МВР плаща 25 хил. лева за побой
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: МВР плаща 25 хил. лева за побой
абе кво четете вие бре-МВР плаща за друг случаи с мъж а не за тая,а тая бе пребита от мъжа си защото бе задържана в метрото пияна с любовника си-то цяла Надежда знае случая и се смее
ЦСКА и САУТХЯМПТЪН-това е сърцето ми,СТОИЧКОВ И МАТ ЛЪО ТИСИЕ-това е душата ми
Полицаите нямат право да Ви изискват личните карти с изключение на следните случаи. Веднъж се одървих на двама униформени и сигурно щях да ям много бой, ако с мен не беше съдия, на който му омръзна да ги слуша и се легитимира и полицайчетата сведоха глави и се извиниха.
ЗМВР
Чл.70. (1) Полицейските органи могат да извършват проверки за установяване самоличността на лице:
1. закоето имаданни,че е извършило престъплениеили друго нарушение на обществения ред;
2.когато това е необходимо за разкриване или разследване на престъпления и приобразувано административно наказателно производство;
3. при осъществяване на контрол по редовността на документите за самоличност и пребиваване в страната;
4.на контролен пункт, организиран от полицейските органи;
5. по искане на другд ържавен орган за оказване на съдействие приу словия и поред, предвидени в закон
ЗМВР
Чл.70. (1) Полицейските органи могат да извършват проверки за установяване самоличността на лице:
1. закоето имаданни,че е извършило престъплениеили друго нарушение на обществения ред;
2.когато това е необходимо за разкриване или разследване на престъпления и приобразувано административно наказателно производство;
3. при осъществяване на контрол по редовността на документите за самоличност и пребиваване в страната;
4.на контролен пункт, организиран от полицейските органи;
5. по искане на другд ържавен орган за оказване на съдействие приу словия и поред, предвидени в закон
"В повечето случаи, когато човек твърди, че любовта не се купува, то той не притежава собствен самолет и яхта, а тя никога не е попадала на човек собственик на самолет и яхта", Николай Николаев известен кът помияра у форуму на гонг.
pomiqr270 написа:Полицаите нямат право да Ви изискват личните карти с изключение на следните случаи. Веднъж се одървих на двама униформени и сигурно щях да ям много бой, ако с мен не беше съдия, на който му омръзна да ги слуша и се легитимира и полицайчетата сведоха глави и се извиниха.
ЗМВР
1. разкриване, предотвратяване и пресичане на престъпления и други нарушения, свързани с националната сигурност и обществения ред;
2. установяване самоличността на лица, подготвящи, извършващи или извършили престъпна дейност;
3. издирване на лица, които се укриват от привличане към наказателна отговорност или са се отклонили от изтърпяване на наказание по дела от общ характер, както и издирване на безследно изчезнали лица;
Тоест, ако нарушаваш обществения ред, както го е правила въпросната госпожа в метрото, могат да ти искат лична карта за установяване на самоличноста? А съдията до теб е превишил правата си, след като ти си нарушил обществения ред и си се дървил на униформени!
Понеже си винаги и много отворен, би ли го направил някъде в ЕС това, освен в България?! Или може би в САЩ, Канада, Австралия, Нова Зеландия...определено ще те оставят да им се дървиш. Една година мина от случая във Фъргюсън-какви са наказанията за полицаите засега?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:pomiqr270 написа:Полицаите нямат право да Ви изискват личните карти с изключение на следните случаи. Веднъж се одървих на двама униформени и сигурно щях да ям много бой, ако с мен не беше съдия, на който му омръзна да ги слуша и се легитимира и полицайчетата сведоха глави и се извиниха.
ЗМВР
1. разкриване, предотвратяване и пресичане на престъпления и други нарушения, свързани с националната сигурност и обществения ред;
2. установяване самоличността на лица, подготвящи, извършващи или извършили престъпна дейност;
3. издирване на лица, които се укриват от привличане към наказателна отговорност или са се отклонили от изтърпяване на наказание по дела от общ характер, както и издирване на безследно изчезнали лица;
Тоест, ако нарушаваш обществения ред, както го е правила въпросната госпожа в метрото, могат да ти искат лична карта за установяване на самоличноста? А съдията до теб е превишил правата си, след като ти си нарушил обществения ред и си се дървил на униформени!
Понеже си винаги и много отворен, би ли го направил някъде в ЕС това, освен в България?! Или може би в САЩ, Канада, Австралия, Нова Зеландия...определено ще те оставят да им се дървиш. Една година мина от случая във Фъргюсън-какви са наказанията за полицаите засега?!
Одървих им се, като им казах, че първо трябва да ни се представят и им цитирах кога могат да ми искат личната карта и че мога да ги снимам, а те ме излъгаха, че няма такова нещо. Загасяй компютъра и лягай.
"В повечето случаи, когато човек твърди, че любовта не се купува, то той не притежава собствен самолет и яхта, а тя никога не е попадала на човек собственик на самолет и яхта", Николай Николаев известен кът помияра у форуму на гонг.
pomiqr270 написа:Кашчей написа:pomiqr270 написа:Полицаите нямат право да Ви изискват личните карти с изключение на следните случаи. Веднъж се одървих на двама униформени и сигурно щях да ям много бой, ако с мен не беше съдия, на който му омръзна да ги слуша и се легитимира и полицайчетата сведоха глави и се извиниха.
ЗМВР
Одървих им се, като им казах, че първо трябва да ни се представят и им цитирах кога могат да ми искат личната карта и че мога да ги снимам, а те ме излъгаха, че няма такова нещо. Загасяй компютъра и лягай.
Ти изобщо си много як, като всеки американофил и чорбар. Като пишеш нещо давай точна информация, а не само да се хвалиш. Иначе да, в САЩ също можеш да им се одървиш..и съдията и той може да им се одърви и накрая може да се срещнете в съседният Куорт!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Абсолютно по всяко време могат да ти искат личната карта. Стига глупости.
matador1 написа:Абсолютно по всяко време могат да ти искат личната карта. Стига глупости.
Демек това не е полиция, а милиция?

Във всеки един момент може да ти поискат ЛК.Това не е нещо кой знае какво.Виж ако си престъпник който се укрива от закона искането на ЛК от служители на МВР си е опасно

[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
Само полицай може да ти иска ЛК, НИКОЙ друг.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
iliev72 написа:Във всеки един момент може да ти поискат ЛК.Това не е нещо кой знае какво.Виж ако си престъпник който се укрива от закона искането на ЛК от служители на МВР си е опасно![]()
![]()
"Полицаите могат да проверят личните ми документи, за да установят самоличността ми в няколко конкретни случая:
- ако има данни, че съм извършил престъпление или друго нарушение на обществения ред;
- когато това е необходимо при разследване и разкриване на престъпление;
- при осъществяване на контрол по редовността на документите ми и пребиваването ми в страната;
- когато преминавам през контролен пункт, организиран от полицията."
Тоест, за пореден път говориш глупости и доказваш, че заради прости индивиди като теб теб, държавата е станала такава разпасана команда и всеки си прави каквото си иска, без да се зачита закона, защото хората нехаят или дори не го познават адекватно...