Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: Владимир Путин: "Смятаме България за много близка страна

Мнениеот diplomat » 17 авг 2015 20:22

HoUs4oOL написа:
mirodes написа:Щото сме му близки,затова и плащаме най-скъпият газ в Европа.Затова и митата за български стоки в Русия са много високи.Ама иначе сме му близки.

И това е малко.
Когато външния министър на България не е човек, който е работил в администрацията на сащ и държавата има президент, който си мери думите, тогава ще имате претенции към Русия.

Пошёл на ***, руски ********! Толкова объркан индивид като теб няма, плюе Запада, а е фен на два видни западни колоса... :shock: Поредното доказателство за болестното състояние, което е обзело повечето русофили/псевдо-българи.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот fcb_bg » 17 авг 2015 20:25

HoUs4oOL написа:
ivan56 написа:То да се чудиш на Александров ли да се смееш или на Блиц, с безумните проруски статии които пускат.

А за Дневник нещо няма ли да кажеш? :roll:

Там е ясно

http://www.americaforbulgaria.org/grants/view/XGXfUkzY

http://www.americaforbulgaria.org/grants/view/2gwCxLQz

По милионче на година за правилно лаене на медиите прокопиеви.

Прокопий е ортак с Плевнелиев, само да вметна.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 17 авг 2015 20:25

diplomat написа:Пошёл на ***, руски ********! Толкова объркан индивид като теб няма, плюе Запада, а е фен на два видни западни колоса... :shock: Поредното доказателство за болестното състояние, което е обзело повечето русофили/псевдо-българи.

Това, че не ми харесва имперската, шизофренично-лицемерна политика на Запада не значи, че мразя всичко западно.
А и пак ще кажа, нямам нищо против Запада, нямам нищо против Франция, Германия, Австрия, Италия и така нататък.
Проблема ми е със сервилната политика на Европа и невъзможността и да си гледа собствените интереси и да ги следва, а не да прави това, което и се диктува от хазяина.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 17 авг 2015 20:28

Проблемът в споровете относно Русия е, че не се гледа реално. Изпада се в уклони или към дебилизма на Тарабата( " Българо-съветската дружба ни е нужна, както слънцето и водата за всяко живо същество"-простете, ако е неточен цитата), или към дебилизма на агент Ивайло-Инджев( тоя няма да го цитирам, че ме е гнус). Истината, естествено, е съвсем различна. Но за мен е безспорен факт, че ние губим много от сегашните си отношения с тази страна.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 17 авг 2015 20:30

HoUs4oOL написа:
diplomat написа:Пошёл на ***, руски ********! Толкова объркан индивид като теб няма, плюе Запада, а е фен на два видни западни колоса... :shock: Поредното доказателство за болестното състояние, което е обзело повечето русофили/псевдо-българи.

Това, че не ми харесва имперската, шизофренично-лицемерна политика на Запада не значи, че мразя всичко западно.
А и пак ще кажа, нямам нищо против Запада, нямам нищо против Франция, Германия, Австрия, Италия и така нататък.
Проблема ми е със сервилната политика на Европа и невъзможността и да си гледа собствените интереси и да ги следва, а не да прави това, което и се диктува от хазяина.

А аз имам проблеми с руски подлоги, които само плюят по Родината ми и се опитват да я принизят възможно най-много пред матушката - е няма да стане! Русия може да има претенции към България, когато спре да ни източва чрез олигарсите си и поставените си лица! Разбираш ли, небългарино? :?: И не почвай да ми говориш за САЩ, НСР и НЛО щото дори и за момент не съм ги защитавал, камо ли да оправдавам действията им!

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот diplomat » 17 авг 2015 20:33

fcb_bg написа:
HoUs4oOL написа:
ivan56 написа:То да се чудиш на Александров ли да се смееш или на Блиц, с безумните проруски статии които пускат.

А за Дневник нещо няма ли да кажеш? :roll:

Там е ясно

http://www.americaforbulgaria.org/grants/view/XGXfUkzY

http://www.americaforbulgaria.org/grants/view/2gwCxLQz

По милионче на година за правилно лаене на медиите прокопиеви.

Прокопий е ортак с Плевнелиев, само да вметна.

Колкото западна пропаганда има, толкова и руска, ама вие се хващате само за това, което ви е удобно. Типично по милиционерски и съветски, но нормално - ябълката не пада далеч от дървото.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 17 авг 2015 20:45

toristo написа:Много ясно, че ни чувства близки. Кой друг му плаща толкова висока цена за газ и горива. Като сметнеш и заобикалянето на акцизи и данъци от Лукойл, Путята си печели милиарди от нас.
Как да не ни обича човекът.

.

Путин не ти е виновен, че България има управници, които гледат само техния си интерес и през 2 месеца са на инструктаж в Щатите. Рече за газа... Гърция миналата зима беше председател на ЕС и си издейства страхотна отстъпка в цената с 3 лафа напреки Брюксел и Вашингтон. Що нашите не можаха покрай ЮП да намалят с 20% цената за народа, а гледаха да вредят правилните обръчи на фирми в далаверата?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 17 авг 2015 20:49

diplomat написа:А аз имам проблеми с руски подлоги, които само плюят по Родината ми и се опитват да я принизят възможно най-много пред матушката - е няма да стане! Русия може да има претенции към България, когато спре да ни източва чрез олигарсите си и поставените си лица! Разбираш ли, небългарино? :?: И не почвай да ми говориш за САЩ, НСР и НЛО щото дори и за момент не съм ги защитавал, камо ли да оправдавам действията им!

Няма нужда аз да принизявам родината ти, политиците, които я представляват го правят достатъчно.
Аз не съм видял Русия да има претенции към България, която я източват не само руснаци, ами всеки, който може, а най-вече го правят българските депутати.
И не разбирам това ''небългарино'' трябва да ме обиди ли, какво? :roll:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 17 авг 2015 20:57

Нормално да я смятат за близка страна .Все пак говорят нашия език .

Todor_Zhivkov
Контакти:

Мнениеот Todor_Zhivkov » 17 авг 2015 21:00

Много промити мозъци има от хамериканската пропаганда!
Аз искам България да е независима държава!
Няма нищо по хубаво от това!
За съжаление обаче нашата Държава няма достатъчно природни ресурси , за да води независима политика!
Освен това ние имаме съсед на югоизток , на който сме му сърбали попарата 500 години! Този съсед си издава от време на време имперските си амбиции!
Трето прииждат много емигранти от Африка и Азия, които застрашават националната ни идентичност!
Аз смятам, че без чужда помощ няма да можем да се освободим от неоколониалното робство на САЩ и ЕС (Моля ви, не ми казвайте , че имаме държава)!
Накратко казано: Нуждаем се от чужда помощ , за да бъдем освободени от колониалното робство на Брюксел, Тел Авив и Вашингтон и ни трябва някой по-голям брат или съюз, който да ни дава евтин газ , нефт, ток и да ни пази от имперските амбиции на Турция!
Тук вече спорът е кой е най-добрият голям брат за България?
Аз съм убеден , че най-добрият голям брат за България е именно Русия!
Защото с руснаците сме близки по религия , руснаците пишат на кирилица като нас, руснаците са православни християни като нас и са ни по-близки във всяко едно отношение от германците, англичаните, американците , французите!
От 500 годишно османско робство ни освободи не кой да е , а руснаците!
България може да има много ползи от Русия , стига да имаме нормални политици!

Върни се в “Свободна зона”