Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот ЕМИЛ » 29 сеп 2015 22:00

CTAHKO написа:
analizatora написа:Като един напълно обективен и безпристрастен анализатор, анализирайки последните геополитически събития в света, смятам,че Третата Световна Война се е на една крачка разстояние.
Защо мисля така?
Понеже в последните 2 години напрежението между САЩ и Русия все повече и повече ескалира, в света стават няколко горещи точки, стигащи дори до гореща фаза:
Сория,Украйна, преди няколко месеца между двете Кореи, сега между Армения и Азербайджан, пришълците в Европа , все по-голямото нарастващо напрежение между САЩ и Русия смятам , че като нищо е възможно в скоро време да има ТСВ, но не е и изключено да бъда избегната , ако Обама прояви поне малко разум, но ме притеснява, че американските политици досега не са проявявали здрав разум. Добре , че Путин е спокоен, търпелив и разумен, иначе ТСВ не ни мърдаше. Да не дава Господ да става ТСВ, но от анализа,до който достигнах ме притеснява, че е възможна.
Как мислят уважемите потребители по този важен и притеснителен въпрос?

Като един напълно безпристрастен и страничен наблюдател на водените дискусии в този прекрасен форум, съм напълно съгласен с всичко написано в този анализ и мога да се подпиша под всяка една дума, всеки един препинателен знак 8-)

Той го е написал с много правописни грешки !!!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 29 сеп 2015 22:07

ЕМИЛ написа:
CTAHKO написа:
analizatora написа:Като един напълно обективен и безпристрастен анализатор, анализирайки последните геополитически събития в света, смятам,че Третата Световна Война се е на една крачка разстояние.
Защо мисля така?
Понеже в последните 2 години напрежението между САЩ и Русия все повече и повече ескалира, в света стават няколко горещи точки, стигащи дори до гореща фаза:
Сория,Украйна, преди няколко месеца между двете Кореи, сега между Армения и Азербайджан, пришълците в Европа , все по-голямото нарастващо напрежение между САЩ и Русия смятам , че като нищо е възможно в скоро време да има ТСВ, но не е и изключено да бъда избегната , ако Обама прояви поне малко разум, но ме притеснява, че американските политици досега не са проявявали здрав разум. Добре , че Путин е спокоен, търпелив и разумен, иначе ТСВ не ни мърдаше. Да не дава Господ да става ТСВ, но от анализа,до който достигнах ме притеснява, че е възможна.

Като един напълно безпристрастен и страничен наблюдател на водените дискусии в този прекрасен форум, съм напълно съгласен с всичко написано в този анализ и мога да се подпиша под всяка една дума, всеки един препинателен знак 8-)

Той го е написал с много правописни грешки !!!

Мнението ти в конкретния случай е нерелевантно 8-) Аз вниквам в смисъла на всяка една поанта 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 29 сеп 2015 22:10

Ще чакате този анализ от Матиас Курьор. :lol: :lol: Човекът беше объркал акаунтите и пусна поредното си анално лизане в Спам темата, ама бързо се усети. :mrgreen:

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 29 сеп 2015 22:10

ЕМИЛ написа:Той го е написал с много правописни грешки !!!

Добро! Неочаквано и има контраст :lol: :lol: :lol: :lol:

Не трябва да забелязваме правописните грешки, когато се сблъскваме с гениален ум и широта в разсъжденията, която може да се измери само в светлинни години :!: :lol:

Потребителски аватар
analizatora

Мнениеот analizatora » 29 сеп 2015 22:12

Благодаря ви господа за положителните оценки , които ми давате, това може само да ме радва.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 сеп 2015 22:41

Groucho написа:
Защо мисля така?

Разпращай анализа по унивеситетите! Епохалността му надминава в пъти тази на Магна харта!
Създаването на този текст от Ваша Безпристрастност и Високообективност е събитието на хилядолетието :!: Дали ще има 3-а, 4-а и N-a световни войни не е важно :!:

Не очакваш Александров да знае какво е Магна Харта, нали? Все пак е по времето, когато Златната орда е властвала в Русия :(
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 29 сеп 2015 22:44

Другарят Александров не замина ли за световната културна столица - Питер :? :roll:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 29 сеп 2015 22:51

CTAHKO написа:Другарят Александров не замина ли за световната културна столица - Питер :? :roll:

От хола е отишъл в кухнята :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 сеп 2015 23:02

modor написа:
CTAHKO написа:Другарят Александров не замина ли за световната културна столица - Питер :? :roll:

От хола е отишъл в кухнята :lol:

Повярвайте му, той е Петър, Петър от 4-ти километър, самотен, неосъждан и ерген 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 30 сеп 2015 09:50

diplomat написа:Изображение

Изображение
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Свободна зона”