"Билд" публикува снимките на българите от камиона-морга !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ММ1914
Контакти:

Re: "Билд" публикува снимките на българите от камиона-морга

Мнениеот ММ1914 » 29 авг 2015 21:21

viali69 написа:
dido1302 написа:И как точно се бориш с връщането на България в правия път според теб ? Като пишеш по форумите и половината ти се подиграват. Не те знам кой си, но не съм чул да си се похвалил, че си се явил на избори или нещо подобно за да покажеш, че действаш. Как точно и на кого показваш пътя не ми става ясно. А явно според теб Русия ни чака с отворени обятия, защото ни обича безкрайно много и не може без нас.Или поне ми кажи за кого трябва да гласувам за да се подобрят нещата, че ми стана интересно.

А, ти, какво предлагаш ? Да хвана пушката и да поема към Балкана ли ?
Така е ставало преди 70 години ...
Днес живеем в друго време !
В интернет ще отворя очите на много повече българи, отколкото, ако изляза с оръжие срещу властта.
Тогава ще ме обявят за терорист и ще ме гръмнат ...
Това дали ще помогне на идеята за освобождение на България от колониално робство ? Как смяташ ?

Мила ти е кожата нали петолъчка.
Смяната на един слугинаж с друг не е добра идея.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 29 авг 2015 21:29

dido1302 написа:
ntodorov написа:Това ни е лицето в Европа-та...За съжаление. И понеже сме футболен форум спомнете си как на своите стадиони черногорци и арменци скандираха "цигани, цигани" по нашия национален отбор и феновете ни в евро и световните квалификации. Вече трябва да ни е ясно защо, а радващото е, че те поне разграничават
този етнос. Що се касае за истинските европейци това дали аз, вие или някой мангал е пред тях - все е... българин. :oops:

Все едно нашите фенове не викаха цигани на румънците. А, реално погледнато според нашето население и това на Румъния циганите у нас са повече, а и ние приличаме доста повече на цигани дори от румънците. Нормално да ни мислят за такива и да не намират особена разлика.

А до преди 15-20 години наричаха ли ни цигани ???
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

mirodes
Контакти:

Мнениеот mirodes » 29 авг 2015 21:33

viali69 написа:
dido1302 написа:Но не съм чул някой такъв фалшив родолюбец като теб да е направил нещо срещу циганизацията освен да щрака по клавиатурата. Обясни ми как да се преборя с циганизацията и как се бориш ти с нея ? Да купя Циклон Б и да го хвърля в циганската махала или имаш други идеи ?

Или освен да се възмущаваме не предлагаш друго като идея. Ето възмутих се - и какво се промени ? България по-малко циганизирана ли стана ?

Аз се боря като протестирам срещу Системата, която направи от България циганска държава !
Така мога - така го правя ! Тук в интернет.
И не само това - показвам пътя, по който България може да се върне отново на нас българите.
Докато България е член на "евроатлантическото семейство" нейната циганизация ще продължава до пълното изчезване на българския етнос. Факт !
Не е вярно, че няма алтернатива. Има ! Алтернативата е връщане към братска Русия !
Само така ще се спасим !
Аз не мога сам да го направя. Ако повече БЪЛГАРИ го пожелаят обаче това може да се случи. Това трябва да се случи, за да ни има като народ !

А в Русия знаеш ли,че циганията е по-голяма и оттук?Само в москва има над 2 милиона мюсолмани/официално/,неофициално са много повече.Един познат наскоро се върна от Москва и каза,че е пълно с разни таджики,узбеки и всякакви други с дръпнати очи.А знаеш ли колко граждани на Русия се бият на страната на Ислямска държава?Знаеш ли че най-голямата джамия в Европа се намира в Грозни и е построена от Путин,който е отпуснал средства за строежа й?Намерил кой да дава за пример.-

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 29 авг 2015 21:36

Българи от мангалски произход. Вчера бих 10 мангасаряна, скочиха ми с вила аз им отвърнах с яка бухалка по гърбовете. За такива няма да съжалявам! САМО бой за братята мангали!

mirodes
Контакти:

Мнениеот mirodes » 29 авг 2015 21:40

viali69 написа:
ugly bug написа:Ако имаш впредвид да си изпратим ромите на почивка в Сибир в братска Русия... що не !? :mrgreen:

