Проговарят тайните руски грами за Съединението

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
aleksandrov77

Re: Проговарят тайните руски грами за Съединението

Мнениеот aleksandrov77 » 07 сеп 2015 14:16

Player написа:
aleksandrov77 написа: ... след 11 дена вече ще живея в Русия!

Ей безделник, стига си лъгал и си се правил на интересен. Никъде няма да ходиш защото нямаш пари, понеже нищо не правиш освен да висиш пред компютър и защото знаеш, че в Русия е много зле. Стигал си дрънкал глупости, защото вече не си и смешен.
Всички знаят какво е станало и какво става и днес. Дори и ти не си чак толкова тъп, че да не знаеш какво зло са ни причинили руснаците. И милион пъти да си напишеш задължителните реплики за НСР и Русия, това няма да промени нищо. Хабиш си напразно жалките опити да манипулираш.
Всеки си гледа интереса, а утопиите са за идиотите. Няма братя, няма подаръци има само пари, интерес и сурова действителност, където никой не прощава глупостта на другия.

В Санкт Петербург мизерия??? Ти нормален ли си въобще???? :o
Санкт Петербург е един от най-развитите градове в света! Факт!
Или просто ми завиждаш и си мечтаеш да си на моето място? 8-)
Ех какво нещо е человешката завист и злоба! 8-)
Знам , как си мечтаеше нещата да ми се провалят , но уви , уредиха ми се! 8-)
Знам , че ми завиждаш, че ще живея в Санкт Петербург и ти се иска и на теб много да живееш и ти там! 8-)
Тайно си мечтаеш и ти да живееш в Питер, но се озлобяваш при мисълта , че аз ще живея там! 8-)
Много ясно, че избирам за имиграция Санкт Петербург, няма да избера ислямизираща се, циганизираща се и пълнеща се с имигранти от Африка и Азия Западна Европа ! 8-)
Понимаеш?
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 07 сеп 2015 15:02

aleksandrov77 написа:
HardWork написа:Всички знаем, че Русия е най - големия враг на България заедно с Османската империя! Дори и русофилите го знаят, но докато им плащат за да лъжат и манипулират, няма да го признаят! Всичките им лъжи са прозрачни като стъкло!

Само тотално промит мозък или някой , на който му плащат от фондацията "Америка за България" може да твърди, че държава, която ни освободи от 500 годишно османско робство, ни е най-големият враг и не е братска държава? :?
А САЩ, Англия и Франция са ни близки държави и са ни приятели сигурно? :?:
Ти за пореден път доказваш това, което твърдя, че ние българите за съжаление сме злобен, завистлив и неблагодарен народ! :oops:
Не случайно Алеко Константинов е написал "Бай Ганьо" и е описал отлично нашият манталитет! :oops:

Никой не ни е брат и никой не ни е близък! Всеки си има интереси и си ги гони! Руския империализъм е бил поддържан чрез ограбване на по - малките народи като българския! Ние не сме славяни и това е доказано генетично, аз лично съм участвал в проучването на БАН! Всичко което пишеш е лъжа, ти си промит мозък и си нямаш представа какво пишеш и говориш! Аз мрази САЩ точно толкова колкото Русия, защото са същите изроди! В момента аз съм гражданин на ЕС и защитавам интересите на ЕС! Нима си мислиш, че ако ЕС се разпадне България ще процъфти? Нима си мислиш, че рсунаците ще си мръднат пръста за нас? АКо имаше малко мозък в главата си щеше да разбереш, че много българи живеят добре, благодарение на членството ни в ЕС! Много от нас са на запад, учат в университети и после работят високо квалифицирана работа, печелейки добре и честно! Най - големия външен инвеститор в България сме ние, Българите които работим в чужбина! Над 1 Милиард годишно се превеждат по банков път от ЕС и САЩ към България! Ти си просто промит инфантилен гимназист, който се е вманиечил в някаква фикция, неще измислено, нямащ допирни точки с реалността!

