20 години от геноцида в Сребреница

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Re: 20 години от геноцида в Сребреница

Мнениеот Player » 11 юли 2015 15:31

Кашчей написа: Мнее.. аз не мисля, ти също не мислиш, но вървимЕ натам..натам.

Когато е да плюнеш по Русия (в случая Сърбия) си първа писта-сърбите виновни, те зверове, мръсТници и тъ нъ, но когато те питам за същата гражданска война и защо все пак са се били и не сърби едни срещу други-тогава не ти се говори, гърлото те заболява, или ти се схващат пръстите...

Мен ме вълнува България. И мнението за другите страни и това дали да имам мнение за тях, минава през призмата на българската история и интерес. Защо са се били някакви други народи или етноси, които не засягат България по никакво начин, за мен няма никакво значение. Утре може да се сбият Коста Рика и Панама например. И трябва ли да ми пука и да имам мнение и да взимам страна? Конфликти има постоянно по света. Нито ги знам всичките, нито ме вълнуват. Като много знаеш си изложи ти тезата и докажи нещо с нея, щом мислиш че е от голямо значение. Ама да ти отговарям на въпроси, защото така си поискал няма да стане. Престани да се правиш на професор Вучков, че знаеш и разбираш от всичко.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 11 юли 2015 15:35

Player написа:
fcb_bg написа:Хайде ще дам по-лесна задача на Плейъра. Намери линкове в големите медии за цивилните жертви при ударите на Коалицията срещу ИД/ИЛ. Обаче веднага можеш да намериш новини за цивилни жертви при удари на сирийците по позиции на ИД или "умерената опозиция". Върха беше като ги натопиха за химическите атаки.

Продължавате с номера крадеца вика дръжте крадеца значи. Говорехме за жертви преди 20 години на Балканите, а ти изведнъж в днешно време за жертви на ИД. Айде да не се разводняват за пореден път нещата и да се мести тема. Не доказа с нищо, че никъде не са споменати жертви от сръбска страна. Като спориш, даваш аргументи и факти. Ти само хвърли обвинения , без да ги докажеш. В наука има един израз - казал, показал доказал. Всички сме чували за жертви от двете страни и никой не е казал, че няма сръбски. Как така ти обаче от нищото, казваш, че никъде не си чул в медиите за сръбски жертви? И едва ли не само ти ги знаеш. И аз ги знам и то от медиите. Всички медии по света ли си изгледал преди повече от 20 години и прочел та твърдиш това?

Добре, няма да ти давам повече примери от съвремието. Ти намери ли линк в който се споменава нещо друго около годишнината на клането? СНН, ББС... некоя друга "свободна, демократична" медия?
Може би ще отговориш на въпроса защо при наличието на база на миротворци в Сребреница е имало избиване на сърби в околията? Защо Насер Орич е изклал над 1500 сърби, включително жени и деца при наличието на база на ООН в Сребреница? Жени и деца, мамка му!!! В масовия гроб на клането за което е темата има ли трупове на жени и деца?! Къде е геноцида, защото на мен ми прилича на отмъщение за избиването на сърби преди това, а избитите са били само мъже и младежи, които евентуално са могли да бъдат войници. Защо няма жени и деца в масовия гроб като е геноцид?
Шибани въпроси, я да видим има ли изобщо някой да даде отговори.
Защо холнадските каски са предали стотици босненци от базата на сърбите с ясното съзнание какво ще им се случи?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 11 юли 2015 15:48

DANS написа:
DANS написа:
Кашчей написа:
DANS написа:Хайде сега, слугите и троловете на ПФР(ПутиноФашисткаРусия), фанарьотите и сърбоманите,

да вземат да ми обяснят, православната "солидарност" която са проявили към своите български братя, гърците, сърбите и руснаците, като са ни вкарали в почти вековна СХИЗМА, само и само за това, че в българско не са искали да служат фанарьотски свещенници, замо за това, че сме искали независима патриаршия!

Отговорете де?

Това говори много :mrgreen:
Когато България получава черковна свобода, тя не е съвсем пълна и е екзархия, подчинена на Вселенската патриаршия.
Ако осведомиш форумното братство и кои са "фанарьотите" цена няма да имаш :mrgreen: Дори не си правя илюзия, че знаеш правилната дума и произходът и :mrgreen:

ПП- Остава и да си от Пловдив-направо ще падна от стола :mrgreen:

От квартала "Фенер" в Цариград произлиза, "умнико" :mrgreen:

Като отвори въпроса за "подчинената" наша Екзархия,

ха сега още въпросчета:

Защо и до днес, БПЦ, е по-низша от "равните" Сръбска ПЦ, Руска ПЦ и Гръцка ПЦ(моля, да се прави разлика между Гръцката ПЦ и Вселенската патриашия, последната наистина е по-старша от БПЦ)?????

Хайде православни "братя", отговорете!

Хайде де, отговорете бе "братя", още чакам!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 11 юли 2015 15:51

fcb_bg написа: Добре, няма да ти давам повече примери от съвремието. Ти намери ли линк в който се споменава нещо друго около годишнината на клането? СНН, ББС... некоя друга "свободна, демократична" медия?
Може би ще отговориш на въпроса защо при наличието на база на миротворци в Сребреница е имало избиване на сърби в околията? Защо Насер Орич е изклал над 1500 сръбски жени и деца при наличието на база на ООН в Сребреница?
Защо холнадските каски са предали стотици босненци от базата на сърбите с ясното съзнание какво ще им се случи?

