Проблем с уиндоуса
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- levskar_95
- Контакти:
Re: Проблем с уиндоуса
Абсолютно възможно е тогава хардът да издава багажа.....
Мачът е толкова значим за българския футбол не заради това, че е влязъл в репертоара на агитката на Левски, а защото дори Би Би Си отбелязва успеха на сините с думите: "Отборът на народа победи отбора на властта със 7:2."

Офтопик:
- Drunken_Master
- Контакти:
Volume is clean...след чекването !?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

- CSKA_1948_
- Контакти:
Пичага, Windows XP отдавна е спрян от поддръжка, та не знам защо се мъчиш с антична ОС?
Ако лаптопчето е с по-слаби параметри слагай един Windows 7 x64 (ако си повече от 3ГБ РАМ) или x86 (ако си с под 3ГБ РАМ) Home Edition и си свиркай.
Ако лаптопчето е с по-слаби параметри слагай един Windows 7 x64 (ако си повече от 3ГБ РАМ) или x86 (ако си с под 3ГБ РАМ) Home Edition и си свиркай.
veselinsk написа:Drunken_Master написа:stg333 написа:имаш проблем с паметта или по вероятно с хард диска, отиди на сервиз щото сам няма да се оправиш и има готовност за смяна на хард диск
втасахме я...
Нищо не си втасал чак толкова, можеш да си намериш втора ръка хард или памет за по 15-20 лв. Изобщо не ходи във фирми, които ще те одрусат между 30 и 50 лв за елементарни неща. А харддиск или памет на лаптоп можеш много лесно да видиш как се сменят в интернет - елементарно е. Все пак първо пусни проверка на харддиска за лоши сектори и след това проверка на рам-а за грешки.
Елементарни за някои. В България затова сме стигнали до тук-всеки иска да спести пари от всичко и си го прави сам, но не може да го направи добре и става тя една...
Никой не се е родил научен, ама е срамота за елементарни операции да не си ги свършиш сам при условие,че в днешно време интернет е тъпкан с тонове информация, трябва само да си го намериш. Да дадеш 30 кинта да развият 6 болтчета и да махнат един капак за смяна на диск е просто смехотворно.
@Drunken Master
Как точно я пусна тая проверка и след като свърши изписа ли ти "0 kb in bad sectors" изрично?
Ако не си - следвай процедурата тук
https://support.microsoft.com/en-us/kb/315265
@Drunken Master
Как точно я пусна тая проверка и след като свърши изписа ли ти "0 kb in bad sectors" изрично?
Ако не си - следвай процедурата тук
https://support.microsoft.com/en-us/kb/315265

Пич, нищо ти няма на компютърчето!
Простата истина е, че Майкрософт е собственик, не само на Уиндолс ами и на Скайп!
И въпреки, че спряха поддръжката на ХР, то не са спряли да сканират кой е с пиратско копие!
Та в това е проблема!
Разкрит си!
Ако отидеш в компютърна фирма, ще ти решат проблема!
Ако можеш сам, то премини към 7-ца!
Простата истина е, че Майкрософт е собственик, не само на Уиндолс ами и на Скайп!
И въпреки, че спряха поддръжката на ХР, то не са спряли да сканират кой е с пиратско копие!
Та в това е проблема!
Разкрит си!
Ако отидеш в компютърна фирма, ще ти решат проблема!
Ако можеш сам, то премини към 7-ца!

Drunken_Master написа:Здравейте ! Имам сериозен проблем с един лаптоп и по специално след неговата преинсталация.Лаптопа на майка ми беше ужасно бавен и реших да му преинсталирам уиндоуса (ХР),но постоянно ми дава някакви грешки.5 или 6 пъти пробвах и то с различни версии на ХР и пак същата работа.
Например когато искам да пусна skype и ми изписва "not enough quota is available to process this command"...
при стартиране на Mozilla ми изписва,че липсвал някакъв dll файл...
Незнам какво се случва и ако може да ми помогнете,ще съм ви много благодарен,защото останах без нерви...
Прави ти тези неща ,защото XP вече не се поддържа.И при мен е така.
пп.Ако те дразни това,минавай директно на 7-ца.Това е.

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

- CSKA_1948_
- Контакти:
FLANKER написа:Drunken_Master написа:Здравейте ! Имам сериозен проблем с един лаптоп и по специално след неговата преинсталация.Лаптопа на майка ми беше ужасно бавен и реших да му преинсталирам уиндоуса (ХР),но постоянно ми дава някакви грешки.5 или 6 пъти пробвах и то с различни версии на ХР и пак същата работа.
Например когато искам да пусна skype и ми изписва "not enough quota is available to process this command"...
Незнам какво се случва и ако може да ми помогнете,ще съм ви много благодарен,защото останах без нерви...
Това му обяснявам на момчето! Drunken_Master заеби XP, тури 98 направо...

CSKA_1948_ написа:FLANKER написа:Drunken_Master написа:Здравейте ! Имам сериозен проблем с един лаптоп и по специално след неговата преинсталация.Лаптопа на майка ми беше ужасно бавен и реших да му преинсталирам уиндоуса (ХР),но постоянно ми дава някакви грешки.5 или 6 пъти пробвах и то с различни версии на ХР и пак същата работа.
Това му обяснявам на момчето! Drunken_Master заеби XP, тури 98 направо...
Да,колега. И аз съм така и скоро ще пенсионирам Хаш - Пето

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

Приятно ползване на уин7 на лаптоп с 1гб рам
Мозила и тях ли ги е купил Майкрософт,че не иска да му тръгне?
Ако не греша по начина по който го описва преди да тръгне да преинсталира лаптопа вероятно си е имал скайп и си е вървял или греша?

Мозила и тях ли ги е купил Майкрософт,че не иска да му тръгне?
Ако не греша по начина по който го описва преди да тръгне да преинсталира лаптопа вероятно си е имал скайп и си е вървял или греша?