Американски самолети заглушиха и събора в Рожен!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Американски самолети заглушиха и събора в Рожен!

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 21 юли 2015 09:56

Съвместното учение между българи и американци продължава до края на седмицата. За провеждането тренировката своевременно и по надлежния ред са уведомени органите за местно управление в районите на летателната дейност, съобщават от Министерството на отбраната. Това обаче не успокоява жителите на селата в района на Пловдив, които ежедневно са подложени на невъобразим стрес.
В Белозем, например, кокошките са спрели да снасят яйца, а в района на Кричим коне и крави събориха ограда на селскостопански обор. Ниско прелитащите машини смутиха и гоститe на националния събор в Рожен....

http://tv7.bg/%D0%94%D0%BE%D0%B1%D1%80% ... a3rMKTtmko

:lol: :lol: :lol:

П.П. Явно, освен кокошките, конете и кравите, силно пострадала от американските самолети е и нежната психика на авторчето на темата и другите руски подлоги във форума. Разбира се, ако самолетите бяха руски, Алексашка щеше да напише цяла хвалебствена ода... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 21 юли 2015 10:01

Captain Stottlemeyer написа:Съвместното учение между българи и американци продължава до края на седмицата. За провеждането тренировката своевременно и по надлежния ред са уведомени органите за местно управление в районите на летателната дейност, съобщават от Министерството на отбраната. Това обаче не успокоява жителите на селата в района на Пловдив, които ежедневно са подложени на невъобразим стрес.
В Белозем, например, кокошките са спрели да снасят яйца, а в района на Кричим коне и крави събориха ограда на селскостопански обор. Ниско прелитащите машини смутиха и гоститe на националния събор в Рожен....

http://tv7.bg/%D0%94%D0%BE%D0%B1%D1%80% ... a3rMKTtmko

:lol: :lol: :lol:

П.П. Явно, освен кокошките, конете и кравите, силно пострадала от американските самолети е и нежната психика на авторчето на темата и другите руски подлоги във форума. Разбира се, ако самолетите бяха руски, Алексашка щеше да напише цяла хвалебствена ода... 8-)

Пепел ти на езика! Руските самолети падат, като круши, представяш ли си какво щеше да стане на събора?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

meteorit
Контакти:

Мнениеот meteorit » 21 юли 2015 10:03

Siegfried написа:
meteorit написа:Впрочем това не е само демонстрация, очевидно е, че такива огромни бучащи машини оказват психологически ефект и могат да застрашат здравето. Това не са изтребители за атракция. А и те са минали няколко пъти, за да всеят смут и естествено да провалят събора.

Във всяка суверенна държава съм убеден, че правителството вече щеше да е реагирало и отношенията с НАТО да са поставени под въпрос. Но не и в Мутроландия, където слугите целуват ръка на една проста Тиква-убиец и го почитат като гуру на демокрацията.

Ако един самолет е способен да ти окаже психологически ефект и да ти развали събора, то ти просто нямаш място на този събор :!:

Да бе, много ми се ще всички да сме Железни Българи, ГМО-тата да не ни се отразяват, радиацията да не ни лови, психотронните оръжия да не водят до толкова самоубийства... ама не се получава. Поне изгледай клипчето и помисли какъв е ефекта от тея машини, защото това не са изтребители! Особено за деца и възрастни хора.

Ако над французи да речем пуснат такива самолети, ще стане грандиозен скандал, но за чалгаристанците няма проблем, защото те живеят с мисълта, че са второ качество хора.

meteorit
Контакти:

Мнениеот meteorit » 21 юли 2015 10:05

Brannik82 написа:Защо въобще му се връзвате на тоя трол.....