Не разбирам защо изведнъж поиска отговор на този въпрос точно сега и точно тук и защо си мислиш, че това е мястото да го намериш? Вие русофилите все изведнъж искате някой да ви отговори на този или онзи въпрос на момента, все едно хората знаят всичко станало по света и са длъжни да ви отговорят. Някакви ченгеджийски номера въртите постоянно. Иначе като отиваш да убиваш хора, е нормално и да загубиш и ти. Най-малкото хората искат отмъщение за загубени близки хора. На война като на война. Или си мислиш че сърбите имат правото и свободата да колят и бесят и отсреща да ги гледат мирно? И защо изобщо ти пука за сърбите най вече? Клали са ни нас, да ги колят и тях. Всичко се връща на този свят и няма нищо случайно.

vlado64
Контакти:

Мнениеот vlado64 » 11 юли 2015 15:53

Player написа:Чехия и Словакия се разделиха тихо и мирно на отделни държави. И сега всичко е наред там. Защо Сърбия не позволи на другите страни от Югославия да се отделят така? Пращаха им армия типично по съветски модел. Ако бяха направили както чехите, нямаше да имат никакви проблеми. Вината си е само тяхна. Който вади нож, от нож умира. Това стана с Югославия. Общото между СССР И Югославия е че както само Русия си припознава успехите на СССР за свой, така и Сърбия с Югославия. Което доказва, че това не са никакви съюзи, а терор и подчинение над по-слабите и малките.

Браво много точно казано .

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 11 юли 2015 15:54

fcb_bg написа:
Player написа:
fcb_bg написа:Хайде ще дам по-лесна задача на Плейъра. Намери линкове в големите медии за цивилните жертви при ударите на Коалицията срещу ИД/ИЛ. Обаче веднага можеш да намериш новини за цивилни жертви при удари на сирийците по позиции на ИД или "умерената опозиция". Върха беше като ги натопиха за химическите атаки.

Продължавате с номера крадеца вика дръжте крадеца значи. Говорехме за жертви преди 20 години на Балканите, а ти изведнъж в днешно време за жертви на ИД. Айде да не се разводняват за пореден път нещата и да се мести тема. Не доказа с нищо, че никъде не са споменати жертви от сръбска страна. Като спориш, даваш аргументи и факти. Ти само хвърли обвинения , без да ги докажеш. В наука има един израз - казал, показал доказал. Всички сме чували за жертви от двете страни и никой не е казал, че няма сръбски. Как така ти обаче от нищото, казваш, че никъде не си чул в медиите за сръбски жертви? И едва ли не само ти ги знаеш. И аз ги знам и то от медиите. Всички медии по света ли си изгледал преди повече от 20 години и прочел та твърдиш това?

Добре, няма да ти давам повече примери от съвремието. Ти намери ли линк в който се споменава нещо друго около годишнината на клането? СНН, ББС... некоя друга "свободна, демократична" медия?
Може би ще отговориш на въпроса защо при наличието на база на миротворци в Сребреница е имало избиване на сърби в околията? Защо Насер Орич е изклал над 1500 сърби, включително жени и деца при наличието на база на ООН в Сребреница? Жени и деца, мамка му!!! В масовия гроб на клането за което е темата има ли трупове на жени и деца?! Къде е геноцида, защото на мен ми прилича на отмъщение за избиването на сърби преди това, а избитите са били само мъже и младежи, които евентуално са могли да бъдат войници. Защо няма жени и деца в масовия гроб като е геноцид?

Само моля ти се не ми казвай, че в този конфликт жертвите са фифти фифти,
Нещо много са ви двойни стандартите
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 11 юли 2015 15:58

20 години от кое? Лека им пръст на умрелите! Не бива да се спекулира с човешки трагедии. Що народ натрупа дивиденти покрай тази история, но нито една сериозна и авторитетна медия не посмя да говори за ето това:

http://www.wikileaks-forum.com/the-deni ... lie/20032/

Гледайте клиповете на своя отговорност!

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 11 юли 2015 16:02

ivan56 написа:
fcb_bg написа:
Player написа:

Само моля ти се не ми казвай, че в този конфликт жертвите са фифти фифти,
Нещо много са ви двойни стандартите

Ами не са фифти фифти, ама и "сърбите са виновни" като основна теза не ми допада. Сърбите, та сърбите... Ами другите? 1500 изклани сърби не са ли причина за ответно действие? И това избиване на сърби е било след като ООН обяви зоната около Сребреница за "безопасна зона за цивилни граждани".
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 11 юли 2015 16:06

vlado64 написа:
Player написа:Чехия и Словакия се разделиха тихо и мирно на отделни държави. И сега всичко е наред там. Защо Сърбия не позволи на другите страни от Югославия да се отделят така? Пращаха им армия типично по съветски модел. Ако бяха направили както чехите, нямаше да имат никакви проблеми. Вината си е само тяхна. Който вади нож, от нож умира. Това стана с Югославия. Общото между СССР И Югославия е че както само Русия си припознава успехите на СССР за свой, така и Сърбия с Югославия. Което доказва, че това не са никакви съюзи, а терор и подчинение над по-слабите и малките.

Браво много точно казано .

Да, "екзактно" е, както би се изразил "Настрадин ходжа" - агент Павел, наричан още и другаря Зидаров! :mrgreen:
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
Nikita1313
Контакти:

Мнениеот Nikita1313 » 11 юли 2015 16:14

Сърбите са единствените защитници на православието на Балканите!!!

Върни се в “Свободна зона”