damyanov1963 написа:Често съм си задавал този въпрос - Каво означава "Да превъзмогнеш себе си?"
Да тръгнеш с/у себе си, като проявиш достойнство и великодушие, с което да покажеш, че не си като другите, които са те плюли и ритали в момент на слабост, когато си паднал на земята и няма кой да ти подаде ръка да се изправиш, или да се опиташ да им го върнеш? Та в конкретния случай - Трябва ли сега да се радвам на неуспехите на българските отбори в ЕКТ? Защо ли - ами много просто, защото, когато любимият ми Левски падаше от такива отбори, подигравките на феновете на сегашните му заместници граничеха с шизофреидна истерия. То не бяха определения от типа - Евроидиот, Евроазиатски идиот, Географски откривател и какви ли не още.
Все пак си мисля, че не трябва да падам толкова ниЗко и да се приравнявам с тях. За това ще си призная, че ме е яд за тоталния крах на БГ клубния, че и националния ни футбол.
Дано дочакаме по - добри времена!
Това да не се подиграваш на феновете, чийто отбори отпаднаха рано рано ще е превъзмогване на себе си само ако ти иде отвътре да се подиграваш.
Аз също не се подигравам, но не ми е и в нрава така че не се налага да превъзмогвам себе си. Трябва да го правя ако реша да си правя гавра с някой устат индианец.