20 години от геноцида в Сребреница
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: 20 години от геноцида в Сребреница
Елате другата събота в Белоградчишкото село Салаш на събора между сърби и българи .Да видите обикновенните хора от двете страни на границата .
fcb_bg написа:ivan56 написа:fcb_bg написа:Player написа:fcb_bg написа:Хайде ще дам по-лесна задача на Плейъра. Намери линкове в големите медии за цивилните жертви при ударите на Коалицията срещу ИД/ИЛ. Обаче веднага можеш да намериш новини за цивилни жертви при удари на сирийците по позиции на ИД или "умерената опозиция". Върха беше като ги натопиха за химическите атаки.
Продължавате с номера крадеца вика дръжте крадеца значи. Говорехме за жертви преди 20 години на Балканите, а ти изведнъж в днешно време за жертви на ИД. Айде да не се разводняват за пореден път нещата и да се мести тема. Не доказа с нищо, че никъде не са споменати жертви от сръбска страна. Като спориш, даваш аргументи и факти. Ти само хвърли обвинения , без да ги докажеш. В наука има един израз - казал, показал доказал. Всички сме чували за жертви от двете страни и никой не е казал, че няма сръбски. Как така ти обаче от нищото, казваш, че никъде не си чул в медиите за сръбски жертви? И едва ли не само ти ги знаеш. И аз ги знам и то от медиите. Всички медии по света ли си изгледал преди повече от 20 години и прочел та твърдиш това?
Добре, няма да ти давам повече примери от съвремието. Ти намери ли линк в който се споменава нещо друго около годишнината на клането? СНН, ББС... некоя друга "свободна, демократична" медия?
Може би ще отговориш на въпроса защо при наличието на база на миротворци в Сребреница е имало избиване на сърби в околията? Защо Насер Орич е изклал над 1500 сърби, включително жени и деца при наличието на база на ООН в Сребреница? Жени и деца, мамка му!!! В масовия гроб на клането за което е темата има ли трупове на жени и деца?! Къде е геноцида, защото на мен ми прилича на отмъщение за избиването на сърби преди това, а избитите са били само мъже и младежи, които евентуално са могли да бъдат войници. Защо няма жени и деца в масовия гроб като е геноцид?
Шибани въпроси, я да видим има ли изобщо някой да даде отговори.
Защо холнадските каски са предали стотици босненци от базата на сърбите с ясното съзнание какво ще им се случи?
Само моля ти се не ми казвай, че в този конфликт жертвите са фифти фифти,
Нещо много са ви двойни стандартите
Ами не са фифти фифти, ама и "сърбите са виновни" като основна теза не ми допада. Сърбите, та сърбите... Ами другите? 1500 изклани сърби не са ли причина за ответно действие? И това избиване на сърби е било след като ООН обяви зоната около Сребреница за "безопасна зона за цивилни граждани".
Хървати,словенци, бошнаци и сърби НЕ ИСКАХА ДА ЖИВЕЯТ ВЕЧЕ ЗАЕДНО, обаче сърбите не юк Велика Сърбия.
Аз като ти казвам, че са ви двойни стандартите.
Както и да е, можем само да се поучим от грешките и на сърби и на руснаци и да не допускаме това да се случи тук.
Защото колкото и да си лаламе тук, нямаме си и ни най-малка представа какво им е било и на едните и на другите.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
DANS написа:DANS написа:DANS написа:DANS написа:Кашчей написа:DANS написа:Хайде сега, слугите и троловете на ПФР(ПутиноФашисткаРусия), фанарьотите и сърбоманите,
да вземат да ми обяснят, православната "солидарност" която са проявили към своите български братя, гърците, сърбите и руснаците, като са ни вкарали в почти вековна СХИЗМА, само и само за това, че в българско не са искали да служат фанарьотски свещенници, замо за това, че сме искали независима патриаршия!
Отговорете де?
Това говори много![]()
Когато България получава черковна свобода, тя не е съвсем пълна и е екзархия, подчинена на Вселенската патриаршия.
