Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот boabbb » 20 юли 2015 11:19

THE G.A.M.E написа:Относно "лявото" и "дясното" имам два въпроса.

1-во: Политиката към циганите у нас, каква политика е ?
2-ро: След като е лява, добре ли е лявата политика за България ? :roll:

Интересен въпрос, който показва, че лявата политика може да се прилага грешно :lol: Истинска лява политика към циганите е да им се осигурят условия и да бъдат накарани ( точно накарани, щото доброволно не щат, явно ) да покриват поне минималните образователни изисквания - грамотност + основно образование ( 8-ми клас ) :!: След това вече могат да се стартира т.нар. "интеграция" - няма как да интегрираш човек, който не може да си напише името :!: Колкото до левите и десни политики - аз си казвам открито, че предпочитам левите политики, защото бих искал да има по-голямо равенство в обществото и социална справедливост :!: Не може КРИБ да реват за вдигане на осигуровките с мизерни проценти, как щели да фалират, а дами ходят с по 10 човека охрана и кортежи като Киро Домуса :!: Това е недопустимо ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 20 юли 2015 11:46

Вкарвате в изреченията си понятия като лява и дясна политика,с такава лекота,както ляво и дясно крило.Излиза,че хората изповядващи леви идеали са "добри и почтени",а тези с десни"лоши,крадци,лакоми".Това е много елементарно
като мислене.Не може бедна държава да е социална,няма как да стане.Раждаме се различни,на едни Господ е раздавал
с шепи,на други почти нищо.Е как после тези хора ще успяват еднакво,ще живеят еднакво.Те за това и правителствата
се сменят.Едните понапълнят хазната,дойдат другите да я изпразнят.

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 20 юли 2015 13:39

1982 написа:Където е стъпил комунизмът, хората бял ден не са видяли, това си е абсолютен факт.

ФАКТ :!:
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

pomiqr268

Мнениеот pomiqr268 » 20 юли 2015 15:33

България отново зае първо място в света по производство на лавандулово масло и измести Франция от лидерската позиция на пазара. Жътвата на лавандула у нас в момента е в разгара си, информира КРОСС. Дестилериите за преработка на лавандулово масло в Карловска област работят на пълна пара. Вече е факт и първото количество лавандулово масло. Тази година се наблюдава истински бум в отглеждането на лавандула. Много стопани засяха цели плантации и причината е в парите, които се печелят. На декар се изкарва по 300 лева. Иван Чонлов отглежда 180 декара лавандула в карловското село Климент. Добивите обаче са с 1/3-та по-малко спрямо миналата година заради обилните валежи и липсата на доста слънчеви дни. Въпреки по-малкото количество тази година, производителите са доволни, че качеството е високо. На много места прибирането на лавандулата от полето е изцяло механизирано. В Карловската долина обаче все още се жъне на ръка, разказва Нова телевизия. Иван е произвел от масивите си около 20 тона лавандулово масло. „От изваряването на 80 килограма сурова маса, получихме един килограм лавандулово масло", обясни той. Тази година на световните пазари цената на лавандуловото масло стигна 100 евро за килограм. 90% от лавандуловото масло, което се произвежда в българските дестилерии се изнася за Франция, Япония и Англия.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 20 юли 2015 18:47

1-во: Политиката към циганите у нас е европейска.
2-ро: Определено е вредна за България, а родния ти град е пример за това, което вероятно ще се случва занапред.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 20 юли 2015 18:52

HoUs4oOL написа:

1-во: Политиката към циганите у нас е европейска.
2-ро: Определено е вредна за България, а родния ти град е пример за това, което вероятно ще се случва занапред.

Поредната лъжа. Предполагам ще кажеш, че ЕС ни е забранил да бутнем къщите в Гърмен, нали? :lol:

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 20 юли 2015 18:56

diplomat написа:Поредната лъжа. Предполагам ще кажеш, че ЕС ни е забранил да бутнем къщите в Гърмен, нали? :lol:

Ми не знам, кой забрани, не беше ли съда за правата на човека?
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 20 юли 2015 19:00

HoUs4oOL написа:
diplomat написа:Поредната лъжа. Предполагам ще кажеш, че ЕС ни е забранил да бутнем къщите в Гърмен, нали? :lol:

Ми не знам, кой забрани, не беше ли съда за правата на човека?

"Заповедта", която се размахваше толкова яростно като довод, се оказа че е нищо повече от препоръка. Това, че се връзвате на политическите брътвежи на управляващите, които използват циганите за изборите, си е ваш проблем.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 20 юли 2015 19:04

diplomat написа:"Заповедта", която се размахваше толкова яростно като довод, се оказа че е нищо повече от препоръка. Това, че се връзвате на политическите брътвежи на управляващите, които използват циганите за изборите, си е ваш проблем.

Ами той и на мен бащата от време на време ми ''препоръчва'' някои работи с навъсени вежди и се сещам сам, та сигурно и тия така.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 20 юли 2015 19:06

HoUs4oOL написа:
diplomat написа:"Заповедта", която се размахваше толкова яростно като довод, се оказа че е нищо повече от препоръка. Това, че се връзвате на политическите брътвежи на управляващите, които използват циганите за изборите, си е ваш проблем.

Ами той и на мен бащата от време на време ми ''препоръчва'' някои работи с навъсени вежди и се сещам сам, та сигурно и тия така.

Хахаха и какво, шамари или тукати ти бие? :lol:

Върни се в “Свободна зона”