Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот 1982 » 14 сеп 2015 14:55

Нали не ми обръщаше внимание, Станчо, какво пак ме цитираш ?! :lol: :lol:

Иначе, няма проблем, ще ти стана клиент, но искам освен сюнета, и един минет да ми извъртиш след процедурата. 8-) 8-)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
criminal
Контакти:

Мнениеот criminal » 14 сеп 2015 14:56

1982 написа:Нямам думи, аз пиша за Луканов, Тодоров, Младенов и сие, той пак си знае - гадните САЩ са виновни за всичко.

Абе, пич, има ли някакъв шанс за нещо на тоя свят да е виновен някой различен от САЩ ?? Как пък Русия никога за нищо не е виновна, все САЩ са гадните, дори и за гнусотиите на комунягите, пак САЩ излезнаха виновни. :lol: :lol:

Вие сте наистина потресаващ случай.

http://www.nytimes.com/2015/09/14/opini ... ght-region
на чети, дори Изложените от автора факти, сам той се опитва да изопачи и манипулира...това е типично за американците !
Изображение

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 14 сеп 2015 15:08

1982 написа:Нали не ми обръщаше внимание, Станчо, какво пак ме цитираш ?! :lol: :lol:

Иначе, няма проблем, ще ти стана клиент, но искам освен сюнета, и един минет да ми извъртиш след процедурата. 8-) 8-)

Пак демонстрираш некомпетентност 8-) Въобще няма да ти е до свирка след процедурата ;) Иначе на драго сърце 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 14 сеп 2015 15:13

CTAHKO написа:Пак демонстрираш некомпетентност 8-) Въобще няма да ти е до свирка след процедурата ;) Иначе на драго сърце 8-)

Така е, не разбирам от процедурата, за щастие. Но ти виждам си добре запознат, май е играла ножката при теб. :lol: :lol: :lol:

Иначе на драго сърце би врътнал, а ?! :lol: :lol: Подозирах аз, че си преплувал на другия бряг. 8-)

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 14 сеп 2015 15:19

1982 написа:
CTAHKO написа:Пак демонстрираш некомпетентност 8-) Въобще няма да ти е до свирка след процедурата ;) Иначе на драго сърце 8-)

Така е, не разбирам от процедурата, за щастие. Но ти виждам си добре запознат, май е играла ножката при теб. :lol:

Иначе на драго сърце би врътнал, а ?! :lol: :lol: Подозирах аз, че си преплувал на другия бряг. 8-)

Не, просто живея в ЕС и трябва да се съобразявам с европейската действителност 8-) Иначе никак не ми се ще, ама пуст ЕС, какво да го правиш 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 14 сеп 2015 15:25

Разбира се, подозирах че накрая пак виновен ще се окаже я САЩ, я ЕС. :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 14 сеп 2015 15:37

criminal написа:
1982 написа:Нямам думи, аз пиша за Луканов, Тодоров, Младенов и сие, той пак си знае - гадните САЩ са виновни за всичко.

Абе, пич, има ли някакъв шанс за нещо на тоя свят да е виновен някой различен от САЩ ?? Как пък Русия никога за нищо не е виновна, все САЩ са гадните, дори и за гнусотиите на комунягите, пак САЩ излезнаха виновни. :lol: :lol:

Вие сте наистина потресаващ случай.

http://www.nytimes.com/2015/09/14/opini ... ght-region
на чети, дори Изложените от автора факти, сам той се опитва да изопачи и манипулира...това е типично за американците !

Това беше силно :lol: :lol:
Russia would thus have triumphed over the world order imposed by the West after the end of the Cold War. America’s enemies, from China to Iran, would see this as an invitation to redefine their relationships with Washington.

