Венци Стефанов нападна жестоко Берое, похвали Лудогорец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Венци Стефанов нападна жестоко Берое, похвали Лудогорец
Като гледам темата е за тях и "Софийски имоти".
zuekaa написа:Tommi написа:zuekaa написа:Венци Стефанов нападна жестоко Берое, похвали Лудогорец
Президентът на Славия Венци Стефанов нападна открито отбора на Берое. Босът на „белите“ сподели мнение, че заралии не заслужават аплодисменти за това, че получават помощи от ТЕЦ Марица Изток.
Имам един въпрос към Венци
Славия, когато направи ново общо събрание 1999г. и беше избран Венци за ЕЛ ПРЕЗИДЕНТЕ кой им беше спонсор, а?
Май забрави, Венци ... ''СОФИЙСКИ ИМОТИ'' и колко кинта даде същата тази година СОФИЙСКИ ИМОТИ 25 милиона лева
Ако има неразбрали СОФИЙСКИ ИМОТИ са общинско дружество ДЕМЕК на София и на БЪЛГАРИЯ
На това му се казва НАГЛОСТ и ЛИЦЕМЕРИЕ
Едно е държавно дружество, друго е общинско. Много общини помагат на спортните си клубове.
И каква е разликата ?
Марица- държавно дружество дава милионче на БЕРОЕ това е лошо
Софийски имоти - общинско дружество дава 25 милиона лв това е Okay![]()
Този коментар го пиша специално за хора с ниско IQ като Сандито с едната топка
Марица изток АД печели пари и ги внася в хазната
Софийски имоти е общинск дружество което си набавя бюджета от данъкоплатците ... демек от Вас
Разликата е, че не ви издържа вашата община (по примера на Монтана да речем), а държавата.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
pomiqr269 написа:Като гледам темата е за тях и "Софийски имоти".
Ако мога правилно да чета, темата е за Берое и Славия, не за Лудогорец.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:pomiqr269 написа:Като гледам темата е за тях и "Софийски имоти".
Проблемът с паметта ти е не само твой. Товариш и останалите. Пусни си записвачката и чети на глас, а след това пукай прочетеното, докато пишеш мнения.
Tommi написа:zuekaa написа:Tommi написа:zuekaa написа:Венци Стефанов нападна жестоко Берое, похвали Лудогорец
Президентът на Славия Венци Стефанов нападна открито отбора на Берое. Босът на „белите“ сподели мнение, че заралии не заслужават аплодисменти за това, че получават помощи от ТЕЦ Марица Изток.
Имам един въпрос към Венци
Славия, когато направи ново общо събрание 1999г. и беше избран Венци за ЕЛ ПРЕЗИДЕНТЕ кой им беше спонсор, а?
Май забрави, Венци ... ''СОФИЙСКИ ИМОТИ'' и колко кинта даде същата тази година СОФИЙСКИ ИМОТИ 25 милиона лева
Ако има неразбрали СОФИЙСКИ ИМОТИ са общинско дружество ДЕМЕК на София и на БЪЛГАРИЯ
На това му се казва НАГЛОСТ и ЛИЦЕМЕРИЕ
Едно е държавно дружество, друго е общинско. Много общини помагат на спортните си клубове.
И каква е разликата ?
Марица- държавно дружество дава милионче на БЕРОЕ това е лошо
Софийски имоти - общинско дружество дава 25 милиона лв това е Okay![]()
Този коментар го пиша специално за хора с ниско IQ като Сандито с едната топка
Марица изток АД печели пари и ги внася в хазната
Софийски имоти е общинск дружество което си набавя бюджета от данъкоплатците ... демек от Вас
Разликата е, че не ви издържа вашата община (по примера на Монтана да речем), а държавата.
Направо ме разцепи според теб има разлика м/у община и държава
Не врат, ами шия !
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете
По кренвирша ще ги познаете
pomiqr269 написа:Tommi написа:pomiqr269 написа:Като гледам темата е за тях и "Софийски имоти".
Проблемът с паметта ти е не само твой. Товариш и останалите. Пусни си записвачката и чети на глас, а след това пукай прочетеното, докато пишеш мнения.
Ясно, разбрах. Коментираш заглавието, не същността на темата.
Един от най големите абсурди в тази държава е да има отбор, 100 процента държавна собственост а други отбори ги затриват за задължение към същата .Общински е друго е допустимо ако хората от тази община седят зад един отбор .
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи
zuekaa написа:Направо ме разцепи според теб има разлика м/у община и държава
Не врат, ами шия !
Разбира се, че има разлика. Едното се свързва с местното самоуправление и хората, които не са местни, нямат много допирни точки с него. Затова и нямам никакви претенци, ако общината ви развива футбол, баскетбол, волейбол, шах или народна топка. При държавата е малко по-различно. Не че ТЕЦ-ът нещо ще ми навреди ако ви даде пари за издръжката, но просто сравнението ти с общинското дружество не е хубаво.
Tommi написа:pomiqr269 написа:Tommi написа:pomiqr269 написа:Като гледам темата е за тях и "Софийски имоти".
Ясно, разбрах. Коментираш заглавието, не същността на темата.
Надявам се да не забравиш какво си прочел, докато натискаш цитат.
Венци Стефанов нападна жестоко Берое, похвали Лудогорец
- Captain Stottlemeyer
zuekaa написа:...Софийски имоти е общинск дружество което си набавя бюджета от данъкоплатците ... демек от Вас
Не са ти много ясни тези неща...

„Софийски имоти” ЕАД е дружество с едноличен собственик на капитала - Столична община. Управлява се от Съвет на директорите и се представлява от Изпълнителния директор. ... Дружеството е основано през 1995г. Притежава дългогодишен опит в стопанисването и управлението на движими и недвижими имоти, в т.ч. отдаването им под наем, извършването на проучвания и експертизи на инвестиционни проекти. Дружеството функционира и действа в съответствие с действащата „Наредба за реда за учредяване на търговски дружества и упражняване правата на собственост на общината в търговските дружества” на СОС и Устава на „Софийски имоти” ЕАД..."
http://www.sofimoti.bg/%D0%B7%D0%B0-%D0 ... %82%D0%BE/
П.П. Иначе аз също не съм особено съгласен ПФК "Славия" да се води горд собственик на стадион "Славия" в района където живея и плащам данъци...

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