Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

гражданин от село

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот гражданин от село » 29 сеп 2015 19:37

petko.h.markov написа:Я малко по-спокойно,слез от метлата.Прочети още един път написаното да видиш няма ли противоречия,взаимно изключващи се.Понеже тук прочетох крайни
мнения,включително и твоето,аз смятам,че сирийците имат думата за преценка.Ако държи със здрава ръка значи не е демократично,а тирания.
"По какво се отличаваш ти от комунистите, щом се опитваш да наложиш своя модел и разбирания на другите с терор и унищожение на несъгласните?

И още едно мое мнение от по-късен час:
Имам и някаква субективна представа за Сирия от съквартиранта на сина в Кобленц.Още в началото на размириците преди 6-7г,той му беше разказвал,че там
нещата въобще не толкова хубави както изглеждат.Тяхното семейство/интелигентни хора,мисля лекари/бяха против този режим заради диктатурата,която упражняват и начина на живот.[/quote]
Ти направо ме срази с доводи и факти! :o :mrgreen:
А, клишетата за "демокрация" и "тирания" ги оставям без коментар. ;)
Нито дума не виждам за приятелите на "най-голямата демокрация" Катар, Саудитска Арабия, Йордания, ОАЕ. :(

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 29 сеп 2015 19:55

гражданин от село написа:
petko.h.markov написа:Я малко по-спокойно,слез от метлата.Прочети още един път написаното да видиш няма ли противоречия,взаимно изключващи се.Понеже тук прочетох крайни
мнения,включително и твоето,аз смятам,че сирийците имат думата за преценка.Ако държи със здрава ръка значи не е демократично,а тирания.
"По какво се отличаваш ти от комунистите, щом се опитваш да наложиш своя модел и разбирания на другите с терор и унищожение на несъгласните?

И още едно мое мнение от по-късен час:
Имам и някаква субективна представа за Сирия от съквартиранта на сина в Кобленц.Още в началото на размириците преди 6-7г,той му беше разказвал,че там
нещата въобще не толкова хубави както изглеждат.Тяхното семейство/интелигентни хора,мисля лекари/бяха против този режим заради диктатурата,която упражняват и начина на живот.

Ти направо ме срази с доводи и факти! :o :mrgreen:
А, клишетата за "демокрация" и "тирания" ги оставям без коментар. ;)
Нито дума не виждам за приятелите на "най-голямата демокрация" Катар, Саудитска Арабия, Йордания, ОАЕ. :([/quote]
През цялото време си мислех,че говорим за Сирия.Коя е "най-голямата демокрация",какво е твоето право да говориш от името на други хора?

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 29 сеп 2015 20:21

Ясно, че е безмислено да се води разговор с човек, който не си е направил труда поне елементарно да се запознае с историята и настоящето на региона.Знаем, че каквото кажат от САЩ и ЕС това е вярно,всичко противоречащо е путинска и рубладжийска пропаганда.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 29 сеп 2015 21:14

Мисля ,че е време да се обърне внимание и на една друга позатоплена(да не кажа гореща) точка от земното кълбо:

Конфликтът между Армения и Азербайджан пак ескалира. Азерите първи започват и обстрелват арменските селища с ракети. Арменците отговарят. Около 20 жертви и от двете страни.
http://www.fondsk.ru/news/2015/09/28/ar ... 35666.html
Последна промяна от FLANKER на 29 сеп 2015 21:15, променено общо 1 път.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 29 сеп 2015 21:15

Агенти на Путин се разправят в ООН с демократична Окрайна. :mrgreen:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=xACJzuvxUKk&feature=youtu.be[/youtube]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 29 сеп 2015 21:23

Бах тва КГБ, и насред ООН и Америка ли се разпорежда? :mrgreen:
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
analizatora

Мнениеот analizatora » 29 сеп 2015 21:25

Като един напълно обективен и безпристрастен анализатор, анализирайки последните геополитически събития в света, смятам,че Третата Световна Война се е на една крачка разстояние.
Защо мисля така?
Понеже в последните 2 години напрежението между САЩ и Русия все повече и повече ескалира, в света стават няколко горещи точки, стигащи дори до гореща фаза:
Сория,Украйна, преди няколко месеца между двете Кореи, сега между Армения и Азербайджан, пришълците в Европа , все по-голямото нарастващо напрежение между САЩ и Русия смятам , че като нищо е възможно в скоро време да има ТСВ, но не е и изключено да бъда избегната , ако Обама прояви поне малко разум, но ме притеснява, че американските политици досега не са проявявали здрав разум. Добре , че Путин е спокоен, търпелив и разумен, иначе ТСВ не ни мърдаше. Да не дава Господ да става ТСВ, но от анализа,до който достигнах ме притеснява, че е възможна.
Как мислят уважемите потребители по този важен и притеснителен въпрос?

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 29 сеп 2015 21:39

analizatora написа:Като един напълно обективен и безпристрастен анализатор, анализирайки последните геополитически събития в света, смятам,че Третата Световна Война се е на една крачка разстояние.
Защо мисля така?
Понеже в последните 2 години напрежението между САЩ и Русия все повече и повече ескалира, в света стават няколко горещи точки, стигащи дори до гореща фаза:
Сория,Украйна, преди няколко месеца между двете Кореи, сега между Армения и Азербайджан, пришълците в Европа , все по-голямото нарастващо напрежение между САЩ и Русия смятам , че като нищо е възможно в скоро време да има ТСВ, но не е и изключено да бъда избегната , ако Обама прояви поне малко разум, но ме притеснява, че американските политици досега не са проявявали здрав разум. Добре , че Путин е спокоен, търпелив и разумен, иначе ТСВ не ни мърдаше. Да не дава Господ да става ТСВ, но от анализа,до който достигнах ме притеснява, че е възможна.

Като един напълно безпристрастен и страничен наблюдател на водените дискусии в този прекрасен форум, съм напълно съгласен с всичко написано в този анализ и мога да се подпиша под всяка една дума, всеки един препинателен знак 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 29 сеп 2015 21:56

analizatora написа:Като един напълно обективен и безпристрастен анализатор, анализирайки последните геополитически събития в света, смятам,че Третата Световна Война се е на една крачка разстояние.
Защо мисля така?

Разпращай анализа по унивеситетите! Епохалността му надминава в пъти тази на Магна харта!
Създаването на този текст от Ваша Безпристрастност и Високообективност е събитието на хилядолетието :!: Дали ще има 3-а, 4-а и N-a световни войни не е важно :!:

Върни се в “Свободна зона”