След снощния срамен мач на любимия ми тим, се получи ''благодатна'' почва , за изливането на много помия върху нестоличните клубове.Провалът си е провал и това никой не може да го оспори, но винаги след ''но'' идва най-важното.
Излиза, че българските '''колоси''' ЦСКА И Левски редовно играят поне полуфинал за ШЛ и ЛЕ, а от време на време и финал

.Истината е проста, ние българите сме хора с огромно самочувствие без реално покритие,вайкането как били унищожили Левски и ЦСКА, е смешно и трагично.Толкова ли отдавна беше НЕВИЖДАНИЯ ПОЗОР -Номер 3 или ''приключенията'' на сините комици по Азия

Не беше само преди 2 години, но така у нас всичко се забравя на 3 ден.Гадно ми е за този резил, но живота продължава.И преди съм го писал,определени хора още не са проумяли 10.11.1989 във футбола ни дойде, това е положението.Няма вече МНО или МВР ,няма вече казарма, няма го Борис Велчев, няма го Добри Джуров, няма ги постолатите на Партията за по-високи върхове в българския футбол.Има безпаричие, има единствено меркантилност във футболистите и липса на дисциплина, което предпоставкаи за провалите.
Що се отнася за Разград, много често мачовете с тях, съдиите са ни рязали.Но въпреки всичко, те направиха нещо за нашия стандарт немалко,но техния ''грях'' е , че именно не са от София.Ако тези които ги плюят, бъдат честни пред себе си, нямаше ли да се радват, ако Левски или ЦСКА не бяха на тяхно място.Ако те бяха направили това, което те направиха.Ето го коренът на всичко , най-обикновена българска завист и злоба.
Отпадането на отборите ни от Европа, не е чак толкова неочаквано.Някой броил ли е колко поред квалификационни цикъла националния отбор отпада, нека ги преброим -2006,2008,2010,2012,2014,2016-станаха 6 за близо 10 години.
За тези 10 години кой е виновен

Разград, Берое или Черно море.
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”