Що за спорт е истинският футбол и има ли той почва у нас?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
aleksandrov77

Re: Що за спорт е истинският футбол и има ли той почва у нас

Мнениеот aleksandrov77 » 29 авг 2015 21:09

Pragmatichen написа:
aleksandrov77 написа:
Кашчей написа:След като не си ги гледал, как можеш да дадеш завършена констатация, че мачовете са наредени? Ми то е смешно и Зенит да загуби от Крилцата, обаче тоя мач е истински-борба до последният заложен цент в азиатските букмейкърски къщи 8-)

Криля Советов показаха много добър футбол! То затова руското първенство е най-силното и на-качественото футболно първенство в света!
Защото се получават много качествени и оспорвани мачове като Зенит - Криля Советов!
Даже съм си набелязал двама футболисти за зимата , които трябва да привлечем от Криля Советов - Йоан Моло и Сергей Корниленко!
Страхотни футболисти, които могат да подсилят отбора в нападение!

Виж, разбирам, че си фен на Зенит, аз съм фен на Галатасарай, но да кажеш, че руското първенство е наи-силното и най-качественото футболно първенство в СВЕТА :shock: , е точно толкова невярно и пристрастно, колкото аз да кажа, че турското е най-силното първенство в света.
И двете биха звучали като еднаква глупост.
Приятелски съвет, подкрепяй си отбора, обичай си Зенит, няма лошо, но да твърдиш, че руското е най-силно и качествено първенство в света, е смешно.
Вероятно според теб и Лада е най-хубавата кола на света.
:)
Лека вечер!

Лада, като кола отстъпва по качество, само пред Волга и Маруся! ;)
Иначе за мен руското първенство наистина е най-силното първенство и най-качественото на света! :!:
Все пак Зенит и ЦСКА Москва са носители на турнира на Купата на УЕФА , а Зенит е носител на суперкупата! Факт! :!:
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
Pragmatichen

Мнениеот Pragmatichen » 29 авг 2015 21:12

aleksandrov77 написа:
Pragmatichen написа:
aleksandrov77 написа:
Кашчей написа:След като не си ги гледал, как можеш да дадеш завършена констатация, че мачовете са наредени? Ми то е смешно и Зенит да загуби от Крилцата, обаче тоя мач е истински-борба до последният заложен цент в азиатските букмейкърски къщи 8-)

Криля Советов показаха много добър футбол! То затова руското първенство е най-силното и на-качественото футболно първенство в света!
Защото се получават много качествени и оспорвани мачове като Зенит - Криля Советов!
Даже съм си набелязал двама футболисти за зимата , които трябва да привлечем от Криля Советов - Йоан Моло и Сергей Корниленко!
Страхотни футболисти, които могат да подсилят отбора в нападение!

Виж, разбирам, че си фен на Зенит, аз съм фен на Галатасарай, но да кажеш, че руското първенство е наи-силното и най-качественото футболно първенство в СВЕТА :shock: , е точно толкова невярно и пристрастно, колкото аз да кажа, че турското е най-силното първенство в света.
И двете биха звучали като еднаква глупост.
Приятелски съвет, подкрепяй си отбора, обичай си Зенит, няма лошо, но да твърдиш, че руското е най-силно и качествено първенство в света, е смешно.
Вероятно според теб и Лада е най-хубавата кола на света.
:)
Лека вечер!

Лада, като кола отстъпва по качество, само пред Волга и Маруся! ;)
Иначе за мен руското първенство наистина е най-силното първенство и най-качественото на света! :!:
Все пак Зенит и ЦСКА Москва са носители на турнира на Купата на УЕФА , а Зенит е носител на суперкупата! Факт! :!:

:) :lol: Дооооообрее :)
Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 29 авг 2015 21:29

aleksandrov77 написа:Все пак Зенит и ЦСКА Москва са носители на турнира на Купата на УЕФА , а Зенит е носител на суперкупата! Факт! :!:

:lol: :lol: :lol: И ?
В момента два испански отбора държат и трите европейски купи. Какво правим ? Не знам дали знаеш, но и други отбори са печелили европейски турнири и са много по-постоянни от руските.

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 29 авг 2015 21:35

MainEventer написа:
aleksandrov77 написа:Все пак Зенит и ЦСКА Москва са носители на турнира на Купата на УЕФА , а Зенит е носител на суперкупата! Факт! :!:

:lol: :lol: :lol: И ?
В момента два испански отбора държат и трите европейски купи. Какво правим ? Не знам дали знаеш, но и други отбори са печелили европейски турнири и са много по-постоянни от руските.

Като мафията УЕФА им помага, било като даде незаслужена служебна победа за Селтик срещу Легия Варшава, когато поляците направиха за смях британците със 6:1 общ резултат, или изхвърлят Металист Харков, защото има опасност да отстрани Шалке 04, било със съдии, когато е необходимо и имат нужда от помощ, така ще бъде за съжаление! Факт!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 29 авг 2015 21:39

Аха, Зенит и ЦСКА М са спечелили турнирите въпреки тази мафия. Ясно.

cskaaha
Контакти:

Мнениеот cskaaha » 29 авг 2015 22:03

Как така играта, в която се играе с краката не е футбол, а тази с ръцете е. Истинското име на спорта е егбол

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 30 авг 2015 01:04

Аа 2007ма Зенит 4-0 Байерн хич не беше нагласен. Айде, айде. Разводнихте му темата на момчето за говедарския "футбол"

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 30 авг 2015 01:34

wolf написа:Аа 2007ма Зенит 4-0 Байерн хич не беше нагласен. Айде, айде. Разводнихте му темата на момчето за говедарския "футбол"

Тогава Зенит показаха красив, модерен и евразийски футбол срещу Байерн и ги разгромиха с 4:0!
Павел Погребняк, Андрей Анюков, Андрей Аршавин, Вячеслав Малафеев, Игор Денисов, Виктор Фейзулин, Анатолий Тимошчук, Дани показаха истинска футболна класа, а Байерн гледаше беззащитно, както при битката на Сталинград! 8-)
Имах честта и удоволствието да бъда на този мач и да го гледам на живо и си го спомням до ден днешен, невероятна атмосфера беше! Този мач ще го помня до края на живота си! 8-)
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 авг 2015 01:39

Ти до оня ден пишеше, че ти е мечта да посетиш мач на Зенит Санкт Педербург, сега обясняваш как си бил с Байерн. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Плува ли Аврора в очичките ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 30 авг 2015 01:47

Явно не си чел внимателно коментарите ми! Мечта ми е , не да посетя Санкт Петербург, защото вече съм го посещавал ,а мечтата ми е да живея в Санкт Петербург!
И ще го направя, каквото и да ми струва това! Ще направя всичко, което зависи от мен, да замина с еднопосочен билет до Петербург още в периода 24-27 Септември, за да мога да хвана първия домакински мач на Зенит в ШЛ срещу Гент! Дано нещата ми се получат успешно! Дано!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!

Върни се в “Свободна зона”