Медиите на Пеевски в шах ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

warhead
Контакти:

Re: Медиите на Пеевски в шах ?

Мнениеот warhead » 08 окт 2015 13:54

Мистри написа:
warhead написа:
Captain Stottlemeyer написа:"Идвам си в България тези дни, за да изчистя позора, който беше хвърлен въху мен. Ще се явя пред разседващите органи" - Това каза шефът на КТБ Цветан Василев преди минути по БиТиВи..."Намирам се във Виена, не се крия от никого, имама пълна готовност да се явя и да дам показания пред разследващите органи. За този „обир на века” ще кажа едно-там където трябва аз ще дам своите показания. Нещата са силно преувеличинени. Нямам никаква представа за начина, по който е изготвена оценката за банката. След като се запозная с нея ще направя своите правни действия..."

http://frognews.bg/news_72935/TSvetan-V ... te-organi/

Това банкерът-родолюбец е казал на 11.07.2014 година, т.е. само преди някакви си 15 месеца, значи "тези дни" трябва да го чакаме да кацне в София, може би още утре (петък) и всички ще сме доволни и щастливи. Аз му вярвам, вярвам на всяка негова дума, така както вярвам и на неговите роднини и приятели от циганския квартал в родното му Габрово... :lol: :lol: :lol:

Най ме радва тролове като тебе как защитават Пеевски .Честно казано не вярвах ,че ще има нормален човек ,който ще защитава мазната свиня ....както е казал народа на бой и пари никой не е издържал!
П.С.Това твоето си е просто лакейство ,човек понякога трябва да опита ,да си запази достойнството нещо, което ти ЯВНО нямаш!!!!След протестите преди година срещу свинята,които 1000% и ти си подкрепил да ги пишете тия нямам думи!!!!

И къде прочете ,че защитава пеевски!?
Цитирай.
Или като всички първосигнални-щом не е за цецоууу, значи е за прасетоууу...
Наистина злобата ви към Левски ви е изпила и малкото мозък, който сте имали. :mrgreen:

Да ви е честита ДПС-та свиня за шеф на отбора ви ,със здраве да си я гледате,като толкова ви кефи!!! :mrgreen:

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 08 окт 2015 14:04

warhead написа:
Мистри написа:
warhead написа:
Captain Stottlemeyer написа:"Идвам си в България тези дни, за да изчистя позора, който беше хвърлен въху мен. Ще се явя пред разседващите органи" - Това каза шефът на КТБ Цветан Василев преди минути по БиТиВи..."Намирам се във Виена, не се крия от никого, имама пълна готовност да се явя и да дам показания пред разследващите органи. За този „обир на века” ще кажа едно-там където трябва аз ще дам своите показания. Нещата са силно преувеличинени. Нямам никаква представа за начина, по който е изготвена оценката за банката. След като се запозная с нея ще направя своите правни действия..."

http://frognews.bg/news_72935/TSvetan-V ... te-organi/

Това банкерът-родолюбец е казал на 11.07.2014 година, т.е. само преди някакви си 15 месеца, значи "тези дни" трябва да го чакаме да кацне в София, може би още утре (петък) и всички ще сме доволни и щастливи. Аз му вярвам, вярвам на всяка негова дума, така както вярвам и на неговите роднини и приятели от циганския квартал в родното му Габрово... :lol: :lol: :lol:

Най ме радва тролове като тебе как защитават Пеевски .Честно казано не вярвах ,че ще има нормален човек ,който ще защитава мазната свиня ....както е казал народа на бой и пари никой не е издържал!
П.С.Това твоето си е просто лакейство ,човек понякога трябва да опита ,да си запази достойнството нещо, което ти ЯВНО нямаш!!!!След протестите преди година срещу свинята,които 1000% и ти си подкрепил да ги пишете тия нямам думи!!!!

