balgarinrusofil написа:europefan написа:balgarinrusofil написа:Аз съм горд , че не съм хамерикански негър или английски пакистанец, а горд българин източноправославен християнин запазил традиционните български ценности и благодарен на братска Русия , че освободи България от турско робство! Факт!
Защото, ако не беше Русия , да ни освободи от турско робство, сега всички в този форум щяхме да пишем на турски език! Факт!
А благодарен ли си, че не подкрепи Съединението? Благодарен ли си й за Македония?
Русия подкрепя съединението , но без немската подлога Батенберг! Факт!
А Македония я губим, защото малоумникът Фердинанд избира България да бъде на ГУБЕЩАТА страна! Факт!
А, за да загубим Македония се сърдете на Англия и Франция , които винаги, повтарям винаги са срещу България! Факт!

Ти не можеш да четеш . Факт !
По интелект не надминаваш магаре, но в ината го превъзхождаш многократно . Факт !
Пропуснал си всичките часове по история в училище заради съмнителното удоволствие да дишаш лепило. Факт.
Изключително много се забавлявам на изцепките ти . Факт !
АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !