖЕТЕ ГЪЗА НА ПЕЕФСКИ-СПОР НЯМА..
Апостолът е вечен-петното върху името му е на 102 години...

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 09 окт 2015 13:02

Който дава пари на Левски е добре дошъл. Въпросите за почтеността на парите в България спряха да се задават още в началото на прехода у нас, та сега е малко късно вече. Още повече във футбола където до сега никой отбор не се е отказал да получава пари когато му дават без значение от кого, а и ничии фенове не са имали нещо против.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

MAXHOB

Мнениеот MAXHOB » 09 окт 2015 13:08

ИРТИШ2013 написа:
MAXHOB написа:

или
ПрИписват ..НА Пеевски?

ЯКО ЛИЖЕТЕ ГЪЗА НА ПЕЕФСКИ-СПОР НЯМА..

Не разбрах-какво общо има правописът и твоят апетит за нечий г*з, че си се разкрещял от глад?

MAXHOB

Мнениеот MAXHOB » 09 окт 2015 13:27

Тази тема е създадена и стои вече втори ден в първите , единствено за да се плюе по Великия клуб Левски .
Червеният цирей умира , а на другите отборчета никой не обръща внимание.
Как по друг начин да се предизвика интереса на бедните духом към сайта и форума?
С плюене срещу Великия клуб Левски .

Върни се в “Свободна зона”