Бяхте прави

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Peci
Контакти:

Re: Бяхте прави

Мнениеот Peci » 24 юли 2015 17:39

Георг написа:Много комплексари,много нещо!Голяма част генно обременени с ментални увреждания на психиката в резултат на вродена силно подчертана провинциална/във възможно най-лошия смисъл на тази дума/ психика и чувство за малоценност!

бате ко каза че аз не разбира

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 24 юли 2015 17:44

След снощния срамен мач на любимия ми тим, се получи ''благодатна'' почва , за изливането на много помия върху нестоличните клубове.Провалът си е провал и това никой не може да го оспори, но винаги след ''но'' идва най-важното.
Излиза, че българските '''колоси''' ЦСКА И Левски редовно играят поне полуфинал за ШЛ и ЛЕ, а от време на време и финал ;) .Истината е проста, ние българите сме хора с огромно самочувствие без реално покритие,вайкането как били унищожили Левски и ЦСКА, е смешно и трагично.Толкова ли отдавна беше НЕВИЖДАНИЯ ПОЗОР -Номер 3 или ''приключенията'' на сините комици по Азия :!: Не беше само преди 2 години, но така у нас всичко се забравя на 3 ден.Гадно ми е за този резил, но живота продължава.И преди съм го писал,определени хора още не са проумяли 10.11.1989 във футбола ни дойде, това е положението.Няма вече МНО или МВР ,няма вече казарма, няма го Борис Велчев, няма го Добри Джуров, няма ги постолатите на Партията за по-високи върхове в българския футбол.Има безпаричие, има единствено меркантилност във футболистите и липса на дисциплина, което предпоставкаи за провалите.
Що се отнася за Разград, много често мачовете с тях, съдиите са ни рязали.Но въпреки всичко, те направиха нещо за нашия стандарт немалко,но техния ''грях'' е , че именно не са от София.Ако тези които ги плюят, бъдат честни пред себе си, нямаше ли да се радват, ако Левски или ЦСКА не бяха на тяхно място.Ако те бяха направили това, което те направиха.Ето го коренът на всичко , най-обикновена българска завист и злоба.
Отпадането на отборите ни от Европа, не е чак толкова неочаквано.Някой броил ли е колко поред квалификационни цикъла националния отбор отпада, нека ги преброим -2006,2008,2010,2012,2014,2016-станаха 6 за близо 10 години.
За тези 10 години кой е виновен :?: Разград, Берое или Черно море.
Последна промяна от HEATSEEKER на 24 юли 2015 18:08, променено общо 1 път.
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 24 юли 2015 17:59

obi4am_pirin написа:Пирин излиза на сцената...Догодина по това време започва европоходът ни!

Искаш да кажеш, че приключва. Но все пак успех, но предвит нивото на футбола ни. Няма да ви е нужен. :lol:
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Могилката
Контакти:

Мнениеот Могилката » 24 юли 2015 18:15

HEATSEEKER написа:И преди съм го писал,определени хора още не са проумяли 10.11.1989 във футбола ни дойде, това е положението.Няма вече МНО или МВР ,няма вече казарма, няма го Борис Велчев, няма го Добри Джуров, няма ги постолатите на Партията за по-високи върхове в българския футбол.Има безпаричие, има единствено меркантилност във футболистите и липса на дисциплина, което предпоставкаи за провалите.

От 1989 г. мина бая време, но моя отбор е отпадал от ЕКТ много рядко с две загуби, както се случи на Шампиона от Разград.
Мисля отборите на Ливърпул, Челси, Тампере са ни били в двата мача. 4 безответни гола са ни вкарвали отбори, като Барса, Спотинг, Лацио и то все в някакви групи на ЕКТ. Но това е дребнавост разбира се.

А причините да няма успехи в ЕКТ са много прости и са точно 2! Няма силен ЛЕВСКИ и силен ЦСКА, имате се лимитираните Литекс и Каузата Лудогорец.
А за Лудогорец мога да кажа само едно, когато няколко пъти вземеш правилно решение поради грешни причини - рано или късно ти лъсва задника.

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 24 юли 2015 18:29

Няма силен ЛЕВСКИ и силен ЦСКА,

Аз го написах, всяка година те играят я финалче, я полуфиналче.....
Ужким демокрация, а пък все онзи модел ни е по сърце.
България е малка, но радост искат навсякъде.
Силните Левски и ЦСКА, направиха така, че милата ни Родина беше ЕДИНСТВЕНАТА страна от соц.блока, която НЕ КЛАСИРА ОТБОР ЗА ФИНАЛ НА ЕКТ.
СССР,Югославия,Чехия,Унгария,Румъния,ГДР,Полша ,всички тези страни спечелиха Европейски купи или класираха отбори за финала,само ВИЕ(силните)НЕ....
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 24 юли 2015 19:13

HEATSEEKER написа:След снощния срамен мач на любимия ми тим, се получи ''благодатна'' почва , за изливането на много помия върху нестоличните клубове.Провалът си е провал и това никой не може да го оспори, но винаги след ''но'' идва най-важното.

