Прегазиха 11-годишно момиче в центъра на Ловеч

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Re: Re:

Мнениеот Blagoy » 16 авг 2015 13:28

paceto написа:
angelco77 написа:Прав си,на паркинга на хотела съм работил 3 години и е факт хубавата гледка към реката и покритият мост,както и че много много хора на подобно събитие в хотела излизат на въздух и на прохлада.
Мой колега който живее в тоя район,ми каза че всяка нощ се провеждат гонки,звънял е неколкократно на 112,лично е ходил в полицията по тоя въпрос-никакви мерки!
И ето до къде се стигна-отнет е живота на дете!

Слушайки роднините на загиналото момиченце казват, че то било излязло да си купи вафлички, а до колкото съм запознат от тази страна на хотела няма никакви магазини. Единственият магазин за подобни неща е от другата страна на хотела от към главната улица и ми е странно това оправдание на роднините :roll:

От тази страна на хотела е реката - съответно крайбрежната алея. Но момичето и приятелката му са тръгнали да пресичат улицата в посока хотела - т.е. може и наистина да са искали да стигнат от другата страна (на ул. Търговска в Бароковите къщи, където мисля, че има денонощен магазин).
Но наистина доста първосигнално хората тук почнаха да обвиняват младежа, който ги е блъснал. Така и не стана ясно дали изобщо е карал с превишена скорост. Освен това и мангалите имат вина, тъй като са оставили малките момичета без надзор, може да са тръгнали да пресичат ненадейно. Точно в този участък няма и пешеходна пътека. Така че доста е вероятно да става въпрос за неправилно пресичане. Още една улика, че едва ли става въпрос за гонка - доколкото разбрах и двата автомобила е имало и пътници (които са били пребити от мангалите). А когато има гонка едва ли някой ще качи в автомобила си и пътници.
Не оневинявам напълно младежа с автомобила, но този случай, и другия - в Лесидрен, са напълно различни. Интересно ми е дали срещу циганите ще се повдигне обвинение за рушене на лична собственост, нанасяне на побой над невинни граждани (пътниците в двата автомобила) и нанасяне на телесна повреда на полицай.
Не ме разбирайте погрешно - много е лошо, когато дете загуби живота си, независимо от какъв етнос е. Но всички факти ме навеждат на мисълта, че пияните до козирката цигани са най-виновни, тъй като са оставили децата без надзор, при това в тъмната част на денонощието. Освен това, при тях обучението на собствените им деца за превантивни мерки срещу такива инциденти едва ли изобщо им е приоритет (друго си е да ги обучиш да крадат). Мен родителите ми още от много малък са ме учили как да пресичам безопасно.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
1982

Re: Прегазиха 11-годишно момиче в центъра на Ловеч

Мнениеот 1982 » 16 авг 2015 14:11

Ако вярно е циганче, хич не ми пука, че е сгазено. Ако е българче, много жалко, наистина.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Свободна зона”