ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ:
Днес е последният ми ден като жител на Република България! Днес се местя от град Варна в град Санкт Петербург! Отдавна и с нетърпение чаках този момент! Дълго време няма да ме има в този форум - може седмица - две , може и повече, веднага щом си намеря жилище и съответно интернет или компютърен клуб в Санкт Петербург, ще пиша оттам! Днес започвам нов етап от живота си - ставам жител на друга държава - братска Русия! Ще ми бъде малко трудно в процеса на адаптация! Първата ми работа разбира се като пристигна в Санкт Петербург е да си намеря работа и жилище! Едно е много хубаво , че ще мога да гледам домакинските мачове на Зенит на живо ! Ще ям истинска руска храна и истинска руска водка и истински квас! Довиждане България , ще ми липсва моята Родина! Сбогом на всички приятели и роднини в България!
Вечерта , дай боже да пристигна жив и здрав съм вече жител на Санкт Петербург! Още веднъж сбогом на България! Вече ще я посетя евентулно като екскурзиант някой ден!Момчето си отива!Хайде спирам дотук , че нямам повече време за писане!
Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Пълен смотаняк .Тепърва щял да търси работа и жилище !!!!! Не се прави така .
- modor
- Контакти:
ЕМИЛ написа:Пълен смотаняк .Тепърва щял да търси работа и жилище !!!!! Не се прави така .
Ама вие вярно ли му се връзвате
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
modor написа:ЕМИЛ написа:Пълен смотаняк .Тепърва щял да търси работа и жилище !!!!! Не се прави така .
Не разбира се .
М/у другото е забравил да напише , че ще си купува последен модел Лада
ЕМИЛ написа:modor написа:ЕМИЛ написа:Пълен смотаняк .Тепърва щял да търси работа и жилище !!!!! Не се прави така .
Не разбира се .
М/у другото е забравил да напише , че ще си купува последен модел Лада
Сигурно и на руснаците им трябват цигани, дето да мият чинии и да метат пода
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Имат си предостатъчно човешки материал, не им трябва бонус 
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- modor
- Контакти:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- obi4am_pirin
- Контакти:
Срам за българските медии
Много лизгари по тези наши медии.От няколко дни слушам за така наречения "валия на Одрин".Няма ли български думи като кмет,областен управител или там каквото значи тази турска боза.Сами си даваме дуп..... без бой и после се сърдим и някой друг ни е крив.
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
[wrapimg=]https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/12032206_600682880070747_4541141794294757989_n.jpg?oh=1edd55a909a48477cde50f4c1cd30404&oe=5699093B[/wrapimg]
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]