НСА - магистърски програми

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

northbg
Контакти:

НСА - магистърски програми

Мнениеот northbg » 05 авг 2015 22:59

Здравейте,

Има ли някой съфорумник, който е учил или учи магистърска степен в НСА? Който има някаква по-подробна информация за магистърските степени, моля да ми пише на лични.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: НСА - магистърски програми

Мнениеот TristaNNN » 06 авг 2015 11:52

Не, тук всички са само с основно образование. :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 06 авг 2015 11:55

Чудя се как може да има толкова глупави хора.Седи на компютър.Има умението да отвори някъв форум и да изпльоска малоумен въпрос, а не може да отвори сайта на НСА и да види какви магистърски курсове има.

Изображение
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

chiphead
Контакти:

Мнениеот chiphead » 06 авг 2015 12:14

HekakaB написа:Чудя се как може да има толкова глупави хора.Седи на компютър.Има умението да отвори някъв форум и да изпльоска малоумен въпрос, а не може да отвори сайта на НСА и да види какви магистърски курсове има.

не си прав - човека пита за магистратура в НСА, а не за магистратура по ядрена физика или философия :roll:

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 06 авг 2015 12:58

northbg написа:Здравейте,

Има ли някой съфорумник, който е учил или учи магистърска степен в НСА? Който има някаква по-подробна информация за магистърските степени, моля да ми пише на лични.

Колега това е списък с магистърските програми в НСА http://www.nsa.bg/bg/page,1383, пожелавам ти успех :) Ако имаш други въпрос питай ;)

Върни се в “Свободна зона”