Американски самолети заглушиха и събора в Рожен!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Re: Американски самолети заглушиха и събора в Рожен!

Мнениеот za nas e toj religiq » 21 юли 2015 22:08

1982 написа:
za nas e toj religiq написа:
diplomat написа:Не ми е любим алиансът. Факт е, че американците го управляват главно, защото са най-силната страна членка. Факт е, че заради това се ползват с повече привилегии. Не знам какво очаквате, след като си нямаме никаква войска и никаква техника. Това е положението.

ААА взе да издишаш май :lol:
Фактите са, че Амерка има воиски из целия свят, без дори да ги е канил някой :!: Всички други набедени врагове имат войски единствено в техните си страни :!: :!:
Това ако не е окупиране на територия здраве му кажи! Та кой и от какво пазят янките в целия свят с армията си :?: Мисля че е очевадно но все пак ще почакам да ми го кажеш !!!

А Русия някой покани ли я в Украйна, че даже си и окупира част от територията й ??

А случайно да се сещаш че в Украйна и по специално в отделни нейни части, по голямата част от населението е руско :?:
Я сега посочи в кои от страните в които се е настанила американска войска, населението е било в някаква част американско и примерно са защитавали неговия интерес :?

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 21 юли 2015 22:17

dreben23 написа:Колко трябва да му е акълът на човек, за да пише за Съветския съюз в тема за прелитащи американци! Ей затова ще прелитат всякакви прелетни блатни птици, щото сме си шамандури българите за мое най-голямо съжаление. :cry:

Как да ви пожелая да сме живи и здрави, като виждате какво лети в небето? :lol: :x :( Според мен наистина трябва да се разследва този случай и държавата да излезе с някакво становище, защото ми минават всякакви мисли през главата, ама чак до Съветския съюз не стигам поне.

[offtopic]Господ да чува и да брани, само това ще кажа, че светът е станал един никакъв, но доста от нещата не зависят и от сейбията, а от слаби политици - чуждопоклонници! :cry:[/offtopic]

И аз това се чудя! Абсолютно необяснимо е за мен, как някви хора омаловажават факта, че военни самолети (и то чужди, пък било то и натовски) прелитат на 2-300 метра над главите на празнуващи хиляди хора ?

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 21 юли 2015 22:26

А случайно да се сещаш че в Украйна и по специално в отделни нейни части, по голямата част от населението е руско :?:...

По тая логика, да вземат китайците да нападнат Тайван, щото смятат, че е тяхна територия и имат претенции за присъединяването и към Китай, май и населението му е главно с китайски произход, а и самият Китай нарича въпросната територия Китайско Тайпе?! Ама засега си седят на кълките и не ги нападат.
Истината е, че и американци, и руснаци, и която да е друга страна предприела действия подобни на техните, гони собствения си интерес на първо място. Ако въобще и търсят други причини като повод да правят това, което правят.

dimitar vasilev
Контакти:

Мнениеот dimitar vasilev » 21 юли 2015 22:28

Нямах силите и куража да прочета повече от 4-5 произволни страници но искам да попитам дали и в предни а може би и в следващи дни е имало или ще има подобни low pass-ове http://www.airgroup2000.com/forum/viewt ... p?t=229518

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 21 юли 2015 22:29

Neo M написа:
А случайно да се сещаш че в Украйна и по специално в отделни нейни части, по голямата част от населението е руско :?:...

По тая логика, да вземат китайците да нападнат Тайван, щото смятат, че е тяхна територия и имат претенции за присъединяването и към Китай, май и населението му е главно с китайски произход, а и самият Китай нарича въпросната територия Китайско Тайпе?! Ама засега си седят на кълките и не ги нападат.
Истината е, че и американци, и руснаци, и която да е друга страна предприела действия подобни на техните, гони собствения си интерес на първо място. Ако въобще и търсят други причини като повод да правят това, което правят.

Разликата е, че никой не съди за действията й една единствена страна с наименование от 3 букви, най-нагло присвоила си названието на 2 континента.
Като се научите на тази страна да търсите сметка, тогава търсете и на останалите. Иначе е двоен и избирателен стандарт и правото олеква.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 21 юли 2015 22:37

fcb_bg написа:Разликата е, че никой не съди за действията й една единствена страна с наименование от 3 букви, най-нагло присвоила си названието на 2 континента.

Ще дойде и тяхното време все някога, а на мястото на трибуквието ще застане някой подобен на тях. Големите империи или както ти е удобно да ги наречеш, си приличат като две капки вода точно в това отношение. Те гонят собствените си интереси, независимо как го представят. И го правят, докато могат или им се позволява. Руснаците уж защитават руското население в Украйна, щатите пък защитават някой друг, но ти е ясно, че всичко е прах в очите на публиката, която пък се прави, че им вярва. Останалото са словесни еквилибристики на защитаващите едната или другата страна и тук-там за цвят някой по-неутрален.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 юли 2015 22:37

fcb_bg написа:Щатите некой покани ли ги в Сърбия, че откъснаха парче от страната и си вдигнаха там най-голямата си база в Европа?

А вие защо биете негрите. :| :|

Виж темата за Сърбия малко по-надолу и ще видиш за Щатите, Сърбия и Косомо какво съм писал.

Та, не ми отговори на въпроса - някой покани ли Русия в Украйна ??
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 21 юли 2015 22:38

1982 написа:
fcb_bg написа:Щатите некой покани ли ги в Сърбия, че откъснаха парче от страната и си вдигнаха там най-голямата си база в Европа?

Ти си много нагъл тип, бре.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Tzar_Kiro
Контакти:

Мнениеот Tzar_Kiro » 21 юли 2015 22:39

1982 написа:

Виж темата за Сърбия малко по-надолу и ще видиш за Щатите, Сърбия и Косомо какво съм писал.

Та, не ми отговори на въпроса - някой покани ли Русия в Украйна ??

Аз ти отговорих!!!САЩ ги покани най-официално!!!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 юли 2015 22:40

dreben23 написа:Колко трябва да му е акълът на човек, за да пише за Съветския съюз в тема за прелитащи американци!

Самата тема е мега малоумна, но свикнали сме, всеки ден русофилите тук пускат теми за плюене по САЩ - що самолет минал отнякъде си, що в някакъв парк в Ню Йорк не дали някакви да си сложат без да имат позволение някакъв бюст ..... все едни такива малоумни теми.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Свободна зона”