Смъртта на един е трагедия, а на милиони — статистика?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

TheKoi4i
Контакти:

Re: Смъртта на един е трагедия, а на милиони — статистика?

Мнениеот TheKoi4i » 09 авг 2015 17:28

viali69 написа:Има Господ и всеки, който се помисли за по-велик от него си получава заслуженото ... Рано или късно !
Характерно за такива случаи е, че провинилия се не получава директно върху себе си наказанието Божие.
Обикновено възмездието удря най-скъпите му близки хора. Факт !
Днешният самонарекъл се "световен елит" се помисли за Господ. Техните верни слуги у нас и по света също.
Засега предупрежденията към тях са епизодични и засягат отделни личности ... Убеден съм обаче, че не е далеч времето, когато всички вкупом ще понесем Божието наказание.
Казвам "ще понесем", а не "ще понесат", защото и ние сме виновни, че с мълчанието и послушанието си оставяме тази самозабравила се шайка от болни мозъци да тероризира и съсипва света.

Тебе Господ те е наказал отдавна, лизач платен.

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Мнениеот ndrangheta » 09 авг 2015 19:20

Карма, вселенски закони, звездите ми го говорат...Форумът пожълтя сериозно.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 09 авг 2015 20:53

Няма да се цепим от майката медия,я!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 09 авг 2015 23:23

viali69 написа:Има Господ и всеки, който се помисли за по-велик от него си получава заслуженото ... Рано или късно !
Характерно за такива случаи е, че провинилия се не получава директно върху себе си наказанието Божие.
Днешният самонарекъл се "световен елит" се помисли за Господ. Техните верни слуги у нас и по света също.
Засега предупрежденията към тях са епизодични и засягат отделни личности ... Убеден съм обаче, че не е далеч времето, когато всички вкупом ще понесем Божието наказание.
Казвам "ще понесем", а не "ще понесат", защото и ние сме виновни, че с мълчанието и послушанието си оставяме тази самозабравила се шайка от болни мозъци да тероризира и съсипва света.

Свиня безподобна, по принцип съм върл противник на ченгесарски номера от типа някой да бъде банван или гонен от форума, но ти си толкова безпардонна мастия, че мисля, че всяка една минута престой на твоят акаунт във форума е позор за целият форум.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 09 авг 2015 23:26

Drunken_Master написа:Нужно ли беше да се прави тема за починало дете и опечален родител ? И да се разисква ?
Да,наистина и мен ме дразни,че два дена ни заливат само с тази тема,дразни ме и т.н. "президент" и всичко свързано с него...
Но въпреки това имайте малко уважение !

Загинал е президентски син в коя нормална страна по света, това няма да бъде новина номер едно !? Не няма да ни заливат с тази новина 2 дена, ще си говорим 2 дена за поскъпването на динята и поредният удавен германец по морето...

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 10 авг 2015 01:23

dunavfc написа:
Drunken_Master написа:Нужно ли беше да се прави тема за починало дете и опечален родител ? И да се разисква ?
Да,наистина и мен ме дразни,че два дена ни заливат само с тази тема,дразни ме и т.н. "президент" и всичко свързано с него...
Но въпреки това имайте малко уважение !

Загинал е президентски син

Ти като вътрешен човек някаква друга информация ли имаш? :? Защото по всички медии е починал

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 10 авг 2015 08:17

ndrangheta написа:Карма, вселенски закони, звездите ми го говорат...Форумът пожълтя сериозно.

И кво?Няма Вселенски закони ли?За мене смъртта е трагедия -без значение как кой и къде.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

dido1302
Контакти:

Мнениеот dido1302 » 10 авг 2015 09:32

Тази мисъл сама по себе си е изключително глупава и безсмислена. Смъртта на всеки един от тези милионни е трагедия за неговите близки и той не е статистика за тях. Това, че като загинат близки на известни и значими обществени личности бива по-широко отразявано от медиите е нещо съвсем логично. Все пак тези хора са постигнали нещо или са важни за някого за да се съобщават новини за близките им. Това, че по медиите не се назовават поименно всичките милиони загинали при военни действия например или десетките нелепо загинали по пътищата из страната например не прави тяхната трагедия по малка. Просто мнозинството не се интересуват от информация за тези хора и за това и не се съобщават поименно.

Потребителски аватар
Ivan951
Контакти:

Мнениеот Ivan951 » 10 авг 2015 09:57

Фактите и религията са две взаимно самоизключващи се неща, русофилче мамино! ;)
Любов към миналото, примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН

Потребителски аватар
velomaster
Контакти:

Мнениеот velomaster » 10 авг 2015 11:04

Бог си го има и всеки който се има за голяма работа рано или късно бива смирен!Без значение дали е президент,банкер,адвокат или обикновен мошеник! :shock:
Защото словото на кръста е глупост за тия дето погиват,а за нас които се спасяваме е Божия сила!
JESUS NAZARENUS REX IUDAEORUM

Върни се в “Свободна зона”