WWE Battleground 2015
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: WWE Battleground 2015
Очаквам de ja vu от мача за титлата от Wrestlemania с участието на ирландеца.
- TEDIMAR99
- Контакти:
pomiqr268 написа:Очаквам de ja vu от мача за титлата от Wrestlemania с участието на ирландеца.
За това не се бях замислял,ще е интересно ако се случи,но очаквам най-скоро да стане на Summerslam.
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]
TEDIMAR99 написа:pomiqr268 написа:Очаквам de ja vu от мача за титлата от Wrestlemania с участието на ирландеца.
За това не се бях замислял,ще е интересно ако се случи,но очаквам най-скоро да стане на Summerslam.
И аз не мисля че толкова рано ще използва договора пак и ако се стигне до използване мисля че Ренди ще му попречи.

- TEDIMAR99
- Контакти:
The Undertaker! Сет отново се измъкна,интересно ми е срещу кой ще защитава титлата на Summerslam,ако Брок се бие с Гробаря
. Иначе сега чакаме завръщане и на Sting.
Иначе за турнира бих казал,че мача на Дивите беше най-интересен
.предсказуем като цяло с доста ненужни мачове.Да се надяваме на един по-добър Summerslam.

Иначе за турнира бих казал,че мача на Дивите беше най-интересен

[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]
Спорен турнир. Брей и Рейнс направиха хубав мач, а най-добрият в турнира беше Сина - Оуенс.
Ако има още един мач между Сина и Кевин на summerslam, надявам се Оуенс да вземе титлата. Дано да не е поредния закопан кечист от Сина.
Приятна изненада беше завръщането на Гробаря. Само се чудя как ще издържи в мач срещу Леснар. Вижда се, че не е във форма, нормално е. А и не мисля, че мачът ще е интересен. Също така, Гробаря чак сега ли се сети да си отмъщава ? И къде изчезнаха Ролинс и съдията ?
Ако има още един мач между Сина и Кевин на summerslam, надявам се Оуенс да вземе титлата. Дано да не е поредния закопан кечист от Сина.
Приятна изненада беше завръщането на Гробаря. Само се чудя как ще издържи в мач срещу Леснар. Вижда се, че не е във форма, нормално е. А и не мисля, че мачът ще е интересен. Също така, Гробаря чак сега ли се сети да си отмъщава ? И къде изчезнаха Ролинс и съдията ?
Това шоу затъпява страшно много. Не стига, че трябва да търпиш едва ходещия "най-силен" човек на планетата, Грамадата, а сега и още един приплъзващ се по сцената. Да върнат Светквавицата и Хоган и с Гробаря да направят една четворна заплаха за титлата на Сет и накрая Брет Харт да прекрати двубоя, защото не са го поканили и него.
pomiqr268 написа:Това шоу затъпява страшно много. Не стига, че трябва да търпиш едва ходещия "най-силен" човек на планетата, Грамадата, а сега и още един приплъзващ се по сцената. Да върнат Светквавицата и Хоган и с Гробаря да направят една четворна заплаха за титлата на Сет и накрая Брет Харт да прекрати двубоя, защото не са го поканили и него.
Бъркаш наименованията - Марк Хенри е "най-силният", а Биг Шоу е "най-големият" атлет на света.

diplomat написа:pomiqr268 написа:Това шоу затъпява страшно много. Не стига, че трябва да търпиш едва ходещия "най-силен" човек на планетата, Грамадата, а сега и още един приплъзващ се по сцената. Да върнат Светквавицата и Хоган и с Гробаря да направят една четворна заплаха за титлата на Сет и накрая Брет Харт да прекрати двубоя, защото не са го поканили и него.
Бъркаш наименованията - Марк Хенри е "най-силният", а Биг Шоу е "най-големият" атлет на света.
Него имам предвид. Заради това съм сложил запетая.
pomiqr268 написа:diplomat написа:pomiqr268 написа:Това шоу затъпява страшно много. Не стига, че трябва да търпиш едва ходещия "най-силен" човек на планетата, Грамадата, а сега и още един приплъзващ се по сцената. Да върнат Светквавицата и Хоган и с Гробаря да направят една четворна заплаха за титлата на Сет и накрая Брет Харт да прекрати двубоя, защото не са го поканили и него.
Него имам предвид. Заради това съм сложил запетая.
Ама на мен ми се ще да върнат Ледения поне за малко, да им начупи новите каски, да удари 10 бири и да си ходи като пич.

diplomat написа:Ама на мен ми се ще да върнат Ледения поне за малко, да им начупи новите каски, да удари 10 бири и да си ходи като пич.
+1

Мисля, че стара контузия е проблема да не се върне дори и за един мач.