Facebook играчка на ЦРУ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Facebook играчка на ЦРУ?

Мнениеот MORSKI » 25 дек 2009 18:03

marmi52 написа::mrgreen:

Само глупци и наивници, с каквито за съжаление вече е пълно и сред младите хора, могат да вярват, че един обикновен студент е създал "Фейсбук" без помощта и услужливото съдействие на службите ... :evil:
Светът се превръща в един глобален "Биг Брадър", който обаче няма да е с щастлив край като телевизионното шоу, което всички сме гледали ! ...
Контролът над всичко, дори и над най-личното, ще доведе само и единствено до нова, но този път далеч по-страховита диктатура на тези, които го притежават ! :evil:
Съсредоточаването на огромна власт в ръцете на шепа хора, каквото всъщност представлява самата Глобализация гарнирано с масово следене, подслушване и контрол над всичката информация няма как да не се изроди в нова чудовищна система, далеч по-зловеща от познатите досега в човешката история ... :evil:
Запомнете това и се молете да не съм прав ... !

Поздравявам авторът на темата за трезвия поглед върху живота, въпреки празниците, които ни заливат отвсякъде ! ... ;)

Много си прав- радвам се, че има мислещи хора...Смейте ми се, подигравайте се, но края на света наближава....Ако не вярвате- четете откровението на Йоан.....
Интересувайте се и не бъдете слепи.....Вижте, че за има , няма 4,5 години все повече затягат системата и искат да се регистрираш- домови книги, сега искат да си дам личните данни като имам прима карта за да продължа да имам номер и да мога да си ползвам gsma...От какъв зор, да не съм престъпник...Под предлог, че уж за да хващат престъпниците- всичко го правят под предлог, че милеят за нас, а истината е другаде.... На никой не му пука за хората,напротив....И на въдицата се хващат- много, ама страшно много хора....

От тази година правителството на Бате ви Бойко прие една клауза и даде още повече права на НСБОП да се вре в корепсондецнията ни- от какъв зор ли? Ще ви кажа- пак конспирация, прави се профил на всеки един от нас...Ако искате вярвайте, ако искате не- то си е за вас.....Нещата се случват пред нас, а ние се правим на слепи и глухи, явно така сме устроени....

И още едно нещо- замислете се от какъв зор тярвба да слагаме чипове на кучетата си- а вече за да си регистрираш домашния любимец е задължително...Как кучетата ни си живееха и без чип...
Замислете се колко зачестиха нападенията на кучета и длаи има връзка това с чиповете....Препдолагам пак ще се изсмеете- смейте се то си е за вас...Ама над 5 хиляди години от историята на човечеството кучетата досега не са били с чипове и някак си не е бил такъв проблем....

Почва се с кучетата, ще с епродължи и с хората... И както вече казах- това навлезе в САЩ, те и по телевизията са го давали....

Замислете се защо за има няма 10 години ще си сменяме ПРИНУДИТЕЛНО личните карти за 3 път, с все повече информация в тях, а отскоро и с биометрични данни .......

И така нататък,и така натаък....
Последна промяна от MORSKI на 25 дек 2009 18:12, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 25 дек 2009 18:05

Авторът на темата е абсолютно прав. Не е възможно и тук да не са замесени службите. Светът се е превърнал в една огромна ченгеджийница. Само много наивни хора не виждат, че целия свят се управлява от всякакви ченгета, шпиони и агенти. Всъщност винаги е било така, но май сега в 21 век вече размерите на това следене на хора и източване на информация минава всякакви граници. Както в България винаги са ни управлявали ченгета, така и света се ръководи от тях.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

redkiko4
Контакти:

Мнениеот redkiko4 » 25 дек 2009 18:28

и кои ви кара да влизате зорлем в феисбук?

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 25 дек 2009 18:31

redkiko4 написа:и кои ви кара да влизате зорлем в феисбук?

Не е само фейсбук бе пич, той е прашинка в пепелта...Ти прочете ли ми мнението? Или си го подминал, защото е дълго...Или си го прочел отгоре- отгоре - или си поредния изсмял се, който се смята за недосегаем и отрича всичко което се случва около него....
Аз нямам и няма да си правя фейсбук, но ще ми се наложи да си регситрирам данните за да продължа да имам сегашния си gsm номер нали..... И т.н.......

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Мнениеот ndrangheta » 25 дек 2009 18:46

Е не, това с откровението на Йоан ме издразни адски много.
Верно е Коледа, ама защо си налагаш религиозния фанатизъм във форума?
Откъде тръгна спора, докъде стигнахме.
Вярвай си в каквото си искаш, в т.ч. и че Библията трябва да се чете буквално, но недей с тия опити да плашиш хората.
Аз съм дал точно толкова данни във Фейсбук, колкото съм преценил за разумно.
Ясно ми е, че едни печени ченгета ако се хванат сериозно ще ми разберат и най-съкровените тайни, обаче това е положението.
Да, има неща с които съм съгласен. Да, светът върви към все повече полицейщина и контрол с цел масовката да е тъпа и лесно манипулируема, а върхушката да си върти дейността. Не ни остава нищо друго, освен да драпаме извън масовката. Как става това - ми с повече образование и с по-малко телевизия.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

just_marto
Контакти:

Мнениеот just_marto » 25 дек 2009 18:53

Никой не ви кара да давате актуална информация за Вас по тези сайтове.Само мноого глупави хора биха оставили Дата на раждане и т.н....