И къде прочете ,че защитава пеевски!?
Цитирай.
Или като всички първосигнални-щом не е за цецоууу, значи е за прасетоууу...
Наистина злобата ви към Левски ви е изпила и малкото мозък, който сте имали. :mrgreen:

Да ви е честита ДПС-та свиня за шеф на отбора ви ,със здраве да си я гледате,като толкова ви кефи!!! :mrgreen:

Продължавай да доказваш правотата ми. :lol:
Изображение

Изображение

vayk
Контакти:

Мнениеот vayk » 08 окт 2015 14:10

Там е работата, че не са само медиите на Пеевски. Да сте видели в сайта на Дарик нещо по темата? Няма и да видите. Всички са оплетени като свински черва. Нали отскоро ги купи "Нова", та и те си налягат парцалите. Иначе трябваше да цитират думите на Кулезич, че "Нова" е несвободна медия, а шефът Дидие Щосел е приятел с Пеевски. Такива неща няма как да се появят тук. В това отношение, колкото и да не ги харесвам, чест им прави на "Дневник", че са пуснали материал за интервюто, въпреки, че Василев говори за кръга "Капитал". Иначе е добре да се преговори кои са свинските медии и трябва да се избягват на всяка цена: Под прекия контрол на Пеевски са: Канал 3, вестниците Меридиан Мач, Монитор, Телеграф, Уикенд. Косвено през доверени лица контролира сайта БЛИЦ, вестниците Стандарт, Шоу, Труд. Въпреки, че няма видимо участие, упражнява силно влияние във в-к 24 часа и в сайтовете ПИК и Всеки ден. Чрез определени водещи и продуценти Пеевски е в състояние да спира неудобни за него теми в предавания на БТВ, Нова ТВ, че даже и в БНТ, които по принцип са насрани от шубе и не смеят да шукнат в страни от "правилната" линия, т.е. да лижат задника на всеки, който в момента е на власт. Положението с медиите е драматично, меко казано...
Последна промяна от vayk на 08 окт 2015 14:25, променено общо 5 пъти.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 08 окт 2015 14:11

Не знам дали е случайно но основно сините фенове говорят против Цв.Василев,това е черна неблагодарност от тяхна страна,нека попитат техния гуру Тити Папазов колко години Цв.Василев наливаше милиони в баскетболния отбор и ако не беше банкера дали щяха да детронират от шампионската позиция Лукойл,нека попитат Тити колко пари даде Цв.Василев за юбилея им.Аз не защитавам банкера,само ми прави впечатление че много от нещата които казва се потвърждават и са реални,защо държавата даде едни 800 мил.лв. на ПИБ за да не фалира,като не се знае дали някога ще бъдат върнати,а отказа да помогне на КТБ,ако беше дала заем 1милиард лв.,банката едва ли щеше да фалира,но управляващите решиха че е по-добре да платят после 3 милиарда лв. за фалита,явно целта беше банката да се фалира умишлено,защото ако не беше фалирала, Пеевски и компания щяха да бъдат отстранени от там.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 08 окт 2015 14:33

Канал 3 незнаели дали са на Делян Пеевски :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 08 окт 2015 14:54

peliforewer написа:Не знам дали е случайно но основно сините фенове говорят против Цв.Василев,това е черна неблагодарност от тяхна страна,нека попитат техния гуру Тити Папазов колко години Цв.Василев наливаше милиони в баскетболния отбор и ако не беше банкера дали щяха да детронират от шампионската позиция Лукойл,нека попитат Тити колко пари даде Цв.Василев за юбилея им.Аз не защитавам банкера,само ми прави впечатление че много от нещата които казва се потвърждават и са реални,защо държавата даде едни 800 мил.лв. на ПИБ за да не фалира,като не се знае дали някога ще бъдат върнати,а отказа да помогне на КТБ,ако беше дала заем 1милиард лв.,банката едва ли щеше да фалира,но управляващите решиха че е по-добре да платят после 3 милиарда лв. за фалита,явно целта беше банката да се фалира умишлено,защото ако не беше фалирала, Пеевски и компания щяха да бъдат отстранени от там.

