marmi52 написа::mrgreen:
Само глупци и наивници, с каквито за съжаление вече е пълно и сред младите хора, могат да вярват, че един обикновен студент е създал "Фейсбук" без помощта и услужливото съдействие на службите ...![]()
Светът се превръща в един глобален "Биг Брадър", който обаче няма да е с щастлив край като телевизионното шоу, което всички сме гледали ! ...
Контролът над всичко, дори и над най-личното, ще доведе само и единствено до нова, но този път далеч по-страховита диктатура на тези, които го притежават !![]()
Съсредоточаването на огромна власт в ръцете на шепа хора, каквото всъщност представлява самата Глобализация гарнирано с масово следене, подслушване и контрол над всичката информация няма как да не се изроди в нова чудовищна система, далеч по-зловеща от познатите досега в човешката история ...![]()
Запомнете това и се молете да не съм прав ... !
Поздравявам авторът на темата за трезвия поглед върху живота, въпреки празниците, които ни заливат отвсякъде ! ...
Много си прав- радвам се, че има мислещи хора...Смейте ми се, подигравайте се, но края на света наближава....Ако не вярвате- четете откровението на Йоан.....
Интересувайте се и не бъдете слепи.....Вижте, че за има , няма 4,5 години все повече затягат системата и искат да се регистрираш- домови книги, сега искат да си дам личните данни като имам прима карта за да продължа да имам номер и да мога да си ползвам gsma...От какъв зор, да не съм престъпник...Под предлог, че уж за да хващат престъпниците- всичко го правят под предлог, че милеят за нас, а истината е другаде.... На никой не му пука за хората,напротив....И на въдицата се хващат- много, ама страшно много хора....
От тази година правителството на Бате ви Бойко прие една клауза и даде още повече права на НСБОП да се вре в корепсондецнията ни- от какъв зор ли? Ще ви кажа- пак конспирация, прави се профил на всеки един от нас...Ако искате вярвайте, ако искате не- то си е за вас.....Нещата се случват пред нас, а ние се правим на слепи и глухи, явно така сме устроени....
И още едно нещо- замислете се от какъв зор тярвба да слагаме чипове на кучетата си- а вече за да си регистрираш домашния любимец е задължително...Как кучетата ни си живееха и без чип...
Замислете се колко зачестиха нападенията на кучета и длаи има връзка това с чиповете....Препдолагам пак ще се изсмеете- смейте се то си е за вас...Ама над 5 хиляди години от историята на човечеството кучетата досега не са били с чипове и някак си не е бил такъв проблем....
Почва се с кучетата, ще с епродължи и с хората... И както вече казах- това навлезе в САЩ, те и по телевизията са го давали....
Замислете се защо за има няма 10 години ще си сменяме ПРИНУДИТЕЛНО личните карти за 3 път, с все повече информация в тях, а отскоро и с биометрични данни .......
И така нататък,и така натаък....