Властите на Ню Йорк махнаха бюст на Едуард Сноудън от парк

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

mirodes
Контакти:

Re: Властите на Ню Йорк махнаха бюст на Едуард Сноудън от па

Мнениеот mirodes » 18 юли 2015 21:43

Кашчей написа:
mirodes написа:
diplomat написа:
mirodes написа:Вижда се,че не ти достигат нито интелект,нито знания,за да пишеш теми на такова високо интелектуално ниво.Имаш две-три заучени фрази и дотам.Но ти казвам на теб и на твоите господари-ефекта от тази ви пропаганда е нулев.То се вижда и как единствената проруска партия едва влиза в парламента.Естествено не очаквам тази пропаганда да спре,защото ушанките успешно я провеждат в Русия и си мислят,че и тук номерът им ще проработи.Само че българите не са прости като руснаците.

Не се знае дали алахсандров не го прави с обратен ефект, защото дори неговите съмишленици се съмняват в думите му. Доказан лъжец е - няма смисъл да му се обръща внимание, защото той от това се храни и става по-силен.

Той много точно знае какво иска-а именно манипулация в полза на Русия.Само че неговите господари са подценили аудиторията на този сайт-те си мислят,че като е спортен сайт,тук влизат само олигофрени,които лесно можеш да манипулираш.Но като се изключат двама-трима откровени дебили ,повечето посетители имат широка обща култура и не се лъжат толкова лесно.Вчера излезе една статия в сериозно издание,че Русия харчи по над 100 милиона евро годишно в България за прокарване на своите интереси.Именно манипулацията в интернет форумите е много ефикасна стратегия.Този "александров" всеки ден пуска статии,които са личи ,че са умело написани и има много фина манипулация на факти.Но когато влиза в разговор с друг потребител има няколко заучени фрази-"нов световен ред","соросоиди" и дотам.Просто нивото на статиите не отговаря на неговите интелектуални възможности.То е ясно,че не ги е писал той,но и самите първи негови коментари и самата подборка на статииет говорят за интелект,който той не притежава.По принцип ефекта от такива манипулации е нулев,но такива статии ще продължат,защото някои хора получават пари за публикуването им в интернет.

В изданието сумата беше 10 милиона, при теб е 100 милиона, а няма да се учудя, ако след седмица стане и милиард. Любопитно ще е Нувел Обсерватьор да дадат справка и за сумата, харчена от САЩ за пропаганда в България, или на тях не им трябва да харчат, защото нашите медии и държавни мъже си го правят по симпатии към САЩ. Любопитно е също така, ако Русия харчи само за България такава сума, колко ли и излиза пропагандата в световен мащаб.
Ние винаги даваме на Големия брат това, което той дори не е поискал от нас, а всеки, дръзнал се да се усъмни в тази правота, става платен рубладжия.
Относно Александров 77-аз вчера ясно заявих подозренията си, че е антируски трол, защото с писанията си само провокира неодобрение и (понякога) откровена омраза. Имам позната от Варна, която е завършила в Москва, в Ломоносов, и знае отлично руски, а е учила там преди Александров. Освен, че знае руски, знае и да пише и то много добре и аргументирано, без да повтаря едно и също почти постоянно. Че на тоя в подписа му имаше две грешки в руския текст, има и една в българския текст, но не му пука явно, че и български не знае достатъчно добре :mrgreen:

В статията действително пише 10 милиона евро/признавам си,че съм сгрешил сумата/.Колко точно са никой не знае със сигурност.
Русия не прави пропаганда във всички държави по света,а само в тези,в които има сериозни интереси.А в България интересите и са много сериозни.България плаща една от най-високите цени в ЕС за руски газ.Имаха огромен интерес от руските проекти-АЕЦ Белене,Бургас-александрополис и Южен поток.И трите проекта бяха много неизгодни за България.За щастие и трите не се случиха.
Не знам какво точно сме дали на САЩ,без дори да са го поискали.Напротив САЩ всяка години ни оказват военна помощ,а и чрез членството ни в НАТО ни гарантират националната сигурност.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 18 юли 2015 21:46

aleksandrov77 написа:Кашчей я отговори кой спечели второто място за класацията за форумен трол на 2014г.? Аз или ти? 8-)

Сладур, мен са ме обявили за трол почти всички фенове на топлата шкембе чорба, защото не понасят неудобните истини и въпроси :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Емигрант 45

Мнениеот Емигрант 45 » 18 юли 2015 21:49

Captain Stottlemeyer написа:
aleksandrov77 написа:...Малка група творци постави бюст на Едуард Сноудън в парк на Бруклин в Ню Йорк, но властите бързо го махнаха, предаде БТА.
Туристи и местни жители се снимали пред гипсовия бюст с тегло около 40 кг, инсталиран преди изгрев слънце в парка Форт Грийн. Бюстът бил поставен на колона от мемориал на 11 500 американски военнопленници, загинали в плен на британски кораби през Войната за независимост (1775-1783 г.)...

