Колко изкарват продавачите на царевица/ гевреци по морето?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Колко изкарват продавачите на царевица/ гевреци по морет

Мнениеот ivan56 » 22 юли 2015 15:47

Сотире, върви ли любовта с домоуправителя чичо Стойко :lol: :lol: :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 22 юли 2015 15:47

diplomat написа:
Sotir написа:Шумкара е с доста години по-възрастен и плюс това сме с различни ip-та, демек е абсолютно невъзможно да сме една личност.

Това е маринчо рибарски, а.к.а Фути Маринов. :lol: :lol: :lol:

Според мен е Георги Жеков aka "злокобния 9-ти септември" :lol: :lol: :lol: А иначе мнение номер 1 на Сотир -

Sotir написа:Иначе в случая може да постъпиш пасивно агресивно. Например да си свършиш в ръката и да идеш да се здрависаш с него или да го погалиш по главата. Може да разбереш къде живее и примерно всяка нощ да му слагаш лайняна валентинка в пощенската кутия (това е стандартна валентинка с лайно в нея). Опции има много. ;)
:lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: Кашчей

Мнениеот Странджата » 22 юли 2015 16:16

Не беее, просто предлага употребявано, но запазено снаряжение :)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 юли 2015 17:26

Sotir написа:Шумкара е с доста години по-възрастен и плюс това сме с различни ip-та, демек е абсолютно невъзможно да сме една личност.

Тъй, тъй, а отде знаеш колко е възрастен Шумкаря и какво му е ай пи-то :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 22 юли 2015 17:28

Кашчей написа:

Тъй, тъй, а отде знаеш колко е възрастен Шумкаря и какво му е ай пи-то :mrgreen:

Сигурно и той ще е готов като Станко да се направи съпоставка на IP-та, щото най-вероятно е взел мерки да са различни. Но и аз споделям увереността ти, че той и Шумкаря са едно и също лице. Онова мнение с валентинката страшно много напомня стила на господина от Рожен, макар и малко да го е позавъртял и засукал.
:mrgreen:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 юли 2015 17:32

Neo M написа:
Кашчей написа:

Сигурно и той ще е готов като Станко да се направи съпоставка на IP-та, щото най-вероятно е взел мерки да са различни. Но и аз споделям увереността ти, че той и Шумкаря са едно и също лице. Онова мнение с валентинката страшно много напомня стила на господина от Рожен, макар и малко да го е позавъртял и засукал.
:mrgreen:

Сотирчо се издъни с друг пост, в друга тема, но нека не го коментираме повече. Няма проблем да отиде на морето, да продава варена царевица, да му калиброват ректума по този случай, и да се върне при костенурката си, като самосвал-..ере без напъване.

ПП- По незнайни за мен причини, доставчикът ми ми беше лепнал две ай пи-та, като едното се оказа баннато в този форум, та ми се налагаше, когато се включи това ай пи, аз да включвам програма за смяна и да ползвам я руски, я чехски, немски..докато се върне нормалният ми адрес. Веднъж попаднах на врачанско ай пи, което също беше с перманентен бан :o
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 22 юли 2015 17:56

Sotir написа:Бате ти не знаеш кой познавам, нали така. Щом обмислям тая работа значи има някакъв резон и съм преценил риска. Принципно надценките са тройни, четворни в този бизнес а нерядко и се краде така че има и стопроцентови печалби. Конкретно за Макдоналдс споменях понеже не знам някой да се сещал да го прави и примерно на някой плаж където има повече баровци може да си го позволят. Караш голям дървен съндък на колела слагаш му логто М естествено и гледаш въдзухарите как за да се направят пред жените си купуват бикмаци по 8-9 лева. Плюс това пече супер силно и сандвичите няма как да истинат.

Първо, не че не е рядко, ами 100% от царевицата на плажа е крадена.Второ, това са предимно местни селяни, които като те видят, не на втория ден както каза колегата по-горе, а на първия ще те смелят,без да им пука ти кой си мислиш че познаваш.А сандъците с "бикмаци" даже няма да ги коментирам.Сам се сещай какво ще стане като разбере какво правиш, тоя от който си ги купил.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 23 юли 2015 10:04

Тази ниша с царевицата е вече заета,трябва да търсиш нещо ново и неразработено.Например може да залееш курортите с пресен толстолоб от р. Черна.Казвам ти че издавиш Сичката морска риба! ;) :lol:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 23 юли 2015 10:57

tolstolob написа:Не се давам.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Свободна зона”