Кои са най-опасните наркотици?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
s_X_e

Re: Кои са най-опасните наркотици?

Мнениеот s_X_e » 11 юли 2015 21:54

Всъщност аз се занимавам точно с такива лица и мога да Ви кажа, че до точката (нивото) на пълно пристрастяване се достига доста бавно.
Последните наркотици, от които много хора не могат да се отделят, са интернетът с всичките му социалните мрежи (форуми, фейсбук, туитър) и смартфоните, които се ползват за какво ли не вече!
[center][rimg]http://static.mbclub.bg/forums/public/style_emoticons/default/cska.gif[/rimg]
Още от дете, запали моето сърце, винаги ще бъда верен, аз обичам ЦСКА!
Полудяваме, ние сме армейците! Тази безгранична лудост никога не ще умре!
[/center]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 11 юли 2015 22:01

s_X_e написа:Всъщност аз се занимавам точно с такива лица и мога да Ви кажа, че до точката (нивото) на пълно пристрастяване се достига доста бавно.
Последните наркотици, от които много хора не могат да се отделят, са интернетът с всичките му социалните мрежи (форуми, фейсбук, туитър) и смартфоните, които се ползват за какво ли не вече!

Значи все пак разбираш какво имам предвид. :)

Потребителски аватар
s_X_e

Мнениеот s_X_e » 11 юли 2015 22:02

Всичко трябва да се стопира, докато е в ранен стадий. Това е истината.
[center][rimg]http://static.mbclub.bg/forums/public/style_emoticons/default/cska.gif[/rimg]
[/center]

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 11 юли 2015 22:04

Аз съм "за" да слагат черни надписи на картоните по хамбургерите и на бутилките с газирано, защото те са по-пристрастяващи от някои наркотици.
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 11 юли 2015 22:18

becks32milan написа:Аз съм "за" да слагат черни надписи на картоните по хамбургерите и на бутилките с газирано, защото те са по-пристрастяващи от някои наркотици.

Кво означава черен надпис? А ако те хванат с щипка омайваща чубрица, направо ти ебават майката, ако не снасяш златни яйца или нямаш връзки. Който обаче иска да живее стрейт едж, по християнски, по мюсюлмански, по най-екологичния начин, по най-здравословния начин, няма проблем, пичове, само акъл аз как да живея не искам да ми давате, след като с нищо и на никого лошо не съм направил.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 11 юли 2015 22:20

s_X_e написа:Всичко трябва да се стопира, докато е в ранен стадий. Това е истината.

Тоест? Забраните нищо не решават, иначе да забраняват всичко, връщаме се към първобитно-общинния строй и всеки да си пази пещерата.

Потребителски аватар
s_X_e

Мнениеот s_X_e » 11 юли 2015 22:21

diplomat написа:
becks32milan написа:Аз съм "за" да слагат черни надписи на картоните по хамбургерите и на бутилките с газирано, защото те са по-пристрастяващи от някои наркотици.

Кво означава черен надпис? А ако те хванат с щипка омайваща чубрица, направо ти ебават майката, ако не снасяш златни яйца или нямаш връзки. Който обаче иска да живее стрейт едж, по християнски, по мюсюлмански, по най-екологичния начин, по най-здравословния начин, няма проблем, пичове, само акъл аз как да живея не искам да ми давате, след като с нищо и на никого лошо не съм направил.

Можете ли да ми обясните този американски термин, който използвате - стрейт едж? Какво означава да го живееш?
Иначе съм съгласен напълно - всеки сам избира как да живее!
[/center]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 11 юли 2015 22:23

s_X_e написа:
diplomat написа:

Можете ли да ми обясните този американски термин, който използвате - стрейт едж? Какво означава да го живееш?
Иначе съм съгласен напълно - всеки сам избира как да живее!

Това е лек бъзик с автора на темата - и аз не съм много запознат, но е някакъв "чист" начин на живот, който той проповядва.

Потребителски аватар
1913SS
Контакти:

Мнениеот 1913SS » 12 юли 2015 08:55

В България има две основни религии. Това е християнство и ислям. Двете никъде не се споменава за пушенето. Това означава, че идва от индианците и индийците. Този лош порок. Следователно трябва да са забранени. Аз не се чувствам индианец или циганин. Алкохол също е забранен в ислям. В християнството е разрешено, но да не се прекалява. Главно вино, защото има символика с божията кръв. Абсолютно съм против синтетиката, особено за бъркачите на дрога в мазета, паланки тем подобни. Пушенето съм също така против, който иска да се трови да не пречи на другите. Алкохола поне си вредиш само на себе си. Единствено него нямам нищо против да е легален както е сега. Пийте с мярка.

Потребителски аватар
1913SS
Контакти:

Мнениеот 1913SS » 12 юли 2015 09:26

1913SS написа:В България има две основни религии. Това е християнство и ислям. Двете никъде не се споменава за пушенето. Това означава, че идва от индианците и индийците. Този лош порок. Следователно трябва да са забранени. Аз не се чувствам индианец или циганин. Алкохол също е забранен в ислям. В християнството е разрешено, но да не се прекалява. Главно вино, защото има символика с божията кръв. Абсолютно съм против синтетиката, особено за бъркачите на дрога в мазета, паланки тем подобни. Пушенето съм също така против, който иска да се трови да не пречи на другите. Алкохола поне си вредиш само на себе си. Единствено него нямам нищо против да е легален както е сега. Пийте с мярка.

друго тези пари, които си дал за дрога, цигарии или алкохол, можем да издържаме сами отборите си. Помислете дрога на ден около 10 кинта, цигари 5 лева и нещо, алкохол 2 кинта и нещо. На месец средно стават около 150 лв. значи всеки пушач или пияч, ако ги отделя тези пари спокойно можем да издържаме един футболен клуб. 1000 фена по 150 лв на фен.За година има бюджет 1 800 000,00 лв.

Имаше едно мото, което бях напълно съгласен, което няма нищо общо с религия или вяра. Не пий, не пуши, не се дрогирай!
Последна промяна от 1913SS на 12 юли 2015 09:35, променено общо 1 път.

Върни се в “Свободна зона”