Това е същото, ако друга група "творци" си позволи да постави гипсов бюст на съветския шпионин - предателя Владимир Заимов пред Паметника на незнайния воин до базиликата "Света София"... 8-)

Кейптан,не падай на нивото на безмозъчните същества.България е на това положение,защото е пълно с предатели,работещи и защитаващи потъващата империя.Постепенно всичко ще си дойде на мястото.
Желая ти здраве и САМО ЛЕВСКИ! :)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 18 юли 2015 21:57

mirodes написа:В статията действително пише 10 милиона евро/признавам си,че съм сгрешил сумата/.Колко точно са никой не знае със сигурност.
Русия не прави пропаганда във всички държави по света,а само в тези,в които има сериозни интереси.А в България интересите и са много сериозни.България плаща една от най-високите цени в ЕС за руски газ.Имаха огромен интерес от руските проекти-АЕЦ Белене,Бургас-александрополис и Южен поток.И трите проекта бяха много неизгодни за България.За щастие и трите не се случиха.
Не знам какво точно сме дали на САЩ,без дори да са го поискали.Напротив САЩ всяка години ни оказват военна помощ,а и чрез членството ни в НАТО ни гарантират националната сигурност.

С други думи, Русия има интереси в определени държави, докато САЩ имат интереси във всички държави и затова се месят навсякъде по света.
Днес четох много готина обява (виц, естествено):
-Намерете достатъчно добър повод за САЩ, за да нападнат държава, която има нефт и получете отстъпка за зареждане в бензиностанциите в САЩ 8-)
Всъщност, много ми е любопитно кои енергийни проекти са изгодни за България, може би договорите с тецовете на GE, на които плащаме, дори и да не работят?! Или е изгодно държавата да не може да упражни вътрешно право, защото от някакъв европейски съд решили, че се нарушават човешки права? Откак сме в тоя прословут ЕС само за права на цигани, мюсюлмани и обратни се говори, а за правата на обикновеният, работещ и плащащ си задълженията редови българин и християнин-тцъ! Французите изгониха напълно законно хиляди наши и румънски цигани, но там Европейският съд не взе отношение, а сега се е загрижил за мангалите от Гърмен. Като са им толкова мили, да си ги приберат в Страсбург, ги ева у авропейците смотани!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 18 юли 2015 22:12

,,САЩ все още се бори за свобода и независимост'' Барак Обама 4 юли 2015г.,,Обиколих 53 щата,мисля че ми остават още 4'' ,реч на кандидат президент''.Нашите врагове са инотативни,ние също.Те не спират да намират начини да вредят на държавата,народа ни и демокрацията.Ние също.Дордж Буш младши 2004г.

mirodes
Контакти:

Мнениеот mirodes » 18 юли 2015 22:21

Кашчей написа:
mirodes написа:В статията действително пише 10 милиона евро/признавам си,че съм сгрешил сумата/.Колко точно са никой не знае със сигурност.

С други думи, Русия има интереси в определени държави, докато САЩ имат интереси във всички държави и затова се месят навсякъде по света.
Днес четох много готина обява (виц, естествено):
-Намерете достатъчно добър повод за САЩ, за да нападнат държава, която има нефт и получете отстъпка за зареждане в бензиностанциите в САЩ 8-)
Всъщност, много ми е любопитно кои енергийни проекти са изгодни за България, може би договорите с тецовете на GE, на които плащаме, дори и да не работят?! Или е изгодно държавата да не може да упражни вътрешно право, защото от някакъв европейски съд решили, че се нарушават човешки права? Откак сме в тоя прословут ЕС само за права на цигани, мюсюлмани и обратни се говори, а за правата на обикновеният, работещ и плащащ си задълженията редови българин и християнин-тцъ! Французите изгониха напълно законно хиляди наши и румънски цигани, но там Европейският съд не взе отношение, а сега се е загрижил за мангалите от Гърмен. Като са им толкова мили, да си ги приберат в Страсбург, ги ева у авропейците смотани!

Договорите за тецовете са с частни фирми,за разлика от договора с Газпром,която е руска държавна фирма.Освен това тецовете осигуряват работа на мини Марица-изток.Добиваните от тези мини въглища не могат да се продадат на световните пазари на висока цена,защото са много ниско калорични.Без тецовете и мините трябва да спрат да работят.
Що се отнася до това,че се говорило само за права на цигани,педали и мюсолмани-наистина само се говори.Това,че някой нещо си е казал,не значи ,че е задължил държавата ни да го направи.Такива случаи се преекспонират в медиите.откакто сме в ЕС стандарта ни на живот се е подобрил значително.ако не вярваш покарай автомобила си един ден по пътищата на страната.ще видиш ,че навсякъде трафикът е сериозен-тия коли не вървят с въздух.Моята заплата е два пъти по-висока от 2006г.И правата на българите са много по-големи отколкото преди 2007г.Ако теб не те бърка питай милионите дето работят в страни от ЕС дали сега,когато могат да работят легално е по-добре или преди,когато бяха нелегални.
След влизането в ЕС се подобри инфраструкутурата.В квартала,където живея ни направиха канализация,каквато нямаше преди,смениха водопроводните тръби и асфалтираха улиците със средства от фондовете на ЕС.Да не говорим,че метрото и магистралите също се построиха със средсва от фондовете на ЕС.

