Владимир Путин забрани на руснаците да почиват в България !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Владимир Путин забрани на руснаците да почиват в Българи

Мнениеот Thsmith » 17 юни 2015 12:57

viali69 написа:
ogrizko написа:Пълни малоумници са тия нашите управляващи! Аз сега ходя на курс по руски точно да се разбирам с руснаците, пък заради тия нещастници язък, че съм се напъвал няколко месеца! :evil: :evil:

Не съжалявай, че учиш руски език ! Продължавай да го изучаваш ! Съвсем скоро, който говори и разбира руски и китайски ще прави добър бизнес и ще има перспектива. Който говори английски ще може да си намери спокойно работа като чистач на тоалетни или мияч на чинии в Лондон ...
Ако ме разбираш какво намеквам за смяната на световното господство ... ;)
В Изтока е бъдещето !!!

Изображение
Санкциите явно се отразяват на здравето ти :lol:

--
пп Путкин да вземе да забрани на държавните "служители" да ходят и в Украйна и готово. Всички проблеми ще се разрешат. Дори санкциите ще паднат.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
dzhambov

Мнениеот dzhambov » 17 юни 2015 13:09

Голям праз,няма да има пияни руснаци,а пияни англичани,все тая.Проблемите на туризма са други,но Шмекера69 не го вълнува туризма.

Потребителски аватар
rere

Мнениеот rere » 17 юни 2015 13:10

ЕМИЛ написа:Нищо подобно .Аз в момента съм в Созопол и града е пълен с руско говорящи .

Питай ги дали са държавни служители и пиши да кажеш :)

Потребителски аватар
viking22
Контакти:

Re: viking22

Мнениеот viking22 » 17 юни 2015 13:23

Странджата написа:Съгласен съм с това, че да обиждаш президента на държавата е недемократично - избран е от тези, с които заедно живееш и заедно с тебе са гласували. Не съм съгласен с това, че руснаци - който и да е, са ни помагали - по-скоро не че не съм съгласен, защото не това е целта на обмяната на мнения, а мисля по друг начин. А той е - ако нашите интереси са съвпадали с руските, тогава това не е помощ, а единодействие. Но не веднаж не са съвпадали - даже руснаците са влияели, защото са сила, на съдбата на България - още от национално-освободителните ни борби, започнали с искането за автокефална църква, та и до днес. И още нещо - не е помощ това, от което после ти имаш изгода. Може и другият да има, но това е единодействие прагматично, а не помощ, разбирана етично.

Донякъде съм съгласен с теб.Но къде бяха Американците педи (Европа )-защо те не ни снабдяваха и помагаха-един писа - Миналото е минало и не трябва да се пипа и манипулира.- Ми тогава да кажеш че само са не пречели и ограбвали и те са ни най-големия враг .Малко смешно звучи.

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 17 юни 2015 14:18

Чакаме "компетентните" коментари на русофилите. 8-)
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 17 юни 2015 16:04

Негова си работа. :) Ако иска да им осигури и почивки на Лазурния бряг, за да не посещават България. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 17 юни 2015 16:44

Владимир Путин може да забрани на руснаците в администрацията си и на българските си слуги от Атака и БСП да почиват у нас :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
ozzy
Контакти:

Мнениеот ozzy » 17 юни 2015 16:47

Пълни и тотални глупости!!! Работя с руснаци, както и с хора от почти всички бивши републики, от над 10 години и смело твърдя, че това е поредната платена партенка на БГ русофилите.
Много се кефя на изкривената бг русофилска логика - от една страна се твърди, че путинова Русия е мега, турбо, хипер демократична, но от друга Путин забранява на гражданите на Русия да почиват където поискат и да си харчат парите където и за каквото си искат! Абе пичове, айде решете кое е вярното и ни спестете простотията си, може ли!? Мооооооляяяяяяяяяяяяяяяя!!!

Потребителски аватар
ivojel

Мнениеот ivojel » 17 юни 2015 17:08

Devian написа:А забрани ли им да ядат в Макдоналдс,да пият Кола,да летят с Боинг,да ходят на студентски бригади в САЩ?Крайно време е да подсети и другаря Лавров,че го излага държейки семейството си в САЩ. :mrgreen:
Даже не си направих труда да чета свободни съчинения.

+100

bluesupport
Контакти:

Мнениеот bluesupport » 17 юни 2015 18:49

aldanov написа:Добра новина, дано да е вярна. Сега остава да си прибере и своите политически подлоги. По-малко руснаци в България – по-успешно развитие на страната. Защо мисля така? Защото това показва историята. България е била силна и авторитетна държава преди 1944 г., когато не е имало никакви руснаци освен малко "наши хора" - белогвардейци. Доказва го и днешната история. В страни, в които има по-малко руснаци - Чехия, Унгария,Полша, Словакия и т.н. хората живеят по-добре. При това след като много руснаци си купиха апартаменти по Черноморието те вече не са и туристи. Защото турист е този, който си плаща хотел и част от тези пари след това влизат в държавната хазна като данъци.

Ето това е!!! Страхотно мнение, само че червените бабички нито ще го прочетат, нито ще го разберат. С Русия можем да имаме само нормални търговски взаимоотношения и то само при условие, че такива ни устройват. Всякакво друго вмешателство във вътрешните ни дела е пагубно за нас.

Върни се в “Свободна зона”