Супер Сесил разби бивша №1 за четвърта поредна победа в Пари

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

марко йорданов
Контакти:

Re: Супер Сесил разби бивша №1 за четвърта поредна победа в

Мнениеот марко йорданов » 27 май 2015 10:01

1982 написа:Ето ги мазните глорихънтърчета, уродът от Казахстан записа 2-3 победи и веднага го припознаха и почнаха да го бранят.

Толкова ли ви струва честта, 2-3 победи ?!

ква чест бе пич? мен ме интересува, че зад името на сесилатора стои българския флаг към ТОЗИ момент! не колко е долен баща й или колко пара е набрала от казахстанската федерация да играе за тях. примерите с натурализирани спортисти са не един и два, само ще ти кажа, че някои от най-великите в женския тенис - американката селеш и швейцарката хингис са родени съответно в югославия и словакия ;)

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 27 май 2015 10:09

To и зад Боко Тиквата като иде на посещение в чужбина да си показва простотията стои българския флаг. Това прави ли те горд?
Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 май 2015 10:33

марко йорданов написа:
1982 написа:Ето ги мазните глорихънтърчета, уродът от Казахстан записа 2-3 победи и веднага го припознаха и почнаха да го бранят.

ква чест бе пич? мен ме интересува, че зад името на сесилатора стои българския флаг към ТОЗИ момент! не колко е долен баща й или колко пара е набрала от казахстанската федерация да играе за тях. примерите с натурализирани спортисти са не един и два, само ще ти кажа, че някои от най-великите в женския тенис - американката селеш и швейцарката хингис са родени съответно в югославия и словакия ;)

Аха, значи виновен е бащата, а казахстанката е невинна .... брей, записа 2-3 победи несретницата и веднага почнахте да я защитавате бясно. Ама, ако пак губеше, ни един от вас нямаше да е тук и да я брани, глорихънтърчета.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

марко йорданов
Контакти:

Мнениеот марко йорданов » 27 май 2015 10:49

veselinsk написа:To и зад Боко Тиквата като иде на посещение в чужбина да си показва простотията стои българския флаг. Това прави ли те горд?

хахах :) тва за боко много ми хареса като аргумент и отговарям еднозначно - не! аз не съм и написал, че се гордея с нея, но ми е приятно да бие българка, както и да изглежда и каквато и да е ;) ясно е, че в бг пари няма за нищо камо ли за спорт, така че и малкото достижения трябва да се отчитат!

марко йорданов
Контакти:

Мнениеот марко йорданов » 27 май 2015 10:52

1982 написа:
марко йорданов написа:

Аха, значи виновен е бащата, а казахстанката е невинна .... брей, записа 2-3 победи несретницата и веднага почнахте да я защитавате бясно. Ама, ако пак губеше, ни един от вас нямаше да е тук и да я брани, глорихънтърчета.

ти си го повтаряш тва за 2-3 победи, така че няма какво да те убеждавам. мисля, че стана ясно, че не ми е любимата тенисистка сексилката, но това не ми пречи оценя победата й и да продължа да й стискам палци. все пак в мъжката схема на турнира само тя ни остана :lol:

Потребителски аватар
bufara
Контакти:

Мнениеот bufara » 27 май 2015 10:57

Браво на Сесил! Страхотна победа!
Ей, балъци, гледайте си смешните фалиращи софийски и пловдивски отбори и не коментирайте в темите за тенис повече! Този спорт не е за всеки и кой бил национален предател, кой бил трагедия, смешник, некадърник не е ваша работа! Егати българската комплексарщина! :evil:

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 27 май 2015 11:21

damyanov1963 написа:Сега печели победи на големи турнири от името на България! Не се ли радвате БЪЛГАРИ?!

До КОГА ? До като от друга федерация не й предложат повече пари , тогава пак ще забрави , че е българка.

Потребителски аватар
radoslav_rashkov
Контакти:

Мнениеот radoslav_rashkov » 27 май 2015 11:48

Някои теми трябва да вървят с аптечка. Тежки успокоителни. За съжаление хапчета срещу шовинизъм няма.
Изображение

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 27 май 2015 11:51

bufara написа:Браво на Сесил! Страхотна победа!
Ей, балъци, гледайте си смешните фалиращи софийски и пловдивски отбори и не коментирайте в темите за тенис повече! Този спорт не е за всеки и кой бил национален предател, кой бил трагедия, смешник, некадърник не е ваша работа! Егати българската комплексарщина! :evil:

Пич, ти ракетата не знаеш от коя страна се държи, ама даваш акъл за тенис. Аман от пишман разбирачи, а на корт един път не сте стъпили, нещастници!

redwhitearmy

Мнениеот redwhitearmy » 27 май 2015 13:25

veni__85 написа:
damyanov1963 написа:Сега печели победи на големи турнири от името на България! Не се ли радвате БЪЛГАРИ?!

До КОГА ? До като от друга федерация не й предложат повече пари , тогава пак ще забрави , че е българка.

Тя не е виновна, че държавата ни е кирлива :idea:

Върни се в “Свободна зона”