Измамник "ремонтира" детски градини съвместно с U.S. ARMY !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Re: Измамник "ремонтира" детски градини съвместно с U.S. ARM

Мнениеот wannabe » 07 авг 2015 23:54

HoUs4oOL написа:
wannabe написа:Значи съм потомък на Климент Охридски! Гадно ли ти е да пишеш на чужда азбука? Горд съм и че никога не сме имали роби, сиреч славяни :lol:
Робе, какъв ти е Путин? :lol:
Цигани такива, ако не бяхме ние, щяхте да сте претопен монголски народ вече! Нямате азбука, нямате писменост, нямате религия!
Третият Рим е Велико Търново

А какво направи Климент Охридски знаеш ли? :lol:
Биеш малко на македонец, нагло присвояващ си гръцката история. :lol:

Боли ли да пишеш на чужд език? :lol: К*р за русия ооо к*р за подкин :lol:
И нека се знае: Велико Търново е третият Рим
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

balgarinrusofil
Контакти:

Мнениеот balgarinrusofil » 07 авг 2015 23:54

irradeum написа:
Мистри написа:"О, руси, о, братя славянски,
защо сте вий тука? Защо сте
дошли на полята балкански
немили, неканени гости?"

Иван Вазов

Човече , спри да си губиш времето с продажната русофилска измет. Те просто не приемат истината , а декламират наизустеното.. За тях еволюцията е спряла преди повече от 100 години...Нали знаеш , че РУСОФИЛ се римува най успешно с ДЕБИЛ . :) Не , че има някаква същественна разлика . :twisted:

Във всеки случай ние русофилите сме много по-интелигентни люде от вас хамериканофилите! Факт!
КАПИТАН ПЕТКО ВОЙВОДА: "НЯМА ТОЯГА, КОЯТО ДА ИЗБИЕ ОБИЧТА НА БЪЛГАРИНА КЪМ РУСИЯ"!

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 07 авг 2015 23:55

wannabe написа:Боли ли да пишеш на чужд език? :lol: К*р за русия ооо к*р за подкин :lol:

Страшна работа, предполагам, че трябва да се ядосам от жалките ти опити да тролиш? :lol:
Т'ва оооо от песни на Доко ли е? :lol:
Последна промяна от HoUs4oOL на 07 авг 2015 23:56, променено общо 2 пъти.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 авг 2015 23:55

anihilator написа:
balgarinrusofil написа:А вие сте американски патриоти! :!:
Ние за разлика от вас сме български патриоти! :!:

Аз през живота си не съм писал нищо за Американците ФАКТ :lol:

Ти не разбра ли, тук всеки, който оспори правата русофилска вяра, става автоматично слуга на Вашингтон. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Аз отдавна съм соросоид, ционист и не знам още какво.
Последна промяна от 1982 на 07 авг 2015 23:56, променено общо 1 път.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 07 авг 2015 23:56

Няма други хора на света освен русофилите, които да обичат чужда държава повече от собствената си :lol: Ибрици :lol:
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Мнениеот irradeum » 07 авг 2015 23:57

balgarinrusofil написа:
europefan написа:
balgarinrusofil написа:Аз съм горд , че не съм хамерикански негър или английски пакистанец, а горд българин източноправославен християнин запазил традиционните български ценности и благодарен на братска Русия , че освободи България от турско робство! Факт!
Защото, ако не беше Русия , да ни освободи от турско робство, сега всички в този форум щяхме да пишем на турски език! Факт!

А благодарен ли си, че не подкрепи Съединението? Благодарен ли си й за Македония?

Русия подкрепя съединението , но без немската подлога Батенберг! Факт!
А Македония я губим, защото малоумникът Фердинанд избира България да бъде на ГУБЕЩАТА страна! Факт!
А, за да загубим Македония се сърдете на Англия и Франция , които винаги, повтарям винаги са срещу България! Факт! :!:

Ти не можеш да четеш . Факт !
По интелект не надминаваш магаре, но в ината го превъзхождаш многократно . Факт !
Пропуснал си всичките часове по история в училище заради съмнителното удоволствие да дишаш лепило. Факт.
Изключително много се забавлявам на изцепките ти . Факт !
АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 07 авг 2015 23:57

И понеже ще ставам рано да ходя на плаж за лека нощ да ви напомня , че за 500 години дори и мръсните турци оставиха Българи в МАКЕДОНИЯ нещо с което Руснаците не могат да се похвалят :!: И да Волжка България също е тяхна жертва :!: Навсякъде където са си простряли краката мирише :!:

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 07 авг 2015 23:57

HoUs4oOL написа:
wannabe написа:Боли ли да пишеш на чужд език? :lol: К*р за русия ооо к*р за подкин :lol:

Страшна работа, предполагам, че трябва да се ядосам от жалките ти опити да тролиш? :lol:
Т'ва оооо от песни на Доко ли е? :lol:

боли ли вътрешно, да обиждат родината ти русия? Може ли да си изберете такъв измекяр като Подкин за президент? Той ви ****, вие отваряте уста за още :lol: Не сте хора, а роби!
88 години СЛАВА

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 07 авг 2015 23:59

wannabe написа:боли ли вътрешно, да обиждат родината ти русия? Може ли да си изберете такъв измекяр като Подкин за президент? Той ви ****, вие отваряте уста за още :lol: Не сте хора, а роби!

Много ме боли, човек, който над 750 години е бил роб да нарича мен такъв. :lol:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 08 авг 2015 00:02

HoUs4oOL написа:
wannabe написа:боли ли вътрешно, да обиждат родината ти русия? Може ли да си изберете такъв измекяр като Подкин за президент? Той ви ****, вие отваряте уста за още :lol: Не сте хора, а роби!

Много ме боли, човек, който над 750 години е бил роб да нарича мен такъв. :lol:

Бежанец, призна ли си че си руснак! :lol: :oops: :oops: :oops: Ах колко гадно е да си руснааак! И вечно да те... :lol:
Циганите ни са по-бели от вас :lol: :lol:
88 години СЛАВА

Върни се в “Свободна зона”