Значи сините пишат против, а червените и жълтите пишат обективно? Още от заглавието на темата лъха една изключителна обективност. :lol:
А разликата между КТБ и ПИБ е разяснявана много пъти, но вие сте си хванали една песен и си я пеете нея.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

kardiolog
Контакти:

Мнениеот kardiolog » 08 окт 2015 15:10

Tommi написа:
peliforewer написа:Не знам дали е случайно но основно сините фенове говорят против Цв.Василев,това е черна неблагодарност от тяхна страна,нека попитат техния гуру Тити Папазов колко години Цв.Василев наливаше милиони в баскетболния отбор и ако не беше банкера дали щяха да детронират от шампионската позиция Лукойл,нека попитат Тити колко пари даде Цв.Василев за юбилея им.Аз не защитавам банкера,само ми прави впечатление че много от нещата които казва се потвърждават и са реални,защо държавата даде едни 800 мил.лв. на ПИБ за да не фалира,като не се знае дали някога ще бъдат върнати,а отказа да помогне на КТБ,ако беше дала заем 1милиард лв.,банката едва ли щеше да фалира,но управляващите решиха че е по-добре да платят после 3 милиарда лв. за фалита,явно целта беше банката да се фалира умишлено,защото ако не беше фалирала, Пеевски и компания щяха да бъдат отстранени от там.

Значи сините пишат против, а червените и жълтите пишат обективно? Още от заглавието на темата лъха една изключителна обективност. :lol:
А разликата между КТБ и ПИБ е разяснявана много пъти, но вие сте си хванали една песен и си я пеете нея.

Добре Tommi. Цв. Василев е престъпник- факт. А Пеевски, Сталийски и Б.Б какви са - светци. Престъпници или не? Отговори!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 08 окт 2015 15:18

Tommi написа:

Какво му е на заглавието,то касае медиите на Пеевски,които вече седми час не обелват дума за интервюто,аз мисля че това не е нормално след като вчера цял ден за това все още неизлъчено интервю заливаха Кулезич с тонове помия,днес да не го забележат е много странно.Това говори и за свободата на словото и медиите в България и е много притеснително.Не знам защо ти си против заглавието ,споменатия бизнесмен не е обвързан доколкото знам с футболен отбор,остава да работиш в някоя от фирмите му за да го защитаваш.Ще ми бъде много интересно да ми обясниш каква беше разликата между ПИБ и КТБ че може да съм пропуснал нещо.Аз това което видях е че и пред двете банки се наредиха хиляди вложители и КТБ нямаха пари и затвориха,а ПИБ получи 800мил.лв. финансова инжекция от държавата,премиерът и финансовият министър успокоиха вложителите и гарантираха сигурността на банката и хората се кротнаха.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 08 окт 2015 15:26

Аз до тук не видях някой да защитава Пеевски, но то болните мозъци затова са болни, защото им се привиждат разни неща и се опитват да убедят нормалните хора в неща които не съществуват. Само празни приказки и нищо друго. Нито едно доказателство, че Пеевски има нещо общо в Левски. Ами щом живеенето в заблуда ви кара да се чувствате по-добре, продължавайте да си живеете в заблуда.

Потребителски аватар
Славиша_Гръкляна

Мнениеот Славиша_Гръкляна » 08 окт 2015 15:28

plamenst7 написа:Аз до тук не видях някой да защитава Пеевски, но то болните мозъци затова са болни, защото им се привиждат разни неща и се опитват да убедят нормалните хора в неща които не съществуват. Само празни приказки и нищо друго. Нито едно доказателство, че Пеевски има нещо общо в Левски. Ами щом живеенето в заблуда ви кара да се чувствате по-добре, продължавайте да си живеете в заблуда.

Всички леефскари на амбразурата....ха ха

Върни се в “Свободна зона”