"1984" = 2010 - това е проблемът

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: "1984" = 2010 - това е проблемът

Мнениеот metodito » 27 дек 2009 09:02

:shock: Наистина ли го мислите това с партията? На някой май му тежи главата? Или по-скоро си я е махнал по празниците. :|

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 27 дек 2009 09:27

metodito написа::shock: Наистина ли го мислите това с партията? На някой май му тежи главата? Или по-скоро си я е махнал по празниците. :|

ами да. дотолкова зле стигнахме,че сулю и пулю без образование да може да претендира да управлява тази държава. в този форум има далеч по-образовани хора от тези,дето са ни управлявали и ни управляват в момента.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 дек 2009 10:06

Политиката е мръсна работа. Това е работа за хора без морал и съвест.

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 27 дек 2009 10:55

metodito написа:Политиката е мръсна работа. Това е работа за хора без морал и съвест.

може и да е така, но е преди всичко за хора с нужното образование, а не за пожарникари, учители по физкултура, учителки по руски, ченгета-доносници, съветски белетристи, турски шпиони, ненормални фашисти и т.н. и т.н.
при нормални обстоятелства правиш име с работата си и отношението си към околните. хората сами решават в един момент да бъдеш техният представител в управлението,а ти си зарязваш бизнеса и печалбата докато представляваш и отговаряш за определен регион и избирателите му. Разбира се при нас тази парламентарна процедура е объркана тотално и депутати стават олигофрени, които не могат да работят нищо и никога не са работили, но се вземат на сериозно и дават мнения. Един ден всичко това ще приключи, но аз искам да съм жив, за да видя го видя с очите си.И не на последно място как някой ще падне от високо и ще връща с лихви откраднотото.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 дек 2009 12:20

Дядо ми не успя да види такова нещо, баща ми все още вярва, но аз не мисля, че ще видя. Просто историята има своя логика, а статуквото в момента е отражение на идиотско управление в продължение на повече от 65 години. "Надежда всяка тука оставете", освен на портите на ада могат да го сложат и на ГКПП-тата ни. Това е реализъм, не песимизъм.

Потребителски аватар
гений
Контакти:

Мнениеот гений » 27 дек 2009 20:37

metodito написа:Дядо ми не успя да види такова нещо, баща ми все още вярва, но аз не мисля, че ще видя. Просто историята има своя логика, а статуквото в момента е отражение на идиотско управление в продължение на повече от 65 години. "Надежда всяка тука оставете", освен на портите на ада могат да го сложат и на ГКПП-тата ни. Това е реализъм, не песимизъм.

именно и аз го казах доста по-рано
+1 :mrgreen:
по-добре малък,но твой и отпред,отколкото голям но чужд и отзад

Върни се в “Свободна зона”