Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот THE G.A.M.E » 16 авг 2015 17:37

diplomat написа:Ти си отворена книга за повечето тук, но работата си е работа - нали и вие имате графици.

Аз направих един експеримент... Пратих някои от мненията на "Александров" и "Виали" на един мой познат, отговарящ за "интернет изявите на БСП за Сливен и региона". :mrgreen:

Този ми отговори буквално: "Какво ? Нееее, не, не тези няма как да са от нашите" :lol:

Та... Дори и някой да им плаща, се набутва много.
Ама най-вероятно са си тролчета на доброволни начала, тоест, просто да дразнят мнозинството.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 авг 2015 17:40

THE G.A.M.E написа:
diplomat написа:Ти си отворена книга за повечето тук, но работата си е работа - нали и вие имате графици.

Аз направих един експеримент... Пратих някои от мненията на "Александров" и "Виали" на един мой познат, отговарящ за "интернет изявите на БСП за Сливен и региона". :mrgreen:

Този ми отговори буквално: "Какво ? Нееее, не, не тези няма как да са от нашите" :lol:

Та... Дори и някой да им плаща, се набутва много.
Ама най-вероятно са си тролчета на доброволни начала, тоест, просто да дразнят мнозинството.

Виали е от Търновско, по мои наблюдения, а Александров..сигурно е от Питер-нали там му хвърлена пъпната връв :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Todor_Zhivkov
Контакти:

Мнениеот Todor_Zhivkov » 16 авг 2015 17:45

Кашчей написа:
Todor_Zhivkov написа:
Кашчей написа:Ами.... по-умен съм от теб и знам по-добре руски, не го ли разбра досега :mrgreen: :mrgreen:

Не знам за кой потребител говориш , това , че сте имали някакви заяждания по между си, не означава, че трябва да се заяждаш и с мен!
Аз от както се регистрирах в този форум преди седмица , забелязвам в теб, че си озлобен към хората човек, гледаш им недостатъците и като видиш някой недостатък в даден човек, веднага гледаш да го осмееш пред всички!
Аз няма да отговоря на заяжданията ти, защото не желая да слизам нивото ти!
Ти си класически трол!

Александров, както вече ти споменаха и други, постарай се да пишеш различно, със следващият си ник, за да не те разпознаваме толкова лесно! А относно какво аз правя..определено знам какво правя и умея да го правя, докато ти не умееш и си безкрайно прозрачен в невежеството си!

Това , че Александров не знае руски си е негов личен проблем, не виждам какво се занимавате с мен! Оправяйте се по между си!
Аз нямам нищо общо с Александров!
Може да знаеш много , може да си голям интелект, но си озлобен към хората човек, това съм го забелязал! Един път не съм видял, да напишеш една добра дума за някой потребител!

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 16 авг 2015 17:47

Todor_Zhivkov написа:
Кашчей написа:
Todor_Zhivkov написа:
Кашчей написа:Ами.... по-умен съм от теб и знам по-добре руски, не го ли разбра досега :mrgreen: :mrgreen:

Не знам за кой потребител говориш , това , че сте имали някакви заяждания по между си, не означава, че трябва да се заяждаш и с мен!
Аз от както се регистрирах в този форум преди седмица , забелязвам в теб, че си озлобен към хората човек, гледаш им недостатъците и като видиш някой недостатък в даден човек, веднага гледаш да го осмееш пред всички!
Ти си класически трол!

Александров, както вече ти споменаха и други, постарай се да пишеш различно, със следващият си ник, за да не те разпознаваме толкова лесно! А относно какво аз правя..определено знам какво правя и умея да го правя, докато ти не умееш и си безкрайно прозрачен в невежеството си!

Това , че Александров не знае руски си е негов личен проблем, не виждам какво се занимавате с мен! Оправяйте се по между си!
Може да знаеш много , може да си голям интелект, но си озлобен към хората човек, това съм го забелязал! Един път не съм видял, да напишеш една добра дума за някой потребител!

Озлобен е, щото с който и акаунт да си, Кашчей те разчеква доволно, нали? :mrgreen:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 авг 2015 17:54

Todor_Zhivkov написа:
Кашчей написа:
Todor_Zhivkov написа:

Ти си класически трол!

За такива, като теб, дори писането е знак на уважение, каквото не заслужавате! А, и още нещо, др. Живков, никът ви е на латиница, защото не става на кирилица нали, също като Българинрусофил, който странно изчезна след вашата поява, както прочем изчезна и Александров 77 след появата на Българинрусофил. Много странни съвпадения, не мислите ли, др. Живков?!?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 16 авг 2015 17:56

Кашчей написа:За такива, като теб, дори писането е знак на уважение, каквото не заслужавате! А, и още нещо, др. Живков, никът ви е на латиница, защото не става на кирилица нали, също като Българинрусофил, който странно изчезна след вашата поява, както прочем изчезна и Александров 77 след появата на Българинрусофил. Много странни съвпадения, не мислите ли, др. Живков?!?

Не го карай да извършва такива невъзможни за него процеси, че ще вземе да хвърли топа от толкова напрежение. :mrgreen:

Todor_Zhivkov
Контакти:

Мнениеот Todor_Zhivkov » 16 авг 2015 18:19

Кашчей написа:За такива, като теб, дори писането е знак на уважение, каквото не заслужавате! А, и още нещо, др. Живков, никът ви е на латиница, защото не става на кирилица нали, също като Българинрусофил, който странно изчезна след вашата поява, както прочем изчезна и Александров 77 след появата на Българинрусофил. Много странни съвпадения, не мислите ли, др. Живков?!?

Просто е случайно съвпадение , нямам нищо общо с тези двамата !
Както казах вече, нов съм във форума, който иска да вярва , който не иска, да не вярва!
И като смяташ, че писането към мен е уважение, не ме уважавай повече и не ми пиши! :mrgreen:

pomiqr270

Мнениеот pomiqr270 » 16 авг 2015 18:26

Видяхте ли как американците дадоха послание на китайците в Тянцзин да не се правят на много отворени?
"В повечето случаи, когато човек твърди, че любовта не се купува, то той не притежава собствен самолет и яхта, а тя никога не е попадала на човек собственик на самолет и яхта", Николай Николаев известен кът помияра у форуму на гонг.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 авг 2015 18:32

pomiqr270 написа:Видяхте ли как американците дадоха послание на китайците в Тянцзин да не се правят на много отворени?

Що не го направиха в Пекин, или в Шанхай?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 авг 2015 18:42

Todor_Zhivkov написа:Я да видим какво става в "цивилизована" Западна Европа!Май, май не само в България, лъжат с парите, но и явно и в други "цивилизовани" държави! 8-)

Гавра! Излъгаха българи с работа в Швеция: Договорили се за 50 евро на ден, дали им по 5

30 българи бяха „преметнати” с обещания за доходоносна работа в Швеция. Те са заявили, че са приели работа с обещано заплащане по 50 евро на ден, но когато пристигнали на място, работодателите им свалили дневния труд на по 5 евро, а впоследствие спрели да им дават и това възнаграждение.

Така българските граждани останали без подслон и средства да се завърнат у нас, съобщава МВР, позовавайки се на информация от българското посолство в Стокхолм.

Заради поредния сигнал за измамени нашенци Главна дирекция "Национална полиция" е разпоредила на областните дирекции на МВР и СДВР да предприемат мерки за предотвратяване извършването на измами на български граждани с обещавана работа срещу определено заплащане в чужбина.

От полицията напомнят при кандидатстване за работа в чужбина, гражданите да следват съответния законов регламент, предварително да проучат условията и самите посредници, които предлагат работата, да избягват да се предоверяват на думи и обещания.

Източник: http://pik.bg/%D0%B3%D0%B0%D0%B2%D1%80% ... gn=general

Капут мазен, тая "работа" им е уредена от наши "посредници", не се опитвай да пробутваш проблема от болната на здравата глава, русофилче.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Свободна зона”