Ако осведомиш форумното братство и кои са "фанарьотите" цена няма да имашДори не си правя илюзия, че знаеш правилната дума и произходът и
![]()
ПП- Остава и да си от Пловдив-направо ще падна от стола
От квартала "Фенер" в Цариград произлиза, "умнико"
Като отвори въпроса за "подчинената" наша Екзархия,
ха сега още въпросчета:
Защо и до днес, БПЦ, е по-низша от "равните" Сръбска ПЦ, Руска ПЦ и Гръцка ПЦ(моля, да се прави разлика между Гръцката ПЦ и Вселенската патриашия, последната наистина е по-старша от БПЦ)?????
Хайде православни "братя", отговорете!
Хайде де, отговорете бе "братя", още чакам!
Аз чакам, чакам, вече час
Ми ай кАжи де, защото аз не знам коя е по-висша и по-нисша, поради простата причина, че не ме вълнува това. Например, ако Патриарх Неофит отиде в Москва, ще целува ли пръстена на патриарх Алексий(или Кирил, че не знам кой е сега)?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- Nikita1313
- Контакти:
Босна си е люлката на радикалния ислям и от там тръгват 89% от терористите.
Велик е Ратко Младић........
Велик е Ратко Младић........
Nikita1313 написа:Сърбите са единствените защитници на православието на Балканите!!!
И точно за това мразят България и я нападат. Така наречените големи православни нападат православна България. Къде видяхте нещо православно християнско в това да нападаш православна страна. А иначе с тези им зверства които направиха сърбите, лепнаха огромно петно на православието по света. И изобщо що за изродщина е да говориш за убийства, изнасилвания и поругавания и православно християнство. Вие освен, че сте русофили, явно сте и сърбофили и нямате никакво уважение към зверски убити хора. Що за фрийк шоу сте? Изроди отвсякъде... Пълно фрийк шоу
saffron написа:Гледах финала до 20 години между Сърбия и Бразилия . В публиката на сърбите имаше български и македонски знамена , хората на другия край на земното кълбо си помагат и се обичат а тука някакви болни мозъци непрестанно насаждат омраза по между ни.
Спрете се бе лумпени! ДАНС ли си? Какво си? , Каквото и да си . Престани да провокираш хората с твоята смотана история . Никой не е искал да убива никого . Нито те са искали да ни убиват , нито ние сме искали да убиваме тях. Като ти наложат да убиваш или да бъдеш убит нямаш избор! Съжалявам за убития брат на пра баба ти . Но живееме в 21 век. От американец или ново-зеландец няма да видиш нищо хубаво , когато си в беда ! Балканеца ще ти помогне винаги и няма да те остави на улицата РАЗБЕРИ го тва с нещото , което наричаш своя глава .
С кого ще ти е по приятно и топло да бъдеш някъде по света? Със сърбин (сърби) или с шиптар (шиптари) с който ще си делиш Македония на по чашка на първата вечер, а на другата ще се чудиш , кво да направиш , преди да те ограбят , съблекат или в най лошия случай да ти клъцнат зелката , докато спиш
Ама нормално. Нали тук в нашия регион трябва постоянно да има търкания. Никой няма нужда от силни Балкани.
Не ги харесвам сърбите, заради шовинизма им и защото считат,че имат по-голяма история от нашата, но никога не съм искал държавата им да се разпада. Все пак Югославия беше някаква алтернатива на неолибералната "утопия".
vlado64 написа:Nikita1313 написа:Сърбите са единствените защитници на православието на Балканите!!!
Глупак и сърбоман!
Нима? Ние как точно защитаваме православието? Щото то на Балканите други православни не останаха- гърците не ги броим, румънците са католици, разни хървати, босненци и т.н. са всичко друго но не и православни...
... и после внезапно си направих секуро.
ivan56 написа:fcb_bg написа:ivan56 написа:fcb_bg написа:Player написа:fcb_bg написа:Хайде ще дам по-лесна задача на Плейъра. Намери линкове в големите медии за цивилните жертви при ударите на Коалицията срещу ИД/ИЛ. Обаче веднага можеш да намериш новини за цивилни жертви при удари на сирийците по позиции на ИД или "умерената опозиция". Върха беше като ги натопиха за химическите атаки.
