Защо Ботев видя българските русофили като фекалии от дръглив

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
petar123
Контакти:

Re: Защо Ботев видя българските русофили като фекалии от дръ

Мнениеот petar123 » 06 юли 2015 09:49

Българските национални герои затова са били БЪЛГАРСКИ национални герои, защото са се борили за нова, самостоятелна и силна България, а не са се изявявали като русофили, американофили, сорософили, германофили и всякви други фили. Като чета коментарите тук, виждам колко прав е бил цар Борис ІІІ, когато е казал, че само той е българофил в родината ни... :( Всеки ден виждам хиляди "защитници" на Сорос, Путин, Русия, Америка и тъй насетне. Кога ще видя български такива не ми е много ясно :(

europefan
Контакти:

Мнениеот europefan » 06 юли 2015 11:21

aleksandrov77 написа:
nghcvth написа:Без да съм русофил, само искам да ви питам- ако Русия не бе дошла да се бори със "законната османска власт" сега в коя държава щяхме да се намираме? То бива, бива, ама тъпотиите на някои минават всякакви граници. Препоръчвам ви да четете агента от ДС Иво Инжев, който няма друга занимание, освен на плюва Русия.

Ако не беше ни ОСВОБОДИЛА Русия от 500 годишно Османско рообство, сега щяхме да носим турски имена и да пишем на турски в този форум!
Аз лично съм благодарен на Русия , че ни помогна в много важен момент , дано и сега ни освободи от колониалното робство на САЩ и техните подлоги от ЕС!

Alexandrov, искам да те попитам, ама без заяждане и друг подтекст - Русия, като ни обича толкова много и ни помага, защо отцепи Македония от България и защо насилствено я направи сръбска провинция? Иска ми се да се запозная с мнението ти по този въпрос.

За таврийските българи няма да казвам нищо.
Winter is coming!

Klaatu
Контакти:

Мнениеот Klaatu » 06 юли 2015 12:03

Ботев е бил анархист и като такъв е бил противник на Царска Русия и изобщо на всякакъв вид държавно устройство със силно изразена йерархична структура. Като си говорим за убежденията му, авторът на темата да каже нещо и за "Смешен плач", че малко избирателно използва Ботев за пропагандните си клишета.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 06 юли 2015 13:31

Само че на финала идва руската армия и помага за освобождението. Нека си представим, че в момента е 1800 година и Русия не съществува. Как ли би се развило нашето робство?
Левски не е доживял освобождението, така че няма как да предполагаме какво е щял да каже или мисли. То по принцип е доста надменно да слагаме думи в устите на героите ни, които те не са изрекли.

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 07 юли 2015 01:17

Nuke написа:Само че на финала идва руската армия и помага за освобождението. Нека си представим, че в момента е 1800 година и Русия не съществува. Как ли би се развило нашето робство?
Левски не е доживял освобождението, така че няма как да предполагаме какво е щял да каже или мисли. То по принцип е доста надменно да слагаме думи в устите на героите ни, които те не са изрекли.

+1
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Върни се в “Свободна зона”