Не пуснаха мъж от ромски произход на басейн

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Не пуснаха мъж от ромски произход на басейн

Мнениеот Синьо сърце » 10 авг 2015 20:10

Правилно! И аз да съм собственик на басейна-няма да го пусна. Да ми избягат 60% от клиентите вътре зарад някакъв грапав циганин-няма как да стане. Да ходи на Раков вир в гората-там да се къпе...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 10 авг 2015 20:58

Един такъв казус се решава сравнително лесно. На вратата се поставя една табела на която с максимално любезен начин е написано,че в обекта не се допускат лица с видимо неадекватно поведение,употребили алкохол и неспазващи елементарни хигиенни норми(последното едва ли някой може да обясни какво значи) като пропусквателния режим се осигурява от персонала на обекта. Както и лица пречещи на нормалното и приятно прекарване на другите гости на обекта се отстраняват от обекта.се чу
Въпроса се решава много елегантно,ако някой се чувства дискриминиран да доказва в съда ,че в един момент е(не) спазвал определени хигиенни норми или че не имало оплаквания от него от други лица.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 10 авг 2015 21:24

Blue1914 написа:
sport69 написа:И мен ме дискриминират като ме карат да си плащам ток, вода, парно, данъци, но като се оплача, че сметките ми са високи ми казват, че бай мангал не си е плащал неговия и някой трябвало да покрие загубите и за това ги разпределяли на редовните платци! Надявам се да дойде денят в който с оръжие в ръка ще отвоюваме правата си и ще бъдем равни с мангалите пред закона!

Много хубаво си ги заучил клишетата, които батковците и чичковците около теб са повтаряли. Сега и ти на свой ред можеш да бъдеш готин и умен. 8-) По този повод... заповадай! :mrgreen:

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4883328

Ще трябва да заучиш от батковците друг основен довод защо мразиш мангалите. Дерзай! :mrgreen:

Соросоидче да говори за клишета! :shock: :o Как намират най-тъпите, прости и неграмотни?

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 11 авг 2015 04:04

Не е нормално мъж от ромски произход да ползва басейн.Скоро валя.А има и реки за целта.Как да му се обясни на примата че има места за на които не всеки може да влиза.За тях всичко е врата в полето.

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 11 авг 2015 09:21

Щот мЕрише и може да пренесе зарази. Застрашава здравето на другите плажуващи.

Върни се в “Свободна зона”