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 07 сеп 2015 16:58

aleksandrov77 написа:Поредната провокативна статия с русофобска насоченост, написана от псевдожурналиста Иво Инджев, който служи на чужда и враждебна на България държава САЩ!Факт! :!:
Статия цели максимално да влоши българо-руската дружба, но ще се наложи да разочаровам русофобите, като им кажа , че България и Русия са братски държави!Факт! :!:
В статията удобно се пропуска фактът , че без 3 Март 1878г.(Освобождението) , извършено от братска Русия нямаше да има и 6 Септември 1885г. (Обединението)!Факт! :!:
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ! :!:
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! ДА ЗДРАВСТВУЕТ РОССИЯ! :!:

Я си пии водката другарю! Това че Русия е била против съединението пак си е факт, ама здраве да е.
Живи здрави, и наздраве :)

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 07 сеп 2015 17:32

wannabe написа:Да отива да живее. Бат* проваления щом отива там :lol: :lol: :lol:

Да живее България!

Русия е много по-добър вариант за живее от мангализирана и ислямизирана Западна Европа! Факт! 8-)
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 07 сеп 2015 19:44

aleksandrov77 написа:
CTAHKO написа:Дори няма да си правя труда да чета този долнопробен пасквил 8-)

Аз съм чел доста статии на Инджев, в началото се ядосвах, но после ме напушва на смях! Този човек трябва да отиде на психиатър!Факт! 8-)

Не. Този човек му е късно за психиатър. Той трябва да бъде лекуван принудително! :twisted:

Джако, щом Русия е била против съединението (голяма България), как тъй не е била против Сан Стефанска България, ми е подписала договора? М???
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 08 сеп 2015 12:29

aleksandrov77 написа:
wannabe написа:Да отива да живее. Бат* проваления щом отива там :lol: :lol: :lol:

Да живее България!

Русия е много по-добър вариант за живее от мангализирана и ислямизирана Западна Европа! Факт! 8-)

Сигурно затова там (в Англия, Франция, Испания и Германия) има 11 пъти повече емигранти, отколкото в Русия. Само във Франция те са колкото в "божествената" ти Русия - 35 000. В Англия и Германия - по 100 000. В Испания - 170 000 (братовчедка ми наскоро се прибра, за да се омъжи, и веднага след сватбата отпраши обратно натам). Дори не намесвам САЩ, където българските граждани са към 250 000, т.е. 7 пъти повече. Какво излиза, след отварянето на границите, хората избрали път на запад са почти 19 пъти повече, отколкото тези, предпочитащи Русия, т.е. около 5%. Значи или има над половин милион крайни мазохисти, желаещи да работят и живеят в хипотетично отвратителните условия на Запада, или твърдението ти е невярно.
След 10, 50, 100 или 1000 години може и да си прав. А може Русия и САЩ да изчезнат от лицето на Земята ;) Никой не знае. В сегашно време твърдението ти няма как да е истина.
Всичко може да се манипулира, включително историческите документи и темите в този форум, но предпочитанията на хората и историите за роднини и приятели, избягали да търсят по-добро бъдеще, които всеки има и знае, няма как да бъдат подменени. Затова казвам, че сте изчезващ вид, защото лъжите и пропагандите ви стават вече толкова плоски и повърхностни, че скоро и едномесечните близначки на най-добрия ми приятел няма да се връзват на тях. На дóбър път към небитието, другарю!
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 08 сеп 2015 13:50

Много по добре да емигрирам в бяла и православна Русия, отколкото в САЩ , където черните вече са мнозинство, или в мангализирана , ислямизирана и африканизираща се Западна Европа!
Пък наивниците като толкова им харесва на Запад , нека да заминават! 8-)
Аз след 10 дена стъпвам на руска територия и ще живея в Санкт Петербург! 8-)
Няма нищо по-хубаво от това да пия истинска руска водка , истински руски квас, истински руски борш, пирожки , пелмени , да отида истински магазин "Берьозка", да живея сред бели хора като мен, да се радвам на красивите рускини и да гледам мачове на Зенит на живо! 8-)
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 09 сеп 2015 12:40

Който не харесва истинска българска ракия, българска супа топчета, българска баница и българските жени, е свободен да изчезва от България по най-бързия начин.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Върни се в “Свободна зона”