becks32milan написа:Boom_Boom_Pow написа:И как не разбрахте, че аз не съм Hadjitsu, а негов познат?!
С вени види вици не ти се получи, сега пак не ти се получава![]()
Лош Марио.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
becks32milan написа:Boom_Boom_Pow написа:И как не разбрахте, че аз не съм Hadjitsu, а негов познат?!
С вени види вици не ти се получи, сега пак не ти се получава![]()
Синьо сърце написа:trokadero_ написа:Абе много тихичко напоследък бе - Hajitsu май пак получи дозичката си![]()
За някои хора май е по-добре да имат постоянно банче
Банчетата не са моя работа, но другото ще му го подсигуря. Обещал съм му нещо. Аз не съм цвете за мирисане и си знам спатиите, но захапя ли нещо-няма пускане.
trokadero_ написа:Хахахха как иска да се прикрие , ама не му се получава . Ей голяма работа е да си комплексар .
Постоянен бан за Hajitsu
Boom_Boom_Pow написа:Ако ще ти достави по-голямо морално удовлетворение, можеш да си го напишеш в подписа (ако можеш без да ме караш да ти показвам как, разбира се), да се тагнеш във фейсбук и да ти го лайкнат приятелчетата, които познаваш само от нета и не си виждал лично. А може и да го пратиш на някое момиче, с което си мислиш, че имаш шанс, както направи с една наша позната - да не разказвам как се изложи като цирков клоун, а на нея и беше толкова смешно, че първоначално те помисли за пиян, защото не можеше да повярва, че синсериозен.
marchisio написа:Boom_Boom_Pow написа:Ако ще ти достави по-голямо морално удовлетворение, можеш да си го напишеш в подписа (ако можеш без да ме караш да ти показвам как, разбира се), да се тагнеш във фейсбук и да ти го лайкнат приятелчетата, които познаваш само от нета и не си виждал лично. А може и да го пратиш на някое момиче, с което си мислиш, че имаш шанс, както направи с една наша позната - да не разказвам как се изложи като цирков клоун, а на нея и беше толкова смешно, че първоначално те помисли за пиян, защото не можеше да повярва, че синсериозен.
Дай да се посмея.
marchisio написа:Boom_Boom_Pow написа:Ако ще ти достави по-голямо морално удовлетворение, можеш да си го напишеш в подписа (ако можеш без да ме караш да ти показвам как, разбира се), да се тагнеш във фейсбук и да ти го лайкнат приятелчетата, които познаваш само от нета и не си виждал лично. А може и да го пратиш на някое момиче, с което си мислиш, че имаш шанс, както направи с една наша позната - да не разказвам как се изложи като цирков клоун, а на нея и беше толкова смешно, че първоначално те помисли за пиян, защото не можеше да повярва, че синсериозен.
Дай да се посмея.
Кашчей написа:Мани, то Хаджито е убав, сякаш Пикасо го е рисувал, ама се подиграва
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта