Сръбският президент обижда България пред руски сайт
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Сръбският президент обижда България пред руски сайт
Този глупак дето ги дрънка тези неща и неговите сънародници извършиха престъпление срещу България. Те промиха мозъците на една трета от нашите сънародници които се оказаха в тяхната измислена Югославия и сега последните се чудят потомци на Александър Македонски ли са или не египетските фараони. Само истината са забравили. А тя е, че са българи. За създаването на т.нар. македонска нация са виновни сърбите и никой друг. И България рано или късно трябва да им поиска сметка за това.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
1913SS написа:Сами срещу всички съседи сме. Никой не ни харесва, като изключим Турция. Аз лично не мога да го разбера това, но е факт. Можи би заради 500 години дето сме били една държава. Македония, като изключим промите мозъци от сърбите, но ние сме си виновни за македония или по точно комунистите. Сърбите наистина много пъти са ни забивали нож. Най близки сме език, религия и обичай. За мен лично Гърция най големият ни враг, никога не са се били в очи. Винаги са били подмолни и хитри само засади т.н. Не знам дали знаете какви зверства са правили гърците в Беломорска Македония. Пионерите за концетрацоините лагери. Избити са толкова българи, турци, евреи и други. Могат да завидят Сталин и Хитлер. Поне сърбите само създадоха Македония. Има много да се пише по тази тема. Румъния не мога да кажа нищо хубаво, но сравнение със Сърбия и Гърция е цвете.
За Турция си е така. Казвам го понеже много роднини познати са ходили там и навсякъде като разберат, че са българи им казват комши и се отнасят много добре с тях. И аз не го разбирам при положени, че тук сме им правили онзи процес с стотиците хиляди изгонени и все ги мразим и обиждаме. Но е факт, че когато сме били заедно преди век, сме смазали съседите ни и сме влезли в Букурещ без никакви проблеми. Докато гърците още под турско са ни мачкали. Турците са назначавали гърци да ни водят църквата и са ми правили големи мизерии мръсните византийци. От там и тръгва искрата да си имаме независима църква.
И да не се забравя една приказка която всички са чували от хора в Родопите, че на турчин имат повече довери отколкото на българин.
- botevist_75
- Контакти:
Сърбите са може би най-големият ни враг !!!
Руснаците често са действали чрез сърбите срещу България.
Може би първият ярък пример е внедряването на Димитър Общи в хората на Левски, на когото той никога не е имал доверие. СССР се обръща срещу тях, когато Тито иска източноевропейска федерация с център Белград, който да включва и България. Договорките са между Тито и другаря Георги Димитров.
Та, руснаците винаги са поощрявали сърбетата да ни ядат от територията. И едните не са стока, и другите.
Може би първият ярък пример е внедряването на Димитър Общи в хората на Левски, на когото той никога не е имал доверие. СССР се обръща срещу тях, когато Тито иска източноевропейска федерация с център Белград, който да включва и България. Договорките са между Тито и другаря Георги Димитров.
Та, руснаците винаги са поощрявали сърбетата да ни ядат от територията. И едните не са стока, и другите.
botevist_75 написа:Сърбите са може би най-големият ни враг !!!
Най-големият враг сме си самите ние.
И това най-ясно личи по форумите.
Разединени, озлобени, бедни, завистливи, с променен генофонд, масово с промити мозъци и ниска ОБРАЗОВАНОСТ / не образование/ и интелект, русофили, англофили, американофили, педофили....народ с поговорки като : "Преклонена главица, сабя не я сече " и " Всяка коза за свой крак"....

Popokatepetal написа:iliev72 написа:Popokatepetal ти кога си бил за последно в Сърбия ?! Защото аз бях там преди месец !
Аз и в Япония не съм бил, ама като им видя икономическите показатели и ми става ясно, че няма как да са в третия свят. В 2015 година няма нужда да ходя у дадена страна, за да получа представа каква е ситуацията там. Ако 22% безработица и 9 милиарда БВП по-малко от нашия не ти говори нещо, аз не знам какво да ти кажа. Иначе, те и тука идват разни чужденци и се чудят от какво се оплакваме, като гледат пълни заведения, ресторанти и барове, ама нека да поживеят с пенсията на баба ми, та реално да придобият представа от ситуацията.
Не забравяй , че това са официални данни които много рядко кореспондират с действителността когато става въпрос за Балканите.По-добре иди на място и после се прави на отворен.
botevist_75 написа:Сърбите са може би най-големият ни враг !!!
От онези в парламента последните 25г няма по-голям враг.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
Аз не виждам нещо невярно в изказването...
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
-
- Контакти:
iliev72 написа:Popokatepetal написа:iliev72 написа:Popokatepetal ти кога си бил за последно в Сърбия ?! Защото аз бях там преди месец !
Аз и в Япония не съм бил, ама като им видя икономическите показатели и ми става ясно, че няма как да са в третия свят. В 2015 година няма нужда да ходя у дадена страна, за да получа представа каква е ситуацията там. Ако 22% безработица и 9 милиарда БВП по-малко от нашия не ти говори нещо, аз не знам какво да ти кажа. Иначе, те и тука идват разни чужденци и се чудят от какво се оплакваме, като гледат пълни заведения, ресторанти и барове, ама нека да поживеят с пенсията на баба ми, та реално да придобият представа от ситуацията.
Не забравяй , че това са официални данни които много рядко кореспондират с действителността когато става въпрос за Балканите.По-добре иди на място и после се прави на отворен.botevist_75 написа:Сърбите са може би най-големият ни враг !!!
От онези в парламента последните 25г няма по-голям враг.
Дам, не ни изнасят цифрите, значи не са верни. И ти като си бил там и автоматично си получил цялата и единствено вярна информация. Сърбия е точно на 34722636 място в списъка ми с държави, които искам да посетя. Да сечуди човек къде са ордите българи, опитващи се отчаяно да емигрират там, при толкова развита икономика и десет пъти по-добри условия на живот от нашите.
-
Колкото и да не ми харесва и да ми се иска, за съжаление сръбският президент е прав! 

- shumkar_44
- Контакти:
Коварен народ с още по-коварна кухня. Действително, дори притежателят на най-силния стомашен апарат би пострадал от "акварелно" бельо след неравната среща с тежките подправки на сръбската скара. Предположението е изцяло теоретично, разбира се.
Толстолоб, на теб съм роб.