Chervenoarmeetz
Контакти:

Мнениеот Chervenoarmeetz » 18 юли 2015 23:32

В България диктатурата е къде къде по силна! Предателски правителства издигат паметници на изверги от СССР, а няма ни един паметник на истинския приятел на България от втората световна война! Човекът освободил от гръцло и сръбско робство около 5 милиона българи и въпреки предателската политика на Борис трети върнал на България поне 48 000 квадратни километра, а българските войски са били в поне още 40 000! Когато някой бпядиса като Дядо Мраз статуята на един мръсен комуняга (Благоев)патриотите са арестувани и бити от продажната полиция! Разни Сидерохлувци, Местанци. Миковци, Велизар Енчевци, Цацаровци, Първаноглувци и т.н.т. продават българските интереси за 3 сребърника! Защо не се намери един достоен политик да тропне по масата и да каже стига на гръцките изверги! Те са окупирали над 60 000 квадратни километра бъ;гарска територия, България им дава (по днешем курс) поне 20 000 000 000 долара! Заради тях и предателите Симеон и пръмовижа затворихме предсрочно реакторите си! Като не им харесва на гърчолята да си ходят в Африка, а територията да се подели 50 н 50 между Германия и България!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 19 юли 2015 23:47

aleksandrov77 написа:Туристи и местни жители се снимали пред гипсовия бюст с тегло около 40 кг, инсталиран преди изгрев слънце в парка Форт Грийн. Бюстът бил поставен на колона от мемориал на 11 500 американски военнопленници, загинали в плен на британски кораби през Войната за независимост (1775-1783 г.).

Естествено, че ще я махнат, погледни къде са я сложили. Това си е чиста провокация и заяждане, нищо повече.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 19 юли 2015 23:57

Кашчей написа:
aleksandrov77 написа:
Кашчей написа:Относно Александров 77-аз вчера ясно заявих подозренията си, че е антируски трол, защото с писанията си само провокира неодобрение и (понякога) откровена омраза. Имам позната от Варна, която е завършила в Москва, в Ломоносов, и знае отлично руски, а е учила там преди Александров. Освен, че знае руски, знае и да пише и то много добре и аргументирано, без да повтаря едно и също почти постоянно. Че на тоя в подписа му имаше две грешки в руския текст, има и една в българския текст, но не му пука явно, че и български не знае достатъчно добре :mrgreen:

За твое сведение - никой не ми плаща!
Като видях САЩ и техните подгласници от ЕС какви неща свършиха с България ги мразя силно признавам си!
Че ги мразя от дъното на душата си - не отричам! Не отричам , че от време на време се паля и вживявам в коментарите си, особено когато става въпрос за САЩ и техните клакьори от ЕС!
А ти търсиш да се заядеш за най-малкото нещо с мен!
[offtopic]Къде ми е грешката според теб в подписа! Айде кажи я като си токова умен! За най-малкото гледаш да се заядеш с мен![/offtopic]

СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРА НА САЩ!

КошмарЪТ на САЩ!

Е, той нали много мрази гейовете и еднополовата любов, нормално е да не умее да борави с членовете.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 20 юли 2015 16:16

Captain Stottlemeyer написа:
aleksandrov77 написа:...Малка група творци постави бюст на Едуард Сноудън в парк на Бруклин в Ню Йорк, но властите бързо го махнаха, предаде БТА.
Туристи и местни жители се снимали пред гипсовия бюст с тегло около 40 кг, инсталиран преди изгрев слънце в парка Форт Грийн. Бюстът бил поставен на колона от мемориал на 11 500 американски военнопленници, загинали в плен на британски кораби през Войната за независимост (1775-1783 г.)...

Това е същото, ако друга група "творци" си позволи да постави гипсов бюст на съветския шпионин - предателя Владимир Заимов пред Паметника на незнайния воин до базиликата "Света София"... 8-)

Предателя на кого - Тристранния пакт :?: Другарю милиционер, генерал Заимов е бил против влизането на България в Тристранния пакт и е давал информация за въоръжението и размера немската армия на наша територия :!: От позицията на историята и стореното от Хитлер и Вермахта, човека си е бил прав ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Свободна зона”