Всичко за Diema Sport и Trace sport stars
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- suburban
Re: Къде изчезна Диема Спорт2
Аз тоя канал 'Диема Спорт2' със стайна антена го хващам... 

платения канал на домус ефенди на кого е нужен , нека кажат колко абонати са останали

-
- Контакти:
eeety написа:платения канал на домус ефенди на кого е нужен , нека кажат колко абонати са останали![]()
![]()
Стига сте ревали като линейки за 1 лв. на седмица си гледаш поне 3 стойностни мача + БГ първенството, какво може да се иска повече!
eeety написа:платения канал на домус ефенди на кого е нужен , нека кажат колко абонати са останали![]()
![]()
На мен ми е нужен и затова си плащам по 4 кинта на месец, при това - без да рева като циганка за едно левче на седмица. Искам да гледам родното първентство - плащам си.
Разберете веднъж завинаги, че никой не ви задължава да се абонирате!
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- Red Warrior
- Контакти:
![]()
За да правят такива циркове само мачовете от "В" група да не са им на гърба, са останали да ги гледат Тристан и още 5-6 души.

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Хм, чудя се откога аматьорите, които не се предават от нито една телевизия, са компетентни по темата с излъчването на професионалните срещи по футбол? 

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

sandi74 написа:ivodm72 написа:На Булсатком съм.До днес на обяд имаше ДС2,а сега не.Някой да знае нещо по въпроса?
От аматьори като БСК какво очаквате.На Близу всичко е супер.
Тоя пък Близу ще ми хвали

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
BRF написа:Ще вдигат цената!

Ще припознаете ли Пеевски най- накрая? Кога?
- dreben23
- Контакти:
Тука има пет-шест рекламни агенти от операторите и си правят рекламата, че пакетът им е леща.
Български профи футбол ми гледат още будалиците, затова има по сто човека на стадионите... В група ще събира по 20 000 общо поне
Де е Киро на кирия с тия умрелите прота! Окото ми не мигва за тях вече, сами си го направиха никой да не го е еня! 

Български профи футбол ми гледат още будалиците, затова има по сто човека на стадионите... В група ще събира по 20 000 общо поне

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
dreben23 написа:Тука има пет-шест рекламни агенти от операторите и си правят рекламата, че пакетът им е леща.![]()
Български профи футбол ми гледат още будалиците, затова има по сто човека на стадионите... В група ще събира по 20 000 общо понеДе е Киро на кирия с тия умрелите прота! Окото ми не мигва за тях вече, сами си го направиха никой да не го е еня!
stefani написа: Да не те е пекло повече тия дни
[offtopic]
[/offtopic]