Виенският случай — „терористичният акт“, който...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Виенският случай — „терористичният акт“, който...

Мнениеот sin4ec » 25 авг 2015 19:55

Поредна глупост и манипулация, целяща да изкара тези криминално проявени типове дисиденти и репресирани. Въпросните твърде рано са били регистрирани от органите на реда, и то не за идеи и борба с властта, а за далеч по-прозаични дела. Относно отвеличането на самолета и последвалите събития-всяка уважаваща се спецслужба не би се поколебала да заповяда на снайперистите си " Огън в главата", а тук се прави сложна операция, за да им спасят живота... че дори и успяват, с едно изключение.
Подобна логика с лекота ще сложи мъченически ореол на всеки крадец или изнасилвач, заловен от милицията и вкаран в панделата, и ще изкара атентаторите от Буново герои на антикомунизма.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 25 авг 2015 20:13

При такива случаи спецслужбите трябва да действат твърдо и решително. Учудващо е че изобщо са останали живи :)

Абе Александров. Ти си точно за САЩ. Там всички престъпници са в затвора, даже и смъртно наказание има.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 25 авг 2015 20:30

Абе явно доста сериозно ще да е било "украсено"раняването на стюардесата,понеже тя за разлика от тези боклуци никога не се възстановя психически след преживяния шок :x
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 25 авг 2015 22:00

Soulen написа:При такива случаи спецслужбите трябва да действат твърдо и решително. Учудващо е че изобщо са останали живи :)

Абе Александров. Ти си точно за САЩ. Там всички престъпници са в затвора, даже и смъртно наказание има.

Да има смъртно наказание за политически противници, които са неудобни за системата на НОВ СВЕТОВЕН РЕД! :!:
В САЩ никога няма да живея, нито да отида на почивка, ако ще и милиони да ми дават! ;)
Аз съм точно за Русия! В момента задвижил нещата за имигриране в Санкт Петербург! 8-)
Живот и здраве, ако успешно ми се уредят нещата, до 2-3 месеца ще съм в Русия и ще ви разказвам за живота в Санкт Петербург! 8-)
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Върни се в “Свободна зона”