Продължавате с номера крадеца вика дръжте крадеца значи. Говорехме за жертви преди 20 години на Балканите, а ти изведнъж в днешно време за жертви на ИД. Айде да не се разводняват за пореден път нещата и да се мести тема. Не доказа с нищо, че никъде не са споменати жертви от сръбска страна. Като спориш, даваш аргументи и факти. Ти само хвърли обвинения , без да ги докажеш. В наука има един израз - казал, показал доказал. Всички сме чували за жертви от двете страни и никой не е казал, че няма сръбски. Как така ти обаче от нищото, казваш, че никъде не си чул в медиите за сръбски жертви? И едва ли не само ти ги знаеш. И аз ги знам и то от медиите. Всички медии по света ли си изгледал преди повече от 20 години и прочел та твърдиш това?
Добре, няма да ти давам повече примери от съвремието. Ти намери ли линк в който се споменава нещо друго около годишнината на клането? СНН, ББС... некоя друга "свободна, демократична" медия?
Може би ще отговориш на въпроса защо при наличието на база на миротворци в Сребреница е имало избиване на сърби в околията? Защо Насер Орич е изклал над 1500 сърби, включително жени и деца при наличието на база на ООН в Сребреница? Жени и деца, мамка му!!! В масовия гроб на клането за което е темата има ли трупове на жени и деца?! Къде е геноцида, защото на мен ми прилича на отмъщение за избиването на сърби преди това, а избитите са били само мъже и младежи, които евентуално са могли да бъдат войници. Защо няма жени и деца в масовия гроб като е геноцид?
Шибани въпроси, я да видим има ли изобщо някой да даде отговори.
Защо холнадските каски са предали стотици босненци от базата на сърбите с ясното съзнание какво ще им се случи?
Само моля ти се не ми казвай, че в този конфликт жертвите са фифти фифти,
Нещо много са ви двойни стандартите
Ами не са фифти фифти, ама и "сърбите са виновни" като основна теза не ми допада. Сърбите, та сърбите... Ами другите? 1500 изклани сърби не са ли причина за ответно действие? И това избиване на сърби е било след като ООН обяви зоната около Сребреница за "безопасна зона за цивилни граждани".
Хървати,словенци, бошнаци и сърби НЕ ИСКАХА ДА ЖИВЕЯТ ВЕЧЕ ЗАЕДНО, обаче сърбите не юк Велика Сърбия.
Аз като ти казвам, че са ви двойни стандартите.
Както и да е, можем само да се поучим от грешките и на сърби и на руснаци и да не допускаме това да се случи тук.
Защото колкото и да си лаламе тук, нямаме си и ни най-малка представа какво им е било и на едните и на другите.
И какви бяха грешките на руснаците при разпада на СССР? Коя държава атакуваха и воюваха с нея? Арменци и азери и досега са под напрежение, като сигурно руснаците са виновни, защото са пратили войски там..или пък не са пратили

Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
язе написа:vlado64 написа:Nikita1313 написа:Сърбите са единствените защитници на православието на Балканите!!!
Глупак и сърбоман!
Нима? Ние как точно защитаваме православието? Щото то на Балканите други православни не останаха- гърците не ги броим, румънците са католици, разни хървати, босненци и т.н. са всичко друго но не и православни...
Румънците откога са католици, ъм?
И нещо важно, което се пропуска от много люде, списващи тук-Ние сме Източно-православни, а не само православни. Католиците са Западно-православни-има разлика във вижданията за това как да се служат литургиите, за безбрачието на свещениците, за иконите....много са различията, но не съм чак толкова навътре в божествените дела.
Последна промяна от Кашчей на 11 юли 2015 16:44, променено общо 1 път.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:язе написа:vlado64 написа:Nikita1313 написа:Сърбите са единствените защитници на православието на Балканите!!!
Глупак и сърбоман!
Румънците откога са католици, ъм?
Па да не са православни?

Последна промяна от язе на 11 юли 2015 16:45, променено общо 1 път.
... и после внезапно си направих секуро.