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 25 дек 2009 18:58

ndrangheta написа:Е не, това с откровението на Йоан ме издразни адски много.
Верно е Коледа, ама защо си налагаш религиозния фанатизъм във форума?
Откъде тръгна спора, докъде стигнахме.
Вярвай си в каквото си искаш, в т.ч. и че Библията трябва да се чете буквално, но недей с тия опити да плашиш хората.
Аз съм дал точно толкова данни във Фейсбук, колкото съм преценил за разумно.
Ясно ми е, че едни печени ченгета ако се хванат сериозно ще ми разберат и най-съкровените тайни, обаче това е положението.
Да, има неща с които съм съгласен. Да, светът върви към все повече полицейщина и контрол с цел масовката да е тъпа и лесно манипулируема, а върхушката да си върти дейността. Не ни остава нищо друго, освен да драпаме извън масовката. Как става това - ми с повече образование и с по-малко телевизия.

Нищо не си налагам, а отговарям на тея които се смеят ...Никого в нищо не се опитвам да убедя, ти сам не стигнеш ли до някои изводи, никой не може да те накара, а и не трябва, не това е смисъла на вярата....Не ме познаваш за да знаеш какво се опитвам да постигна....

тези които не вярват в нищо по принцип са по-склонни да си налагат мнението над нас вярващите....

То си е за плашене това което се случва- теб, ако не ти пука, ок....Още по-зле....

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 25 дек 2009 19:00

:mrgreen:

Най-страшното на новата диктатура или така наречения Нов Световен Ред, за който вече работят повечето правителства в света е това, че вероятно той ще продължи много по-дълго, отколкото познатите досега диктатури ! :evil:
Не искам да влизам в спорове дали ги е имало или не, но фашизмът и комунизмът като диктатури са просъществували от няколко години до няколко десетилетия ...
Причините за това са много, но основните са в това,че не са били наложени в глобален мащаб, както това ще стане с Новия Световен Ред и това, че може свободата на хората да е била ограничена, но не са владеели мисълта им ... или поне на повечето от хората !
Ужасяващото в случая е това , че вече владеят мисленето на хората и така го манипулират чрез средствата за масова манипулация (а не информация !), че да приемеш това, което ТE искат да мислиш като свое мислене ...
Страшно е, но е факт ! Огромната маса от хората вече нямат собствено мислене ! Те повтарят механично това, което им се повтаря ежедневно по телевизията и другите медии ...

Именно, защото ще владее съзнанието на хората Новият Световен Ред ще просъществува много по-дълго от предишните системи ... Дори вечно ! ... :evil:
А тези регистрации, изискване на лични данни навсякъде, подслушване, следене и контрол под всякаква форма са просто основите, върху които ще стъпва така наречения Нов Световен Ред ! :evil:
Последна промяна от marmi52 на 29 дек 2009 15:55, променено общо 1 път.
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
Gunners
Контакти:

Мнениеот Gunners » 25 дек 2009 19:10

just_marto написа:Никой не ви кара да давате актуална информация за Вас по тези сайтове.Само мноого глупави хора биха оставили Дата на раждане и т.н....

Много правилно. Аз затова съм под друго име във фейсбук и с друга дата на раждане.

Иначе, не че няма да ни имат сега данните като сменят паспортите и личните карти и като ни имат даже и ириса на окото. Така, че вече няма скрито покрито навсякъде..
Изображение

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 25 дек 2009 19:29

:mrgreen:

И понеже някой ни упрекват, че било Коледа и празници и не било време за такива теми ще дам само един пример :
В момента, докато си пиша във форума на "Гонг" слушам и едно музикално радио онлайн ... Та по това музикално радио, което също би трябвало да весели хората в тези празнични дни през 15-20 минути в рекламния блок се повтаря една и съща "реклама" : ""Глобул" ви напомня, че до 31 декември трябва да регистрирате картата си с предплатени услуги ... ! ":evil:
Така че, докато вие хапвате и пийвате доволни от празниците, други не спират да ви кроят шапката подгатвяйки времената на тотален контрол и липса на всякакво лично пространство ... :evil:
Тук идва и мястото на чиповете, които рано или късно ще се опитат да ни поставят "за наше добро" ... :lol: Нали всичко се прави в името на нашата безопасност и нашето добро ! ... ;) :lol:
То и всички пътища към ада са застлани с добри намерения, ама тежко му на този, който попадне в него ... ! ;)
Последна промяна от marmi52 на 25 дек 2009 19:31, променено общо 1 път.
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Върни се в “Свободна зона”