Защо аватара ти е националистически, когато си инструмент в ръцете на американско-ционистката пропаганда и техните гнусни лакеи от герб?

meteorit
Контакти:

Мнениеот meteorit » 21 юли 2015 10:07

Captain Stottlemeyer написа:П.П. Явно, освен кокошките, конете и кравите, силно пострадала от американските самолети е и нежната психика на авторчето на темата и другите руски подлоги във форума. Разбира се, ако самолетите бяха руски, Алексашка щеше да напише цяла хвалебствена ода... 8-)

Ако самолетите бяха руски, щях да напиша същото, а ти щеше да си крайно възмутен и да ги обявиш за терористи, нарушаващи суверенитета ни. Това е разликата между мислещия индивид/мен/ и изкуфелия кон с капаци/теб. 8-)

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 21 юли 2015 10:09

meteorit написа:
Siegfried написа:
meteorit написа:Впрочем това не е само демонстрация, очевидно е, че такива огромни бучащи машини оказват психологически ефект и могат да застрашат здравето. Това не са изтребители за атракция. А и те са минали няколко пъти, за да всеят смут и естествено да провалят събора.

Във всяка суверенна държава съм убеден, че правителството вече щеше да е реагирало и отношенията с НАТО да са поставени под въпрос. Но не и в Мутроландия, където слугите целуват ръка на една проста Тиква-убиец и го почитат като гуру на демокрацията.

Ако един самолет е способен да ти окаже психологически ефект и да ти развали събора, то ти просто нямаш място на този събор :!:

Да бе, много ми се ще всички да сме Железни Българи, ГМО-тата да не ни се отразяват, радиацията да не ни лови, психотронните оръжия да не водят до толкова самоубийства... ама не се получава. Поне изгледай клипчето и помисли какъв е ефекта от тея машини, защото това не са изтребители! Особено за деца и възрастни хора.

Ако над французи да речем пуснат такива самолети, ще стане грандиозен скандал, но за чалгаристанците няма проблем, защото те живеят с мисълта, че са второ качество хора.

Учението е декларирано, съобщено и одобрено от съответните власти :!: И не - на мен самолетите на нашите могъщи съюзници не само че не ми влияят, но и ме успокояват. Виж - ако бяха РУСКИ самолети, щеше да е по-притеснително и по-опасно за събора.

И да - за разлика от теб болшинството сме железни и не сме параноични и толкова русофилски ориентирани като теб :!: ФАКТ :!:
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 21 юли 2015 10:09

meteorit написа:
Captain Stottlemeyer написа:П.П. Явно, освен кокошките, конете и кравите, силно пострадала от американските самолети е и нежната психика на авторчето на темата и другите руски подлоги във форума. Разбира се, ако самолетите бяха руски, Алексашка щеше да напише цяла хвалебствена ода... 8-)

Ако самолетите бяха руски, щях да напиша същото, а ти щеше да си крайно възмутен и да ги обявиш за терористи, нарушаващи суверенитета ни. Това е разликата между мислещия индивид/мен/ и изкуфелия кон с капаци/теб. 8-)

Не само че нямаше да го напишеш, но най-вероятно щеше да похвалиш руските съборетини! ФАКТ!
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 21 юли 2015 10:09

Някой хора имат богато въображение не може да им се отрече. :) :) :)
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

meteorit
Контакти:

Мнениеот meteorit » 21 юли 2015 10:14

Siegfried написа:И да - за разлика от теб болшинството сме железни и не сме параноични :!: ФАКТ :!:

Това звучи обнадеждаващо, само че не съм ви виждал, вероятно сте в някоя тайна база в балкана и чакате подходящия момент да се намесите.
Siegfried написа:
meteorit написа:Не само че нямаше да го напишеш, но най-вероятно щеше да похвалиш руските съборетини! ФАКТ!
Двуполюсното ви мислене знае само русофили-русофоби. Това е болно.

rusofil

Мнениеот rusofil » 21 юли 2015 10:20

За съжаление все повече започвам да се убеждавам , че Александров е напълно прав, като казва че България е колония на САЩ. Тази тема е поредното доказателство за това. А защо го обвинявате, че, потребителят , пуснал темата е руснак?
То по тази логика вие дето защитавате това деяние, не сте българи , а сте американци. Ами заминавайте за САЩ и не се връщайте в България!
По улиците ми прави неприятно впечатление , че има много мои връстници от моето поколение(набор 93 съм), които носят фланелка със знамето на САЩ. Тези хора са срам за моето поколение и срам за България!

Върни се в “Свободна зона”