Най-куриозните имена в България по ЕСГРАОН
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Най-куриозните имена в България по ЕСГРАОН
Емиле,ако изкараш родните места на тези в списъка ще видиш че повечето са от Панагюрище-столицата на подобни имена.Там прякора става фамилия.В събота ще пътувам за приятелски мач там и ще обогатя колекцията.Посеркови е доста голяма фамилия там.
- k@r@k0nju1
- Контакти:
А Възкресия Петколичева как звучи? 

-
- Контакти:
От полския ЕСГРАОН ми се понрави това-КАМИЛ КУРЗАЛЕВСКИ 

30.05.2016г
Г.Иванов-Гонзо пред медиите:
"След като останахме сами в А група,момчетата си повярваха,заиграхме футбола който искахме и логично се класирахме за ЛЕ,завършвайки ВТОРИ!"
Г.Иванов-Гонзо пред медиите:
"След като останахме сами в А група,момчетата си повярваха,заиграхме футбола който искахме и логично се класирахме за ЛЕ,завършвайки ВТОРИ!"
Не е нещо зашеметяващо - съседка се казва Ябълка Крушкова.
Няма мое, няма твое - светът е БЕРОЕ!
Преди повече от 20 години ме глобиха за превишена скорост в Чепеларе. Старшината беше с фамилия Крокодилски! След това до Пампорово 2 пъти щях да скоча в реката от неконтролиран смях до задушаване. До скоро си пазех за спомен копие от акта.
-
djd написа:slavpavlov написа:Защо така услужливо е пропусната Сталинка Георгиева?
За сметка на това има Кимирсен Зенгинов.
Е, т'ва е баща ти да е фен на Северна Корея.

Ама не е чак толко зле, предполагам, че накратко му викат Кими, което си е гот с оглед на това, че Райконен си е пич.

- Заклет Левскар
Преди години гледах едно от многото шоута на Къци и там имаше участник с име Унуфри. Младо момче беше и ми стана жал за него.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
-
peterkk написа:Преди повече от 20 години ме глобиха за превишена скорост в Чепеларе. Старшината беше с фамилия Крокодилски! След това до Пампорово 2 пъти щях да скоча в реката от неконтролиран смях до задушаване. До скоро си пазех за спомен копие от акта.
При толкова много толстолоб в родопските реки няма начин да няма и крокодили.

Бре как никой не се е сетил за варненските звезди, братята Идеал и Елит Петрови. Беха много популярни, единият известен арист, другият - професор. Сега вече са пенсионери, предполагам, ако са живи още, как преминава световната слава... 

Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.