Gonzo0009 написа:Какви са тия хора 200 кила бе

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Gonzo0009 написа:Какви са тия хора 200 кила бе
Може би иска да каже,че разликата е в ръстта на един футболист и на един баскетболистГуу написа:futbolqga написа:Гуу написа:Малко ли чернокожи баскетболисти играят в българското първенство, как пък нито веднъж при тях не са се появявали такива "гадни расисти". По всяка вероятност тези двамцата са направили някаква мизерия, а сега адвокатът им се опитва да ги оттърве, като пробутва тази удобна история за расизъм.
Защото този 200-килограмов шопар може и да е луд, но не чак толкова ... между баскетболисти и футболисти има доста голяма разлика.
Разлика ?
Каква е разликата, че едните са по-черни от другите ли ?
Говориш вчера за мача на Реми Бунярски-Бадар Хари,налиСнощи междудругото гледах финалния турнир на К 1 ....та този турнир го спечели един холандски шопар.....със сигурност над 150 кг. !
_RoKi_ написа:Говориш вчера за мача на Реми Бунярски-Бадар Хари,нали Аз не мисля,че Реми е шопар,това че е бая килограми не означава нищо...все пак е доста висок
Madridist написа:Gonzo0009 написа:Какви са тия хора 200 кила бе
И как е отървал Коледа ?
Значи не съм те разбрал,защото още като писах си мислех,че имаш предвид Семи ШийлдTHE G.A.M.E написа:_RoKi_ написа:Говориш вчера за мача на Реми Бунярски-Бадар Хари,нали Аз не мисля,че Реми е шопар,това че е бая килограми не означава нищо...все пак е доста висок
Не бе пич......мисълта ми беше за Сами Шийлд......тоя би Реми на полуфинала, и след това на финала накаутира Бадар Хари, още в 1-вия рунд !
Та тоя Шийлд, сигурно има 160-170 кила.....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта