Player написа:aleksandrov77 написа: ... след 11 дена вече ще живея в Русия!
Ей безделник, стига си лъгал и си се правил на интересен. Никъде няма да ходиш защото нямаш пари, понеже нищо не правиш освен да висиш пред компютър и защото знаеш, че в Русия е много зле. Стигал си дрънкал глупости, защото вече не си и смешен.
Всички знаят какво е станало и какво става и днес. Дори и ти не си чак толкова тъп, че да не знаеш какво зло са ни причинили руснаците. И милион пъти да си напишеш задължителните реплики за НСР и Русия, това няма да промени нищо. Хабиш си напразно жалките опити да манипулираш.
Всеки си гледа интереса, а утопиите са за идиотите. Няма братя, няма подаръци има само пари, интерес и сурова действителност, където никой не прощава глупостта на другия.
В Санкт Петербург мизерия??? Ти нормален ли си въобще????

Санкт Петербург е един от най-развитите градове в света! Факт!
Или просто ми завиждаш и си мечтаеш да си на моето място?

Ех какво нещо е человешката завист и злоба!

Знам , как си мечтаеше нещата да ми се провалят , но уви , уредиха ми се!

Знам , че ми завиждаш, че ще живея в Санкт Петербург и ти се иска и на теб много да живееш и ти там!

Тайно си мечтаеш и ти да живееш в Питер, но се озлобяваш при мисълта , че аз ще живея там!

Много ясно, че избирам за имиграция Санкт Петербург, няма да избера ислямизираща се, циганизираща се и пълнеща се с имигранти от Африка и Азия Западна Европа !

Понимаеш?