Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот fcb_bg » 14 сеп 2015 00:40

1982 написа:
HoUs4oOL написа:
1982 написа:Не знам какво са разказали, ама точно в Пакистан, САЩ си влязоха като пичове с точно 2 хеликоптера, утрепаха Бин Ладен, прибраха се, а пакистанците научиха от Обама след няколко часа какво е станало на територията им. :lol: :lol:

Много поздрави от Сиймор Хърш, как може да сте толкова наивни, направо не е истина. :lol:

Разбира се, не съм и очаквал друго - зад всичко стоят конспирации и заговори. Кулите си бутнаха сами, излъгаха за Бин Ладен, излъгаха за Луната ..... не съм и очаквал друго.

излъгаха за Ирак 2003, за кулите има бая въпросителни, за Луната също. Бин Ладен тъй и не му видехме трупа. Ама Ал Кайда си е жива и даже играе по свирката на Щатите.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 14 сеп 2015 00:46

fcb_bg написа:
diplomat написа:Заедно с гражданчето от село и каталунския сте най-противните хора в тоя форум. Троловете поне ги разбирам, щото им плащат - вие сте просто отвратителни човешки същества.

Значи здраво бъркам отзад. Доволен съм!

Знам, тя злобата ти е природно зададена.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 14 сеп 2015 00:48

1982 написа:
CTAHKO написа:
1982 написа:Не знам какво са разказали, ама точно в Пакистан, САЩ си влязоха като пичове с точно 2 хеликоптера, утрепаха Бин Ладен, прибраха се, а пакистанците научиха от Обама след няколко часа какво е станало на територията им. :lol: :lol:

Дай ми едно доказателство, че е убит 8-)

А ти дай доказателство, че не е убит. :lol: :lol:

Като не е убит и американците лъжат, нека пусне запис и да се покаже, че е жив. Защо се крие, тамън ще ги направи за смях пред целия свят.

Кой ще направи за смях янките? Колегата по акции на Буш във военен концерн ли? Не ставай смешен.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 14 сеп 2015 00:49

fcb_bg написа:
1982 написа:
HoUs4oOL написа:

Много поздрави от Сиймор Хърш, как може да сте толкова наивни, направо не е истина. :lol:

Разбира се, не съм и очаквал друго - зад всичко стоят конспирации и заговори. Кулите си бутнаха сами, излъгаха за Бин Ладен, излъгаха за Луната ..... не съм и очаквал друго.

излъгаха за Ирак 2003, за кулите има бая въпросителни, за Луната също. Бин Ладен тъй и не му видехме трупа. Ама Ал Кайда си е жива и даже играе по свирката на Щатите.

Не си му видял трупа, значи е жив .... ами, хайде, нека се покаже, защо се крие ?? Няма по-удобен начин да направи за смях САЩ пред целия свят.

Иначе спор няма, че САЩ за всичко лъжат. Те не са като великата Русия, която само и само истината твърди.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 14 сеп 2015 01:22

CTAHKO написа:

Дай ми едно доказателство, че е убит 8-)

Тоз пък и той с неговите малоумни доказателства, факти и илюминати...Айде ти ми докажи, че няма извънземни или, че не съществува Лох Нес, ебахти тъпунгера с ебати самочувстието, а акъл на хамстер...

igor_smolnikov

Мнениеот igor_smolnikov » 14 сеп 2015 07:02

Партията на Путин „Единна Русия“ печели на местните избори

Експерти заключиха, че изборите са протекли спокойно и без изненади

По предварителни данни на ЦИК кандидатите на партията на Владимир Путин „Единна Русия“ печелят на местните избори, които се проведоха в неделя в Руската федерация, пише „Известия“, цитиран от "Фокус".
Основен конкурент в надпреварата беше КПРФ, която остана на второ място в предпочитанията на гражданите – резултат, „повече от очакван“, заяви вицепрезидентът на Центъра за политически технологии Ростислав Туровски.

Най-проблемни за управляващата партия се оказаха Иркутск, където комунистите разчитат на победа във втория тур, Новосибирск, Рязан и Костром, където „Единна Русия“ получи значително по-малка подкрепа от избирателите.

Експерти заключиха, че изборите са протекли спокойно и без изненади

Източник: http://www.blitz.bg/news/article/361001

Една новина отпоследните часове!

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 14 сеп 2015 07:34

1982 написа:
CTAHKO написа:
1982 написа:
FLANKER написа:пп.Пакистанците от дълги години са обучавани от щатски инструктори.

Още по-зле - нали твоите другари твърдят колко некадърни били янките, значи позорът е още по-голям. Да те свалят някакви брадати селяни, учени от смешните "чипсове", дето за тях е успех дори ако не паднат някъде с "консервите" си. :lol: :lol:

Ами тия същите брадати селяни и камилари, нещо разказаха играта на армията с 800 милиарда долара годишен бюджет ;) Преди тях и едни други камилари я свършиха същата работа :lol:

Не знам какво са разказали, ама точно в Пакистан, САЩ си влязоха като пичове с точно 2 хеликоптера, утрепаха Бин Ладен, прибраха се, а пакистанците научиха от Обама след няколко часа какво е станало на територията им. :lol: :lol:

Ти сериозно ли смяташ ,че са утрепали някой? :?
пп.През 2002 г целия свят го издирваше под дърво и камък ,а той
даваше интервю за CNN от пещерата Тора-Бора...спирам дотук.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 сеп 2015 09:42

HoUs4oOL написа:Какво ''Е и''?
Ето ти статистика на сблъсъците в невоенно време, когато руските самолети не са управлявани от козари, дай да видим някоя статистика за свалените от американци руски самолети, за които пишеш.

Не си в час напоследък.

Няма да давам никви статистики, щото както писах, Щатите и СССР/Русия са се разбрали за некои неща.
Както писах, не-напразно са Съюзници в двете Световни войни, ама нема от къде да схванеш какво ти се пише.

Колко "Янки" са свалени от руснаци ?
Няма как да има статистика за подобно нещо, още по-малко във уикито.

Викито бре, викито даваш за източник. :lol: :lol: :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Se7en
Контакти:

Мнениеот Se7en » 14 сеп 2015 09:52

Обичам, когато политиката и футбола не се смесват 8-) :

Изображение

Изображение

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3232089/Bayern-Munich-footballers-pitch-migrant-mascots-solidarity-refugees-entering-Germany.html

Байерн Мюнхен прави ПР събитие (или както искайте го наричайте) на собствения си стадион пред 75 000 човека, като символ на интеграцията на "бежанците".
In a time of deceit telling the truth is a revolutionary act.
― George Orwell

Потребителски аватар
Se7en
Контакти:

Мнениеот Se7en » 14 сеп 2015 09:56

Отделно от това Фрау Меркел иска да премахне "речта на омразата" от Facebook:

http://www.bbc.com/news/world-europe-34220796

“When people incite others on social networks, using their real name, not only the state must act, but also Facebook as a company must do something against those slogans” she said.

Изображение
In a time of deceit telling the truth is a revolutionary act.
― George Orwell

Върни се в “Свободна зона”