gecata99999 написа:
Регистирах се специално за да кажа, че ми се повръща от теб!
Нямаме нужда от промити, тролски мозъци в нашата бедна държавица, затова много ще се радвам да се пренесеш в твоята любима Русия и да ни отървеш от присъствието си.
Темата е много хубава, защото не е редно да забравяме историята си. От нея можем да черпим безкрайно много мъдрост и знания, а липсата на тези качества скоропостижно произвеждат мнения и мислене, като тези на милият Александров....
Лека вечер и бъдете здрави!
Да не трябва да забравяме историята си с това съм съгласен, но вие пропускате фактът, че без 3 Март 1878г.(Освобождението) , извършено от братска Русия нямаше да има и 6 Септември 1885г. (Обединението)! Факт!
Когато някой напише очевадни истини, вие веднага бързате да го обявите за трол! Аз няма как да бъда трол , защото винаги казвам истината!
А ако си набор 99 , разбирам злобата ти спрямо Русия, защото в днешната фалшифицирана история вас младите ви учат, че е нямало османско робство, а османско присъствие!
Явно за теб е маловажен фактът, че Русия ни ОСВОБОЖДАВА от 500 годишно тежко, тиранично Османско робство!
Вас ви учат, че едва ли не с турците сме живели мирно и че Русия са ни врагове, а САЩ и Англия са ни приятели!
Така че аз на днешната подменена история не вярвам!
Гледай филмите "Героите на Шипка" и "Капитан Петко войвода", за да научиш малко от истинската история на България!
А ако си чел внимателно коментарите ми ще разбереш, че на 18-ти този месец заминавам за Санкт Петербург, за да работя и да живея там, така че спокойно, ще ви отърва от присъствието си, но и ще нося вести и съобщения от Санкт Петербург, е вярно по-рядко ще влизам във форума, но ще влизам пак!
Явно съм голям кошмар за русофобите и американофилите, щом като ми видят името и мой коментар се обриват!