Глупости говориш! Според повечето ти съмишленици сте се представили достойно и сте отпаднали от качествен отбор. Какъв срам и какъв позор?

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 24 юли 2015 19:16

Бяхме прави.Върнете НРБ,БКП,МВР и МНО.Член 1,задължително и ръководната роля на двете метреси на силовите министерства и тогава някой от националните книжни грандове,събрали всичко от цялата страна,може и да участват в груповата фаза на бившата КЕШ.

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 24 юли 2015 20:41

drvasko98 написа:
HEATSEEKER написа:След снощния срамен мач на любимия ми тим, се получи ''благодатна'' почва , за изливането на много помия върху нестоличните клубове.Провалът си е провал и това никой не може да го оспори, но винаги след ''но'' идва най-важното.

Глупости говориш! Според повечето ти съмишленици сте се представили достойно и сте отпаднали от качествен отбор. Какъв срам и какъв позор?

Достойна загуба с 0-4 няма :!: Но,че отборът им е добър е факт, както е и факт, че имат близо 10 000 000 лв., бюджет.

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 24 юли 2015 22:44

HEATSEEKER написа:Достойна загуба с 0-4 няма :!: Но,че отборът им е добър е факт, както е и факт, че имат близо 10 000 000 лв., бюджет.

Разяснявам за последен път смисъла на темата, че ми писна да ми се изкривяват думите и да се правите на ударени. Никой никого не плюе. ВСИЧКИ СМЕ ЕДНАКВО ЗЛЕ. Разбираш ли? Самоцитирам се, и спирам по темата.

dafquezz написа:Измествате темата и се правите на ударени. Темата не е за това кой повече се е издънил, всички се осрахме еднакво, и София и провинция. Идеята ми е, че ги вадехте много големи като се разбра окончателно кой ще играе в Европа, как сега като ги няма шопите ще видите как се прави, как сте щели да отсрамвате България от нашите издънки... е, коментирайте сега собственото си високомерие. Защото когато вие се дъните е "защото гадните шопи-комунисти властта ги бута", а когато ние се дъним било по същата причина... разликата е, че аз не съм чул при издънка на столичен отбор някой да се оправдава с провинциалните, но в обратния случай.... прочетете мненията в темата - ЦСКА от В група са виновни, че Черно море ги изнасилиха... с НИЩО не сте по-различни от нас, с НИЩО не сте по-добри, по-праведни, морални и не знам си какви, абсолютно същите лайна сте като нас, само че ние си го знаем, а вие се оправдавате с нас.
Добре дошли в Европа, ние от там се върнахме скоро. Някой ден може би ще тръгнем обратно, дотогава вие трябва да ни заместите. Направете го достойно, вашите проблеми са си ваши проблеми, издънките ви също, и ние не сме отговорни за тях.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 юли 2015 23:02

dafquezz написа:
HEATSEEKER написа:Достойна загуба с 0-4 няма :!: Но,че отборът им е добър е факт, както е и факт, че имат близо 10 000 000 лв., бюджет.

Разяснявам за последен път смисъла на темата, че ми писна да ми се изкривяват думите и да се правите на ударени. Никой никого не плюе. ВСИЧКИ СМЕ ЕДНАКВО ЗЛЕ. Разбираш ли? Самоцитирам се, и спирам по темата.

dafquezz написа:Измествате темата и се правите на ударени. Темата не е за това кой повече се е издънил, всички се осрахме еднакво, и София и провинция. Идеята ми е, че ги вадехте много големи като се разбра окончателно кой ще играе в Европа, как сега като ги няма шопите ще видите как се прави, как сте щели да отсрамвате България от нашите издънки... е, коментирайте сега собственото си високомерие. Защото когато вие се дъните е "защото гадните шопи-комунисти властта ги бута", а когато ние се дъним било по същата причина... разликата е, че аз не съм чул при издънка на столичен отбор някой да се оправдава с провинциалните, но в обратния случай.... прочетете мненията в темата - ЦСКА от В група са виновни, че Черно море ги изнасилиха... с НИЩО не сте по-различни от нас, с НИЩО не сте по-добри, по-праведни, морални и не знам си какви, абсолютно същите лайна сте като нас, само че ние си го знаем, а вие се оправдавате с нас.
Добре дошли в Европа, ние от там се върнахме скоро. Някой ден може би ще тръгнем обратно, дотогава вие трябва да ни заместите. Направете го достойно, вашите проблеми са си ваши проблеми, издънките ви също, и ние не сме отговорни за тях.

Добре бе, ти какво точно искаш? Вас, да точно вашият отбор, държавата го бута и тика 42 години, всячески, за да се гордее с три полуфинала, а бяхте не малко пъти и почти цял национален отбор. Ти искаш сега, за половин година, другите да станат като вас, само че при други условия?!?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Свободна зона”