Малко е пропагандно насочена статията, но е истина, че Путин със сигурност ще използва момента, в който ще се формира алианс за борба с ИДИЛ, и най-вероятно Украйна ще го отнесе ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 14 сеп 2015 16:07

Интересни са коментарите под горната статия :roll:

Our policy in Syria is crazy. We oppose Assad, conspired with the golf monarchies and Turkey to unleash ISIS on him, and now we bomb ISIS. So who do we want? The 50 fighters that we trained with $180 million are all dead. It is a mess and Europe is falling apart with millions of Syrian refugees invading.While the American public can be duped to no end, the wheels are coming off our policy. We have no credibility left and the rest of the world has to liberate itself from our stranglehold of stupid policy. The leader of Bavaria was Friday in Moscow meeting with Putin and declaring that there is no solution without Russia.And this article offers no solutions, in fact argues from a position of strength that we lost years ago.

I think the US DOD, military brass, and top civilian leaders should understand that the American people DO NOT WANT an escalation in tensions between the US & Russia. Not sure why we are hearing this refrain that Russian "medling' in the ME is harmful, but I'm not buying it. If we can unilaterally decided what parties to arm, who to train, etc. then only a fool would not see the arrogance & hypocrisy of the US warning Russia against doing the same.
This entire strategy of starring down the Russians & rehashing the cold war is ridiculous. Russia has many many social & political ailments (like us), but with the growing threat of radical Islam, they are an obvious ally, & it's smacking us right on the face.Seems like there are some folks at the Pentagon whose worldview is trapped in 1950. Shame we don't have politicians equipped to give the military industrial complex the reproach it desperately needs on this subject.

Явно има и мислещи хора в САЩ - или и там са долни русофили :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 14 сеп 2015 17:08

boabbb написа:Интересни са коментарите под горната статия :roll:

Our policy in Syria is crazy. We oppose Assad, conspired with the golf monarchies and Turkey to unleash ISIS on him, and now we bomb ISIS. So who do we want? The 50 fighters that we trained with $180 million are all dead. It is a mess and Europe is falling apart with millions of Syrian refugees invading.While the American public can be duped to no end, the wheels are coming off our policy. We have no credibility left and the rest of the world has to liberate itself from our stranglehold of stupid policy. The leader of Bavaria was Friday in Moscow meeting with Putin and declaring that there is no solution without Russia.And this article offers no solutions, in fact argues from a position of strength that we lost years ago.

I think the US DOD, military brass, and top civilian leaders should understand that the American people DO NOT WANT an escalation in tensions between the US & Russia. Not sure why we are hearing this refrain that Russian "medling' in the ME is harmful, but I'm not buying it. If we can unilaterally decided what parties to arm, who to train, etc. then only a fool would not see the arrogance & hypocrisy of the US warning Russia against doing the same.
This entire strategy of starring down the Russians & rehashing the cold war is ridiculous. Russia has many many social & political ailments (like us), but with the growing threat of radical Islam, they are an obvious ally, & it's smacking us right on the face.Seems like there are some folks at the Pentagon whose worldview is trapped in 1950. Shame we don't have politicians equipped to give the military industrial complex the reproach it desperately needs on this subject.

Явно има и мислещи хора в САЩ - или и там са долни русофили :lol: :lol:

Нямаше да има такива пререкания тук, ако не лижехте гъза на Русия постоянно. Едно е да казваш истината, друго е да пишеш пристрастни мнения. И стига си ми слагал думи в устата - постоянно ме изкарваш американофил; искам да ми извадиш цитатите, където безрезервно съм подкрепял действията на САЩ и съм се заклевал в тяхна вечна вярност! :!:

Иначе твоята тактика я знам - почваш с нещо "окей" за САЩ и после, "ама Русия това, онова"... Опитваш се да се изкараш неутрален, а си просто един русофил, та даже и сам си беше казал, че си комунист. :roll:

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 14 сеп 2015 17:19

Нито руснак значи комунист, нито русофил значи комунист! За мен, руснак = православен християнин! Аз поне така ги приемам нещата и от тая гледна точка, няма как да не изпитвам симпатия към някой, който ми е БРАТ ПО РЕЛИГИЯ и който НЕ толерира ислямизацията на Европа!

Върни се в “Свободна зона”