Мистри написа:warhead написа:Captain Stottlemeyer написа:"Идвам си в България тези дни, за да изчистя позора, който беше хвърлен въху мен. Ще се явя пред разседващите органи" - Това каза шефът на КТБ Цветан Василев преди минути по БиТиВи..."Намирам се във Виена, не се крия от никого, имама пълна готовност да се явя и да дам показания пред разследващите органи. За този „обир на века” ще кажа едно-там където трябва аз ще дам своите показания. Нещата са силно преувеличинени. Нямам никаква представа за начина, по който е изготвена оценката за банката. След като се запозная с нея ще направя своите правни действия..."
http://frognews.bg/news_72935/TSvetan-V ... te-organi/
Това банкерът-родолюбец е казал на 11.07.2014 година, т.е. само преди някакви си 15 месеца, значи "тези дни" трябва да го чакаме да кацне в София, може би още утре (петък) и всички ще сме доволни и щастливи. Аз му вярвам, вярвам на всяка негова дума, така както вярвам и на неговите роднини и приятели от циганския квартал в родното му Габрово...![]()
![]()
Най ме радва тролове като тебе как защитават Пеевски .Честно казано не вярвах ,че ще има нормален човек ,който ще защитава мазната свиня ....както е казал народа на бой и пари никой не е издържал!
П.С.Това твоето си е просто лакейство ,човек понякога трябва да опита ,да си запази достойнството нещо, което ти ЯВНО нямаш!!!!След протестите преди година срещу свинята,които 1000% и ти си подкрепил да ги пишете тия нямам думи!!!!
И къде прочете ,че защитава пеевски!?
Цитирай.
Или като всички първосигнални-щом не е за цецоууу, значи е за прасетоууу...
Наистина злобата ви към Левски ви е изпила и малкото мозък, който сте имали.
Да ви е честита ДПС-та свиня за шеф на отбора ви ,със здраве да си я гледате,като толкова ви кефи!!!