za nas e toj religiq написа:Не схващам как човек може да говори толкова убедително, и същевременно да казва само това което изнася за неговата теза

Кога точно си подаде оставката действащия президент на Украйна че съм пропуснал (също избран с избори)

Как се избра нов и се насрочиха избори, при положение че действащия не е напускал поста си ??? Конституционно??? Демократично ???
Тия демонстранти не бяха ли въоръжени ? Те обаче не бяха сепаратисти нали

И не на последно място искам да ми обясниш, как 60% от населението на 50 милионна Украйна ще накара останалите 40% самоопределящи се като руснаци, да не са такива, а да са европейци и да са врагове на собствения си народ

Случилото се в Украйна бе лудница, но да не забравяме, че тя бе отключена, когато Янукович смени на бързо възгледите си.
От фен #1 на ЕС, позиция, подкрепяна от него поне в продължение на 3 години ( интересно, къде бяха тогава противниците на ЕС, защо нямаше многохилядни митинги, против ЕС ) ... До послушко на Москва, разбира се тая му нова позиция бе подплатена с обещаните от Русия 14 млрд. долара ( дали не бяха и 17, ама това са бели кахъри ) ... Та това отключи и без това дълго бушуващото недоволство, заради слабото му управление и перманентната криза, в която попадна Украйна при 2-рият му мандат.
Ако не си спомняш, той ( Янукович ) беше общал да си подаде оставката, но се отметна.
Каква изненада, да не си държи на позицията и обещанията.
Така че, когато един управляващ, виновен пряко за незапомнена икономическа криза, нарушил редица обещания, в крайна сметка откаже да подаде оставка, кой е прав, той, или протестиращите, дето му я искат ?
Внимавай какво ще отговориш, защото и ние тук имахме аналог.
Помниш ли - "Да дойдат танковете" ?
Това, че на теб не ти харесва, че от власт в Украйна падна един лъжец и доказано - корумпиран политик, не означава, че падането му е незаконно.
Протестите против Янукович бяха доста многобройни, ако толкова народ протестира срещу Обама, представям си какви ще ги пишете.
Но съм се нагледал на двойни аршини, стига толкова.