CTAHKO написа:analizatora написа:Като един напълно обективен и безпристрастен анализатор, анализирайки последните геополитически събития в света, смятам,че Третата Световна Война се е на една крачка разстояние.
Защо мисля така?
Понеже в последните 2 години напрежението между САЩ и Русия все повече и повече ескалира, в света стават няколко горещи точки, стигащи дори до гореща фаза:
Сория,Украйна, преди няколко месеца между двете Кореи, сега между Армения и Азербайджан, пришълците в Европа , все по-голямото нарастващо напрежение между САЩ и Русия смятам , че като нищо е възможно в скоро време да има ТСВ, но не е и изключено да бъда избегната , ако Обама прояви поне малко разум, но ме притеснява, че американските политици досега не са проявявали здрав разум. Добре , че Путин е спокоен, търпелив и разумен, иначе ТСВ не ни мърдаше. Да не дава Господ да става ТСВ, но от анализа,до който достигнах ме притеснява, че е възможна.
Как мислят уважемите потребители по този важен и притеснителен въпрос?
Като един напълно безпристрастен и страничен наблюдател на водените дискусии в този прекрасен форум, съм напълно съгласен с всичко написано в този анализ и мога да се подпиша под всяка една дума, всеки един препинателен знак
Той го е написал с много правописни грешки !!!