Нито ще ги пращаме, нито ще ги изтребваме !
Просто законите ще бъдат еднакви за всички, както беше едно време !
Ще им се спрат всякакви помощи и други готови пари, които получават от НПО-тата.
Ще бъдат задължени да работят ! Според образователния си ценз разбира се, както при Тодор Живков беше.
Ще забраним дейността на всякакви измислени "правозащитни", а всъщност циганофилски организации.
Равни права, но и равни задължения !
Привилегии за никого !
Ще бъдат принудени да си плащат тока, водата, данъците ...
Така раждаемостта им ще се ограничи и циганизацията на България ще спре.
Живял съм в такова време и помня как беше !

Лъжеш точно като дърт циганин.Аз съм учил през комунизма с цигани и мога да ти кажа,че нямаше абсолютно никаква разлика със сега.Пак циганите си бяха мърлячи,не учеха,а учителите ги бутаха да минат,защото такава беше повелята на Партията.И точно през комунизма циганите имаха най-голямата раждаемост-сегашните циганки раждат много по-малко деца от майките и бабите си.Тогава нарочно ги заселваха в градовете където създадоха гета и циганите имаха възможност да се се размножават като плъхове.Водеха се на работа в предприятията,но естествено нищо не вършеха,а само получаваха заплати.Баща ми беше агроном и най-мързеливите и некадърни работници в бригадата му бяха цигани.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 29 авг 2015 22:18

viali69 написа:...А, как да ни викат ?
Преди 10 години ние викахме на румънците "цигани". Да, в Румъния има повече цигани, отколкото в България, това е факт.
В Румъния обаче има 4 000 000 роми на 24 000 000 население !
В България има 3 000 000 роми на 6 000 000 население.
Е, коя е циганската държава тогава ????
Как да ни викат хората, след като самите ние до такава степен сме свикнали с циганията, че не ни прави впечатление дори ?!?!

Другарю Виали, за да не ти се подиграват много хора в този форум (както правилно е отбелязал един колега), бъди така добър да боравиш по-внимателно с числата, защото иначе олекваш. :) Една бегла справка в резултатите от последното преброяване на населението в България ще е достатъчна. ;) Хубаво би било също така да четеш не само заглавията на темите, а и текста под тях, защото иначе ще се олееш както при темата за американския футбол. :lol: И трето, но не на последно място: Очевидно задържаните лица са били с български паспорти, но дали лицата не са араби (примерно) с българско гражданство? За единия четох някъде, че бил ливанец. Дали тези паспорти са истински, а не от разбитата наскоро печатница за фалшиви документи в Пловдив?! :roll: Крайно време е нашите власти да излязат с официално становище по случая, а ние да не бързаме да слагаме каруцата пред коня!... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 авг 2015 23:12

viali69 написа:Абе, само на мен ли ми прави впечатление нещо или само аз съм останал българин в тази държава ?
Темата стои вече повече от половин час и няма нито едно мнение ...
Да приемам ли, че всички не намирате нищо нередно в заглавието и текста и ?
Всъщност този текст беше разпространяван из целия свят в продължение на два дни !

Ти не си българин, ти си руска подлога.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 30 авг 2015 00:40

1982 написа:
viali69 написа:Абе, само на мен ли ми прави впечатление нещо или само аз съм останал българин в тази държава ?
Темата стои вече повече от половин час и няма нито едно мнение ...
Да приемам ли, че всички не намирате нищо нередно в заглавието и текста и ?
Всъщност този текст беше разпространяван из целия свят в продължение на два дни !

Ти не си българин, ти си руска подлога.

Ако той не е българин ,то по твоята логика излиза,че ти не си българин, а американец! :!:
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 30 авг 2015 07:55

Тези са българи,а аз съм монголец.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 30 авг 2015 17:06

А между другото - 3 сирийчета барабар със семействата си са изчезнали от австрийска болница след 3 дена безплатно лечение. Без Данке шойн, без нищо. Сякаш австриеца е задължен да лекува без пари. И най-вероятно са духнали за Германия. Германия, която вече мрънка ,че й идвало на баир бежанската вълна и прави планове как всички в Ес да го духат равномерно. И никой не повдига въпроса защо изобщо някой в ЕС трябва да го духа.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Върни се в “Свободна зона”