CTAHKO написа:Паисий не бил историк, ами Орбини какъв е
Платен шарлатанин, нает спец. да напише това нещо, дето даже няма как да се нарече "труд".

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
CTAHKO написа:Паисий не бил историк, ами Орбини какъв е
THE G.A.M.E написа:Мистри написа:THE G.A.M.E написа:CTAHKO написа:Вие наистина сте родоотстъпници и национални предатели, щом е отрекохте и от Паисий Хлендарски
От кога Паисий е професионален историк, археолог, езиковед, или изследовател ?
"Историята" му не е писана като исторически труд, писана е по-друг повод, който си свърши работата.
Историческата стойност на "История славянобългарская" ( то е история СЛАВНО-българская, ама това е друга тема ) ... Като исторически труд, клони към нула.
[offtopic]Не им обръщай внимание.Спри.те се показаха какви са.[/offtopic]
Да, да, ясно е, че няма смисъл.
Поне се позабавлявахме на чужд гръб, а да видиш, как на някои им излиза чак пяна от устата - безценно.![]()
На историческа тематика въпросната дружинка издиша жестоко, не-веднъж са показвали незнанието, по-скоро - нежеланието да признаят идиотията си.
И без т'ва тая тема е за коша, а има историческа, в която незнайно защо въпросните тук индививи, не желаят да влизат в дискусия.
Мистри написа:Сърбоман или русофил си, последно?
CTAHKO написа:Мистри написа:Кажи нещо за потеклото си де?
Стар аристократичен славянски род![]()
По майчина линия, родът ми стига до княз Славун, а по бащина до Светослав ИгоревичВ общи линии съм си чистокръвен българин
И единственото ми общо с чифутите е, че дядката им е разказал играта на смешната държавичка
Родова памет, какво да го правиш
HoUs4oOL написа:Мистри написа:Сърбоман или русофил си, последно?
А ти какъв си, като се има предвид, че едните те освободиха от турско, а другите от византийско робство?
HoUs4oOL написа:Мистри написа:Сърбоман или русофил си, последно?
А ти какъв си, като се има предвид, че едните те освободиха от турско, а другите от византийско робство?
anihilator написа:Кой викаш ни е осводил от византийско робство значи ?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 40 госта