Слави Трифонов продаде билетите

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Слави Трифонов продаде билетите

Мнениеот BRF » 26 юни 2015 12:03

Не гледам "Шоуто на Слави" от много години!Концерта му в Армеец го даваха по време на финала на някакво шоу,което жена ми следеше през цялото време!Предпочете да гледаме концерта!На мене много ми хареса самия концерт,защото почти всички песни някак си ме връщаха назад във времето!Хубаво време на доста по-безгрижния ми живот!

Gary Shaw
Контакти:

Мнениеот Gary Shaw » 26 юни 2015 12:08

Слави е велик бе , кой каквото ще да говори той е единствения който е тръгнал от продавач на мартеници в подлеза е стигнал до ниво при което подарява Ферарита и пълни стадиони със концертите си , пък останалите нека си го хейтват ,че бил такъв и онакъв .

chiphead
Контакти:

Мнениеот chiphead » 26 юни 2015 12:18

В България - като ги питаш хората - никой не слуша чалга (особено па Слави), за сметка на това - всички разбират и се интересуват от футбол (особено па Националния отбор).

Фактите, обаче, показват друго - т.нар. "Национална Гарнитура" - при цени 10-40 (200 вип) лева за мача с Малта - видяхме как напълниха стадиона; Слави при цени 35-80 лева (предполагам вип-овете не са пускани в Евентим) - свършили билетите.

Този стадион си иска пари за поддръжка, независимо дали работи или не. Няма да има Левски-ЦСКА в близките години, безумни цени на билети за националния по футбол, остава им да закърпват дупките от концертна дейност само ;) :)

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 26 юни 2015 12:50

Уникален тъпанар.

Но все пак- огромна част от хората, които са били съзнателни в периода 1996-1999 (че и по-късно) имат хубави спомени с песни от албумите на Каналето и първите му солови, които са слушали с удоволствие. ;)

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 26 юни 2015 16:08

Изображение
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

Потребителски аватар
xpucmo
Контакти:

Мнениеот xpucmo » 26 юни 2015 17:21

Снощи в шоуто стана дума за този концерт в разговор между Слави и Маестрото, в което Евгени Димитров буквално съобщи следното: "Днес, за 9 часа, бяха продадени всички билети, които бяхме предоставили за продажба на нашите партньори." Не съм сигурен дали каза Евентим или не, но е без значение. По-интересното е дали са пуснали наведнъж всички билети или не. Отделно в момента на сайта на Евентим срещу всички билети стои съобщение: "в момента контингентът е изчерпан". Това означава за мен, че са пуснали някаква част от билетите. Което пък ми се струва тъпо, ама да видим...
Има имааааа истина една,
тя се казва ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Мнениеот Себастиан Фетел » 26 юни 2015 18:37

Защо се учудвате, че ги е продал? Планета пайнер от години пълнят всички стадиони и площади в България.

Аз лично дори не знаех, че са пуснати в продажба, защото спрях да гледам тази телевизия след антибългарското отразяване на събитията в Катуница от Btv.
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 26 юни 2015 19:03

Слави Трифунов да го духа! :twisted:
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 26 юни 2015 21:59

love_hurtz написа:Както един от потребителите се изказа, едва ли има човек който да не е харесвал поне 1-2 песни на Слави. Може би от така наречената българска чалга само Слави ми допада. Въпреки това плоските му шеги и политическите му напъни отдръпнаха много хора от него. Първите 1-2 години от шоуто му дусловно цяла България го гледаше. Така, че сравнението 30-40 хиляди с 2-3 милиона е голямо. За съжаление target групата на Слави в момента е простолюдието, просто те гледат телевизия така, че не съм му фен. Айде със здраве и приятно на концерта !

:) :) :)
Абе и ти да кажеш нещо. Само, че ти се получи нещо като нищо. Простолюдието гледало телевизия. А интелегенцията какво правят- слушат радио сигурно. Телевизията е едно от най-големите открития на 20-ти век, Не познавам човек, който да няма собствен телевизор и да не прекарва по минимум час-два(както казват англичаните couple of hours) на ден пред ТВ-то. Явно абсолютно всички хора които познавам или съм разговарял с тях са от простолюдието.

Върни се в “Свободна зона”