Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
diplomat написа:Sotir написа:Шумкара е с доста години по-възрастен и плюс това сме с различни ip-та, демек е абсолютно невъзможно да сме една личност.
Това е маринчо рибарски, а.к.а Фути Маринов.![]()
![]()
Sotir написа:Иначе в случая може да постъпиш пасивно агресивно. Например да си свършиш в ръката и да идеш да се здрависаш с него или да го погалиш по главата. Може да разбереш къде живее и примерно всяка нощ да му слагаш лайняна валентинка в пощенската кутия (това е стандартна валентинка с лайно в нея). Опции има много.
Sotir написа:Шумкара е с доста години по-възрастен и плюс това сме с различни ip-та, демек е абсолютно невъзможно да сме една личност.
Кашчей написа:Sotir написа:Шумкара е с доста години по-възрастен и плюс това сме с различни ip-та, демек е абсолютно невъзможно да сме една личност.
Тъй, тъй, а отде знаеш колко е възрастен Шумкаря и какво му е ай пи-то
Neo M написа:Кашчей написа:Sotir написа:Шумкара е с доста години по-възрастен и плюс това сме с различни ip-та, демек е абсолютно невъзможно да сме една личност.
Тъй, тъй, а отде знаеш колко е възрастен Шумкаря и какво му е ай пи-то
Сигурно и той ще е готов като Станко да се направи съпоставка на IP-та, щото най-вероятно е взел мерки да са различни. Но и аз споделям увереността ти, че той и Шумкаря са едно и също лице. Онова мнение с валентинката страшно много напомня стила на господина от Рожен, макар и малко да го е позавъртял и засукал.
Sotir написа:Бате ти не знаеш кой познавам, нали така. Щом обмислям тая работа значи има някакъв резон и съм преценил риска. Принципно надценките са тройни, четворни в този бизнес а нерядко и се краде така че има и стопроцентови печалби. Конкретно за Макдоналдс споменях понеже не знам някой да се сещал да го прави и примерно на някой плаж където има повече баровци може да си го позволят. Караш голям дървен съндък на колела слагаш му логто М естествено и гледаш въдзухарите как за да се направят пред жените си купуват бикмаци по 8-9 лева. Плюс това пече супер силно и сандвичите няма как да истинат.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
tolstolob написа:Не се давам.
Потребители, разглеждащи този форум: Thsmith и 7 госта