Пеевски се официализира като собственик на Булгартабак
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- batmanlevski
- Контакти:
Re: Пеевски се официализира като собственик на Булгартабак
от цска могат да са спокойни , сдобиват се с още един спонсор !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
W84me написа:W84me написа:Интересен казус "престъпника" Пеевски е собственик на Левски (според конспираторите). Та същият тоя престъпник плаща в НАП, а честният Гимли се чуди каква врътка да направи, за да прецака държавата?
Мухльовци, що не коментирате това?
Айде сега всички заедно се мятайте да обяснявате колко хубав човек е Пеевски и че миналата година по това време когато цялата държава викаше срещу него,включително и вие ....всъщност е било грешка!...Между другото той не е свиня според вас той просто е пълничък нали???И Не е той човека който фалира с фирмите си КТБ(4млрд. приблизително) НЕЕ Е ТОЙ ...,а КОЙ?
Що не коментираш това Мухльо!!!!
П.С.Пеевски ви е собственик ,колкото и срамно да е това на теб не ти пука ти срам нямаш!За да имаш срам трябва и достойнство..при теб това го няма!

batmanlevski написа:от цска могат да са спокойни , сдобиват се с още един спонсор !
Между другото ЦСКА спонсор няма от 3год. ,как да стане ОЩЕ ЕДИН???
П.С.Ако цената да ни е спонсор е да е чрез Пеевски... не мерси!Нека си ви клеца вас,това явно ви харесва!

warhead написа:Айде сега всички заедно се мятайте да обяснявате колко хубав човек е Пеевски и че миналата година по това време когато цялата държава викаше срещу него,включително и вие ....всъщност е било грешка!...Между другото той не е свиня според вас той просто е пълничък нали???И Не е той човека който фалира с фирмите си КТБ(4млрд. приблизително) НЕЕ Е ТОЙ ...,а КОЙ?
П.С.Пеевски ви е собственик ,колкото и срамно да е това на теб не ти пука ти срам нямаш!За да имаш срам трябва и достойнство..при теб това го няма!![]()
![]()
Когато се докаже можеш да ме обявиш за безсрамник. Не отговаряш на въпроса ми, какъв трябва да е Ганчев, който не иска да плаща и какъв трябва да е Пеевски, щом плаща на НАП?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- trokadero_
- Контакти:
Няма да се наяде прасенцето .
-
- Контакти:
W84me написа:warhead написа:Айде сега всички заедно се мятайте да обяснявате колко хубав човек е Пеевски и че миналата година по това време когато цялата държава викаше срещу него,включително и вие ....всъщност е било грешка!...Между другото той не е свиня според вас той просто е пълничък нали???И Не е той човека който фалира с фирмите си КТБ(4млрд. приблизително) НЕЕ Е ТОЙ ...,а КОЙ?
П.С.Пеевски ви е собственик ,колкото и срамно да е това на теб не ти пука ти срам нямаш!За да имаш срам трябва и достойнство..при теб това го няма!![]()
![]()
Когато се докаже можеш да ме обявиш за безсрамник. Не отговаряш на въпроса ми, какъв трябва да е Ганчев, който не иска да плаща и какъв трябва да е Пеевски, щом плаща на НАП?
Ти нямаш ли си собствено мнение за двамата,та искаш чуждото и то ще промени ли твоето?
petko.h.markov написа:Ти нямаш ли си собствено мнение за двамата,та искаш чуждото и то ще промени ли твоето?
Имам собствено мнение и то е, че на Пеевски му се дава по-голяма власт по телевизията и медиите, отколкото всъщност има. Според пропагандата целия ЕС е в коленете на Делянчо...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
-
- Контакти:
W84me написа:petko.h.markov написа:Ти нямаш ли си собствено мнение за двамата,та искаш чуждото и то ще промени ли твоето?
Имам собствено мнение и то е, че на Пеевски му се дава по-голяма власт по телевизията и медиите, отколкото всъщност има. Според пропагандата целия ЕС е в коленете на Делянчо...
Аз съм на същото мнение.И си мисля ,че по-скоро е параван и обира негативите,да може тия зад него да са на завет.Иначе не нужно да му се прави френологичен и физиогномичен

И наистина няма пряко доказателство за участието му в Левски,но косвените връзки се множат и всеки един син фен може да си отговори сам ,докъде стига истината.
30.05.2016г
Г.Иванов-Гонзо пред медиите:
"След като останахме сами в А група,момчетата си повярваха,заиграхме футбола който искахме и логично се класирахме за ЛЕ,завършвайки ВТОРИ!"
Г.Иванов-Гонзо пред медиите:
"След като останахме сами в А група,момчетата си повярваха,заиграхме футбола който искахме и логично се класирахме за ЛЕ,завършвайки ВТОРИ!"